Kimseyle birlikte olmamıştım ama iki eski sevgilime resim atmıştım o zamanki aptallığımla yüzüm de gözüküyordu. Şimdi biriyle tanismaya korkar oldum bi yerden ya denk gelir görürse diye. Zaten artik sevgilim olsa asla atmam ayrıldıklarında ne yaptıklarını ögrendim. Ama böyle de kimse sevmez beni. Geçmişe takılmayan birini nasıl bulabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kimin geçmişi temiz ki? Bizler insanız robot değiliz, herkes hata yapabilir. İnsanı insan yapan hatalarıdır çünkü hata yapmamış insan hayatı yaşamamış insandır. İnsan hayatı yaşayarak kendi benliğini oluşturur. Gerçek sevgi geçmişle gelmez karşına olduğu gibi gelir, iyisiyle kötüsüyle. "İnsan sevdiğini her şekilde sever" boş yere denilmiş bir cümle değil, insan sevdimi koşulsuz şartsız sever. Geçmişte yaptığın hatayı yüzüne vuracak erkekler olacaktır illaki hayatında ama onlar seni oradan vuracak kadar hayatlarını yaşamamış insanlardır. Çünkü insan görerek, deneyimler kazanarak hayatı yaşar öğrenir. Her gün yeni bir güne uyanıyoruz, bizleri ne bekleyeceğini bilmeden, o yüzden bu umutsuzluk nedir? Hayatında illaki seni anlayacak sevgisi ile sarıp sarmalayacak biri çıkacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş bir çok kişinin takıldığı bir yerdir. Bunu en zararsız atlatan kişilerde en mutlu olabilecek kişiler arasındadır. Her insan hata yapabiliyor siz sevmişsiniz güvenmişsiniz ve paylaşmışsınız. Ya birlikte olsaydın diye düşünürsen zararın neresinden dönersen kardır söylemi senin için iyidir.
00 Yorumla
Geçmişi düşünmek ve hatırlamak gayet normal iken hep geçmişe takılmak, sürekli geçmişi hatırlamak ve sürekli geçmişi özlemek ise hayat akışınızı bozan, bugün olduğunuz kendinizi, bugün olduğunuz yeri ve zamanı kaçırmanıza sebep olan, geçmişten çıkamamanıza neden olan, geleceğinizi sağlıklı temeller üzerine kurmanızı engelleyen olumsuz bir davranıştır.
Her insan hata yapar bu yüzden de takılmadan ve mutlu olarak geleceğe yönelmelisiniz00 Yorumla
+1 yılherkesin bir geçmişi var..
yani hayatına girecek insanın öyle uber tertemiz bir geçmişi olacağını sanmıyorum kaldı ki bu geçmişte olan şeyi her detayıyla hayatına alacağın insana anlatmak zorunda değilsin diye düşünüyorum ben
Bu bağlamda pekte takılmana gerek yok.. görse denk gelse ona ne çok mu temiz kendisi hiç sanmıyorum oda temiz değil..
Endişelenme ama bunu da illa ki anlatmak zorunda hissetme00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, geçmişe takılmadan seven zor da olsa olur ama şu süreçte şuna dikkat etmenizde fayda var ki zaten artık dikkat edeceğinize de adım gibi eminim. Siz böyle bir şey yaşadınız diye sizden faydalanma amaçlı sevgili olmak isteyen ya da sizi o niyetle kabul eden kişilerden uzak durun. Sizi seven kişi gerekirse evlenene kadar sabreder ama yine de siz istemediğiniz sürece sizden böyle fotoğraflar istemez hatta dokunmaz bile. Böyle birini bulmanız ise çok zaman alabilir yani nereden bulursunuz bilmem ama acele etmeyip sabırla beklemenizde fayda var. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler haklısınız evt. Geçmişteki cahilligimin cezasını cekiyorum şu an
- +1 yıl
Sorun yok. Telafisi olabilecek bir şey. Sıkmayın canınızı.
