Tıp okuyorım üçüncü sınıf öğrencisiyim
Öncelikle benimle evlenecek olan kadın benim memleketime gelecek beraber yaşayacağız, para konusunda sınırsız çok zengin bir aileyiz fıstık tarlalarımız var, tüm aileme (dedem, babaannem, teyzem, vb..) karşı saygılı olacak, min 3 çocuk yapacak, kendi kafasına göre tek başına dışarı çıkamaz bana söylerse ben istediği zaman çıkarırım, hizmet edince üflemeyecek, eli hızlı olacak, kocasına karşı saygılı olacak
Böyle biriyle evlenmek ister miydiniz 😊😊 çok varlıklıyızdır çevremiz geniştir
Öncelikle benimle evlenecek olan kadın benim memleketime gelecek beraber yaşayacağız, para konusunda sınırsız çok zengin bir aileyiz fıstık tarlalarımız var, tüm aileme (dedem, babaannem, teyzem, vb..) karşı saygılı olacak, min 3 çocuk yapacak, kendi kafasına göre tek başına dışarı çıkamaz bana söylerse ben istediği zaman çıkarırım, hizmet edince üflemeyecek, eli hızlı olacak, kocasına karşı saygılı olacak
Böyle biriyle evlenmek ister miydiniz 😊😊 çok varlıklıyızdır çevremiz geniştir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlenme hizmetçi al. O kadının kişisel haklari yok mu da senin kurallarını yaşayacak? Çıkın şu geri kafalılıktan ve mağaranızdan!
geri kafalılık nerede bir söylesene
"min 3 çocuk yapacak, kendi kafasına göre tek başına dışarı çıkamaz bana söylerse ben istediği zaman çıkarırım, hizmet edince üflemeyecek, eli hızlı olacak, kocasına karşı saygılı olacak"
Kendisi neden disari cikamiyor? Bi de sana secde etsin istersen! Burdaki maddelerin hepsi çok itici ama başlangicta konusulmasi gerek tabi ki çocuk sayisi. Tek laf edemeyecegim şartın çocuk sayisi. Onun haricinde sana hizmet etmek zorunda degil. Sevgi temelli iliski kur, hizmet temelli degil!
dışarısı it kopuk dolu
3 çocuk istemek suç mu?
kocasına karşı saygılı olmak aile kavramı için gerekli bir şey
Üf banane ya ama çok iticisin. Hiç uğraşamam iyi geceler
lafı sokunca uğraşamam tripleri 😌
He canım aynen
cevap ver o zaman
Son yazım olacak. Geri kafalı insanlara tahammül edemiyorum.
1. Aile yaşantımız ne kadar mükemmel? Gercekten mutlular mı?
Kendi ailemi anlatayım. Benim babamın da "Benim her dediğim olacak" anlayışı var. Kimse kimseye biat etmek zorunda değil. Kişisel doğrularımız var. Bunlar üzerinde zıt görüşlerde ortak paydayı bulabiliyorsan evliliğin güzeldir. Eşine evinde duracak biri olarak bakıyor olman bana göre bir sey degil. Ben aile evinden özgürce, kimseye bir sey soylemeden çikip gezip geliyorken; koca evinde beni eve mahkum etmeyi isteyecek kişi nasil bir mutlu evlilik bekleyebilir? Ve üstelik bu konuda baskıcı kural koyuyorsun. Evlenince senin malın olmuyor o kadın. İstedigi sekilde özgürlügü sağladigin takdirde o da huzurlu olur. Dışarisi it kopuk dolu diyorsun. Bekarken o it kopuga hic maruz kalmiyoruz zaten.
3 çocuk istemek suç demedim fakat dogum sancilarini sen çekmiyorsun. O kadin belki bir dogumdan sonrasini kaldirabilecek bünyeye sahip olmayacak. Bu da kadinin tercihleri arasinda olmali fakat evlenmeden 3 cocuk talebini soyleyebilirsin. Kisi de bunu göze alarak başlar.