+1 yılBir gün sevdiğin ve sevildiğin zaman böyle şeylerin önemi olmadığını göreceksin. Seni geçmişin olmadan seven hayatının sadece ondan sonrası olduğunu bilebilecek düzeyde biri olduğunda her şey önemini yitirecek.
Bunlara takılma ve umursama unut hatta.
Çünkü geçmiş için hiçbir müdahalede bulunamıyor insan.
İstiyor, keşke sevmeseydim keşke güvenmeseydim ve keşke hiçbir şey paylaşmasaydım ona ait hissetmeseydim diyorsun.
Bu düşüncelerle de yaşamayı öğreniyorsun nihayetinde.
Geleceğini yazacağın kişi seni olduğun gibi seven biridir.
Bunlara takılan biri için zaten önem teşkil etmiş olmuyorsun.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Evet mutlaka olacaktır kimse masum değildir
00 Yorumla
+1 yılZamanınızda yapmışsınız bir hata bitmiş gitmiş umarım bundan büyük ders çıkarmışsınızdır ve bundan sonra hayatınıza girecek kişi olursa sizi siz olduğunuz için sevsin benim için geçmişin pek bir önemi yok beni seviyorsa konu kapanmıştır hayatında herkes hata yapar neticede hatasız kul yok nede olsa sizde korkmayın rahat olun geçmişinize takılı kalırsa yol verirsiniz bu kadar basit ama sizi harbi kalbiyle duygusuyla severse birisi işte o yolda beraber yürüyün inşallah hep iyi mutlu olmanız dileğimle 🙏
14 Yorumla- +1 yıl
Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa ya da sizin söylemek istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim elbette 🙏
Soran+1 yılSaol öncelikle görüş yazdığın için teşekkürler. Umarım gerçekten seven biri olur. Baska bir konu yok ama bu iste kafayı kurcalaya kurcalaya ruhsal çöküntüye doğru gidiyor onu duzeltmeye calısıcam
Soran+1 yılTeşekkürler tekrardan nezaketin için de
- +1 yıl
Siz sağolun bakın herkes bir değildir böyle hergün kafanıza takarak elbette ruhsal psikolojik olarak çok etkilenirsiniz rahat olun zamana bırakın siz düzelteyim derken tam tersine dahada kötü olursunuz günü gelince elbette inşallah karşınıza çıkacak sizi siz olduğunuz için sevecek anlayacak birisi muhakkak çıkar ha bu devirde iyi birisine halden anlayan birisine rastlamak çok zor ama umudunuzu yitirmeyin ne olursa olsun herkes hata yapar öyle degilmi kimse dört dörtlük değildir neticede önemli olan geçmişi arkada bırakmak hatalardan ders çıkarmak sonuçta geçmiş geçmişte kalır bundan sonra önünüze bakmak ve doğru emin adımlarla ilerlemek inanın üzülmenize degmez sıkmayın canınızı ve rica ederim ne demek her zaman görüşümü kabul buyurup cevap verdiğiniz için asıl ben teşekkür ederim 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Hepimizin bir geçmişi mutlaka var
Hiçbirimiz tertemiz değiliz
Bu kadar kendini suçlama çok daha ilerisini yasayanlar var. Geçmişine takılan insan ile birlikte olma zaten onunla geçen zamanın önemli onsuz geçen değil00 Yorumla Geçmişi kimse geri getiremez önemli olan şu an ve bulunacağın zaman dilimi sen asıl biriyle birlikteyken bu şekilde yapma
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama o zamanki aklım of keşke yapmasaydım ama bundan sonra biriyle birlikteyken geçmişim hakkinda yalan da soyleyemem ama bu sekilde nasıl birini bulabilirim onu da çozemedim
Soran+1 yılSonradan karsisina cikarsa neden soylemedin derse
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gecmiş gecmişte kalır kendim için söyleyim kurcalarsan pisligi cıkar erkegin yokmu gecmişi var illaki karşılıklıdır gecmişe takılan erkegide nebilim hoş hepimiz sütten cıkmış ak kaşık degilizki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni gerçekten seven insan geçmişini sorun etmez. Geçmişini sorun eden birisi ile berabersen en büyük sorun o kişinin geçmişindedir büyük oranda. Uzaklaşmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılKıyamam yaa kuzum , sen temiz bir inansın ve bundan pişmanlık duyuyorsun. Sen hiç birsey kaybetmedin. Üzülme.
00 Yorumlaben umursamam ya, çünkü benim de öyle fotolarım çıkabilir belli olmaz. internet küçük bir yer sonuçta
00 YorumlaSeni geçmişinle yargılıyosa zaten sevmiyodur sal gitsin. İnsanlar pavyondan kadın çıkarıp evleniyor fotoğraf dediğin nedir.
00 Yorumla
+1 yılTatlım fotoğraf attın diye ne geçmişe takılması, ilerideki sevgiline şu an ne fotoğraflar atılıyor ohoooo
00 YorumlaTabii ki olur, atmışsın bitmiş gitmiş. Ayrıca sen böyle düşünürsen bir başkası da böyle düşünür, korktukça kendine çekersin.
00 Yorumla
+1 yılSen bu düşüncelerle geçmişi takmayan birisi ile de yapamazsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılTakmayan birini bulsam anlatırım ama anlattığımda ya dalga gecip baskalarına soylerse bu daha da kötü olmaz mı. Sonradan karsisina cikmasın diyr bastan soylemek istiyorum
- +1 yıl
Böyle saçma şeyi anlatmak saçma zaten.
Soran+1 yılO zamanli aptallığimla bütün psikolojim altüst oldu
Soran+1 yılNasıl yani anlatmazsam eger sonra karsisina cikarsa
- +1 yıl
Sen yay uyu. Bye.
+1 yılSevince göz geçmişi görmüyor böyle bir sıkıntı var 😃
10 YorumlaO seni bulacaktır elbet önemli olan hatadan dönmektir !!
00 Yorumla
+1 yılmutlaka olur insanlar senin sandığın kadar kati değiler belkide KS halkıdır söylediğim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe bakan insan senle olduğu zaman yarımınıza bike bakar ben yaşadım sevgilimden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ben geçmişe takılmam. Ama sevgim nereye kadar gider bilemem
00 Yorumla
+1 yılSeven Olur Herkes her şeyi bilmek zorunda değil
17 Yorumla
Soran+1 yılTakmayan birini bulsam anlatırım ama anlattığımda ya dalga gecip baskalarına soylerse bu daha da kötü olmaz mı. Sonradan karsisina cikmasın diyr bastan soylemek istiyorum
- +1 yıl
Seni sen olduğun için sevecek olan kişi geçmişle önemsemez umarım bu kişi de karşına çıkar
- +1 yıl
Geçmişi önemsemeyin diyenler her halti yiyen zihniyetler sanırım...
- +1 yıl
Tam tersi tatlım
- +1 yıl
Değil.
- +1 yıl
O zamwn fikrini görüşünü başka yerde yap sanırım deyip burada boş yapma
- +1 yıl
Çok ironiksin nickine bak takıldığın siteye bak hadi yallahh
+1 yılbenden öncesi beni ilgilendirmez kafasında yaşıyorum..
ki sizinki zaten abartılacak bir şey değil..00 YorumlaYaptigin yanlis her insan yapabilir normalde yorum yazmicaktim ama altta cevaplarda ilk baslarda soylerim demissin kesinlikle durust ol daha sonra ortaya cikarsa hoş olmaz hem o durumdan dolaui hemd durust olmadigindan dolayi
00 Yorumla
+1 yılGereksiz yere kendini üzüyosun senin dediğin fotoğrafı kullanma durumu tamamen cinsiyet belirtmeden diyorum kişinin karaktersizligidir herkes hata yapar ki senin bu yaptığın bu iğrenç devirde affedilir bişey kendini üzme canim
01 Yorumla- +1 yıl
Yeni birisiyle de tanış durumu güzelce izah et öküz değilse anlayacktir ya da simülasyoncu bir andaval degilse
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞayet ben kimseye resim atmadım o tarz atan birini de istemem yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolur olur seni sen olduğun için seven birisi gelir illaki...