Kocaya saygı aile kavrami icin gerekli demişsin. Sen kimsin? ☺ koca? Kadın saygiyi haketmiyor ama erkek hakediyor oyle mi? Kadin erkegin her dedigine tabi olacak cunku asagiyiz oyle mi? Evlilik nedir bi bence idrak et sonra evlen. Sen eve kapattigin, kendisine hizmet rolü biçtigin, asagi gordugun kadindan eve geldiginde güler yüz de beklersin şimdi.
bekarken yapabileceğim bir şey yok evliyken ben sorumlu oluyorum buna karışırım.
millet eskiden 15 tane doğururdu 3 taneyi çoğu insan doğurur benim annem de 5 tane doğurdu.
ben zaten eşime saygılı olurum saygılı olmalı dememdeki sebep çoğu saygısız olmuş
Kimse kimseye saygisiz olmaz boş yere. Demek ki erkeklerin evlilikteki birliktelik anlamini yitirttirdikleri davranişlara karşı kadın güruhu kendini bu şekilde korumaya çalisiyor. Erkek, kadinina özveriyle yaklasirsa o kadin zaten her yerde çiçek açtırır.
Daha fazla yazamayacagım. Mutluluklar.
Varlığın olmasada bulursun seni sen olduğun için seven ben doğu batı demeden beni sevsin bağrına bassın ben her türlü yanında olurum sevdikten sonra para gelir geçer güzellik bir gün biter sevgi saygı ebedi kalır..
nerelisin
Osmaniye
Ohh mükemmel olur kilom kadar da altın istiyom ama düğünde 😅😅
bu şartları kabul eder miydin nerelisin sen
Bak şimdi çocuk olarak en fazla 2
Dışarı çıkarken kendi kafasına göre tek çıkamaz demişsin ya tek çıkarım ama kendi kafama gofe değil
Birde sadece eşimle yani tek yasardim
niye 2, 2 azdır
nerelisin sen?
ben tek izin vermem bir yere gitmek istersen bana söylersin seni oraya bırakırım
ben de tek isterim ama sürekli aile ziyareti olur akşam yemeği hafta sonu köye gitme filan
2 normal çocuk doğurmak kolay evet ama bakmak zor maalesef çok zor oluyor yani gördüğüm kadarıyla aile ziyareti falan çok iyi olur zaten ama beraber yasanilmaz yani hafta sonu köy de çok iyi olur
nerelisin sen kültür farkı olmaz mı
Erzurum alisilmaz mi
Hakkari yuksekovalilara hep ozenmisimdir bilirmisin
Erzurumun neresi
ben yüksekovalı değilim ama yakınız oraya aslen ırak tarafından gelmiş dedemin dedesinin dedesi
Knk abim buldu senin aradığın gibi birini ve evlendi biz de bulunduğumuz ilin aşiretlerindeniz dedemin arazi olarak belki bir ilçe kuracak kadar arazisi var aylık 1 milyonu geçiyor geliri bir kız buldu İzmir'den
nerelisniz ssn niye evlenmedin
Ben Londra'da yaşıyorum uzun süre de evlenmeyeceğim Balıkesirliyiz
Balıkesirde aşiret mi var?
Knk belki inanmazsın ama Karesioğullarına dayanıyor soyumuz sizinki gibi değil ama burada da başka türlü aşiretler var dedem 3 tane köyün sahibi
zamanında bizimkiler çok zenginmiş eşkiyalar tüm paralarımızı çalmışlar, o zamanın parasıyla 5 köy geliyormuş, yoksa biz de çok çok zengindik
Benim dedemin babasının fotoğrafları var cidden 20'yi geçik karısı varmış adamın
bir de doğuya laf söylerler batıda da kuma olayı varmış
Knk kuma değil cidden evliymiş hepsiyle
birden fazla karın varsa kumadır
Görüş sahibi sana talibim 😂😂 gel londradan çabuk 😂
asker arkaşı arıyorsun galiba
ne alaka
Evlenme programına döndü bura
seni evlendirelim
batıda bile muhatap olmam oralardan biriyle.
yürü
bence sen kendi memleketinden birine yürü. zaten anca öyle olacak
sen öyle san
Ins bulursun
öyle bir şekilde söyledin ki sanki bulmam çok zor gibi
Kısmet
Kız olsam yaşamazdım
niye
Bir kız olsam eşimle kendi evimizde yaşamayı tercih ederdim. Akraba muhabbetleri falan zor artık ustaa
ailemle yaşasın demedim ki
O zaman olur. Diğer istekler anormal istekler değil. Buradaki kızlara bakma sen
Sen direkt eve hizmetçi al madem çok paran var
yabancı kadının evimde ne işi var, ben çocuk da isterim
Aynen bulursun
sen misin o kişi 😌
Hıhı aynen bak şu an o kişi oldum
ol