00 Yorumla
+1 yılEmin değilim ama sende bir tık anksiyete başlangıcı hissettim. Bence psikologa git. Diğer türlü sorununu çözmen zor gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sanırım ama çok kötü bi durum içinden çıkamıyorum
+1 yılŞimdi hayatına girecek kişiyi sakın aldatma ve ona hep dürüst ol... Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez , önemli olan birlikteyken yanlış yapmamak
00 YorumlaGeçmişine bağlı bu. Herkesin bir kabul derecedi var ancak her malın da bir alıcısı muhakkak çıkar. Umudunu kaybetme
00 YorumlaResim falan atmayin derim atacaksanizda yuzunuzu gizleyin kendim daha once hic atmadim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAtma tehdit ediyorlar
+1 yılOlmaz her erkek geçmişe takar bakmıyorum diye seninle yatar ve ayrılır arkadaşlarımdan biliyorum
00 Yorumlabence korkmana gerek yok çünkü herkes aynı değildir?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olaylari abartma seviyem ektedir
12 Yorumla
Soran+1 yılAbartmıyorum. Aylarca goren biriyle denk gelirsem korkusuyla evden dışarı çıkmıyorum. Böyle olsaydın anlardın
Soran+1 yılŞaka değil gercekten iki aydır evdeyim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYüzün görünmesede sıkıntı bu. Sakın tanışırken birine yalan söyleme. Daha kötü sonuçları olabilir ileride
00 YorumlaDavul bile dengi dengine.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım olur..
00 Yorumla
+1 yılAkıllısını bulursan olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulursun eğer çok geçmişe takılacak biri varsa onun geçmişi temiz olmalı
00 Yorumla
+1 yılOlur tabiki. Hala neden takılırsınız böyle şeylere
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçıplak resim mi bu atgıkların?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Cevap sahibi+1 yılne kadar çıplak?
Soran+1 yılBaya baya komple
Cevap sahibi+1 yılBen sorarken gizlendim bacım napıyorsun. Aman aman dikkat et bi sitede görürsün kendini durum iyice karışır.
- +1 yıl
Çıplak resim atmakta ki amaç ne anlamıyorum? Ayrılınca sorun oluyor atmayın işte kimseye
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuzun görünüyor mu resimlerinde
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten sorun o
Cevap sahibi+1 yılPek göreceğini sanmiyorum korkma aciga cikmaz
Korktuğun şeyi kendine çekersin dikkat et
112 Yorumla- +1 yıl
Millet yapiyo diye sende örnek al onları o zaman
- +1 yıl
Kötüyü örnek aliyon çünkü. Hemcinslerinizin suçu o yüzden uzakım
- +1 yıl
Millet neler yapiyo diyerek zaten belli kötüyü örnek aldigin
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Yollular la isim olmaz zaten benim. Düzgün kız da var mı sanki. Yalnız olmak daha iyi
- +1 yıl
Peki
+1 yılMerak etme silmişlerdir
00 Yorumla
+1 yılİfşa diyosun
00 Yorumla
+1 yılinşallah olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHaltları yedin artık
00 Yorumla Abartma, sadece fotoğraf
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar zaman geçti üstünden?
04 Yorumla
Soran+1 yılBir sene
Cevap sahibi+1 yılYazabilir misin yardımcı olmaya çalışayım
Soran+1 yılBir tanesi tehdit etti bi daha atmadım atmam zaten kimseye
Cevap sahibi+1 yılBurdan yardımcı olamam ama bana yazabilir misin
Aşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı. O iş geçti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende aynı hatayı yaptım buarada
Cevap sahibi+1 yılOnlar ayrılınca ne yaptı peki? Ben şu an duymadım bi şeyini ama nolmuş olabilir
+1 yılBulaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl foto attin
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı