Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir çocuğu seviyorum. Ben şehirde yaşıyorum. O da köyde yaşıyor ancak sorun şu ki çok zor bir insan köyde yaşamasına rağmen düşüncelerimiz yaptıklarımız birbirine çok benziyor ama gel gör ki kızlarla hiç muhattap olmuyor ve tepki vermiyor aslında bu iyi bir şey ama beni tercih etsin, görsün isterim ona ulaşmak çok zor
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHangi ilin köyü
Soran+1 yılAdres veremem
Cevap sahibi+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılGelecek halim yok kardeş rahat ol
Soran+1 yılKardeşim sen neden üzerine alınıyosun ki 😂 hey Allahım ya sllsllsks
Cevap sahibi+1 yılŞehri soruyoruz altı üstü şehiri söylemekle de seni tespit etmezler herhalde
Soran+1 yılEtsinler etmesinler gerek yok ya sizden biri numara bişey Instagram istedinde nasıl kötü oluysan aynı şey gıcık ol merak et 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHadi kardeşim söyle hangi şehir olduğunu
Soran+1 yılKardeşim demen çok itici ya söylemek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKöylüler hep böyle cilve mi yapar hepiniz böyle misiniz
Soran+1 yılCilve önemli kadınını baştan çıkarır 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBurcu ne başkan
Soran+1 yılKoç
Cevap sahibi+1 yılKişiden kişiye göre değişir. Ben 21 im köyü seviyorum kardeş genelleme
Cevap sahibi+1 yılBi bot bile ne kadar masalsı, uyumlu olduğumuzun farkında bu bir işaret
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn cok istedigim sey. İstanbul'da dogup buyuyen ve hala burada yasamaya devam eden birisi olarak sehir hayatindan cok bunaldim. Yillardir boyle dusunuyorum ve zaman gectikce daha da fazla bikiyorum bu kalabalikta yasamaktan. Lisede sehirdisinda daha kucuk bir yerde universite okumak istemistim kismet olmadi istanbul’da okudum. Simdi erkek arkadasim var koye yerlesmeyi dusunuyor. Gelecek planlarimiz arasinda bunu ciddi ciddi beraber yapmayi dusunuyoruz. Sadece ben evlenip koye yerlesmeden once birkac yil kendim icin calismak para biriktirip hayalimdeki yurtdisi seyahatlarini yapmak istiyorum. Bunlar icimda kalarak gidersem pisman olmaktan korkuyorum. Ama koy hayatina uyum saglamakla ilgili hicbir tereddutum yok. Aradigim huzuru orada bulacagimi biliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen 1 ay sonra gene kaçarsın
her şeyiyle konforlu köy hayatı isterim ki yaşıyorum da eski köy hayatı yaşayanlara saygım sonsuz ve de nasıl sabretmişler ben yapamam lakin şimdi tüm makinalarım evde var ve sadece güneş doğuşu batışı bahçe meyve topla marul maydanoz domates tavuklar hele keyfini çıkarmak çok güzel... sütüm yoğurdum peyniri kendim yapıyorum... hayvancılık harika zahmetli ama yayla keyfi hele hiç değişmem
00 Yorumla
+1 yılAnlattıkların olsa evet ama onun dışında zor ve olmaz sosyal haklar sosyal ortam vs olmadan olmuyor tatil olmadan olmaz ama filmler de modern alp dağlarında etrafında koca arazi atları olanları düşünürsen çok hoş
07 Yorumla
Soran+1 yılOldu bide cenneti getirelim sen ne vericeksin karşilinda? Tatil olmayınca biyerinmi eskiliyor bir tuhafsiniz siz kadınlar ya değişik varlık siniz
- +1 yıl
Kardeşim köyde ne var ben okumuşum meslek edinmişim sürekli köyde hayvan mı bakıp süt mü sagacağım asıl siz değişiksiniz benim babam benim geleceğim için köyden gelmiş şehire beni okutmuş bi meslek edinmişim ayrıca benim zaten yeteri kdr param var asıl erkek olarak sen ne yapacaksın ve not olarak bu benim görüşüm düşüncem her kadın evet okey demek zorunda degil sanane ki az saygı duymayı öğrenir bide genelleme yapıyorsunuz gerçekten zekanızdan şüphe duyuyorum
Soran+1 yılSen okumussun ama corafyaya çalış biraz sen 30 sene çalış benim bindim arabayı alamassin. Bide köy demek sadece inek süt sagmakmi çok cahilsin ya küçümsemek için boş konusuyosun sen ömrün boyunca çalış 1 Tane daire alamassin komiksin burada evet hayır değil konu geldin yeri unutmuşsun sen
- +1 yıl
Kardeş benim ailemin firması var Dış Ticaret ithalat ve ihracat yapıyorum beni tanımadan yorum yapıyorsun ayrıca sorun mal varlığı araba arsa villa değil sorun ben köy yaşamak için istemiyorum soru sordun cevap verdik alemsiniz ya
- +1 yıl
Geldiğim yeri unutmadım ayrıca köy güzel ancak yaşamak için herhangi bi artısı baka göre yok bu benim düşüncem bu benim görüşüm sen saygı duysan keşke
Soran+1 yılTm saygı duydum konu kapatılmıştır
- +1 yıl
Aynen bu kdr sağol yani
Kızlar Ne Diyor
+1 yılKöyde yaşamak isteyenin aklına yanayım kışın kolarifer yok evlerde soba yaksanda buz gibi soğuk sular buz tutar banyo yapmak işkence zaten buz gibi banyoda ne bi kafe ne bi market sosyal hayat sıfır komşuluk ilişkisi zaten eskisi gibi değil yüzüne gülerler arkandan dedikodunu yaparlar gel de yaşa köyde köyde yaşıyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılGüncellemenden anladığım kadarıyla istedğin şeyi herkesin istemesi gerektiğini yaşla genelleyen birisin. Ben 50 yaşımada gelsem yaşamazdım. O hayat hiç bana göre değil. Bunun yaşla da alakası yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlamışsın mesele köy şehir değil ya da farklı bir yer görüşlerinde net değil hiç biri
+1 yılBen isterim çünkü gelecek planım köyde yaşamak toprağa ayak basmak yeşili doğayı sevmek toprakla uğraşmak ekip biçmek
11 Yorumla
Soran+1 yılYasin 32 daha genç biri yazzsa inanmazdin
+1 yılKöy okulunda çalışmak gibi bir hayalim oldu hep.. Bir gün hayalime kavuşursam eğer olur ama hep yapamazdım sanırım bir süreliğine olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılKütüphanelerde akşam olmuyor
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
anlamadım?
+1 yılKöy hayatı benlik değil. Oradaki yaşama alışarak büyümediğim için şartları beni zorlardı diye düşünüyorum. Yılda 2-3 gün tatil amaçlî gidebilirdim sevdiğim insan için ama fazlası beni yorabilirdi 🙂
00 YorumlaKöy hayatını hiç bilmiyorum, yaşamadım ama sevdiğim insan için yaşardım. İnek falan sağamam ben ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen yapamazsın
+1 yılAslında ben çok istiyorum köy değilde trabzonda yaylada yaşamak ama eşimin işi gereği biraz erteliyicez
06 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşindami evlendin
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSeni çilgin
- +1 yıl
Valla ben çok zor bir insanim beni seveni bulunca bastım nikahı
Soran+1 yılİyi yapmışsın zaten erken evlilik iyidir insanı günahtan korur
- +1 yıl
Valla sevdiğim için kaçırmadım
+1 yılKöy hayatı hiç bana göre değil, öyle yetiştirilmedim bilgim de yok her şeyi geçtim babam da istemezdi zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemeyince bahanelerim 😂😂
- Aile & Toplum konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılSelam🐝
Köyde büyüdüğüm için açıkçası istemezdim. Dışarıdan bakıldığı gibi her şey harika mükemmel değil çünkü.04 Yorumla
Soran+1 yılZaten köyde yaşayan şehri şehirdeki köyü ister ben köyde yaşadım hizli bir hayat yaşadım geri döndüm
- +1 yıl
Yani bir nevi öyle
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yıl@Pesimisttit nedeni şudur kardeşim biri görmüş biri girmemiş oluyor kötü anlamda söylemiyorum. Mesela hayatı yaşamiş bir insanın ozenci yok zaten ama köyde duran kişi sürkeli yaşayamadı hayatı yaşamak ister
Yani köy severimde ama tek basına bı yere gitmek ıstenılcek avmye sinemaya bişi yapamican canın sıkılcak yaa
10 Yorumla
+1 yılİsterim ama köy hayatına ayak uydurma. Köy işleri çok ağır bana göre değil tezek, hayvan bakımı yapamam.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Akrabalari veya Annemler Köpfe olunca kalirim ziyaret olarak ve orada kalmak güzel ama yasamak benlik değil...
00 YorumlaYok be yapamam ben şehir hayatını seviyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYıkıl 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğimmle her yer bana çiçek bahçesi gelir ya, şehir kızıyım ama yaşardım annesi olmıcaksa baş başa köyde olcaksak neden olmasın. Yeterki o olsun. Huzurum yanımda olsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşüncelerin var umarım gerçekleştirecek yüreğinde vardir
Cevap sahibi+1 yılVar tabi ki yeter ki onun sevgisini hissedeyim ben ona zaten her şey olurum. İnşallah Allah herkesin kalbindeki duaları kabul eylesin sevdiğiyle bir ömür yaşamayı nasip etsin
Soran+1 yılSen kesin ya serseriye ya da müptezele ya da alkolige gidersin
Cevap sahibi+1 yılÖyle demek lütfen
Cevap sahibi+1 yılNiye öyle diyorsun ki, temiz bir kalbim var zaten birini de çok seviyorum zaten her şeye masum bakıyorum ya
Soran+1 yılGenelde iyi kadınlar öyle olur sonu
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum, ama inşallah öyle olmaz. Kıymet bilirler.
Soran+1 yılAmin. Amin inşallah
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Düşünulur şehir hayatı yorucu artık. Önemli olan kafa olarak uyum olması, medeni olması
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede yorul artik yaş kemale ermiş len ben 23 te siyirdim kendimi zor attim. koye
+1 yılevet ama nasıl köy ona bağlı, alt yapı yoksa sıkıntı olur zorluk çekmeye değmez
06 Yorumla
Soran+1 yılTaş devrindeki Frenk çakmak taş ve hanımın yaşadi köyü geçince hemen sagda
- +1 yıl
o zaman kalsın
- +1 yıl
köy diye ahırda kalmaya gerek yok
Soran+1 yılAhıra inek lazım değil zaten
- +1 yıl
max erkek zekası işte
- +1 yıl
gťüne sok o zaman
Eğer bu köy onun köyü ise hayır. Ama kimsenin olmadığı harika bir manzaralı bir yerse elbette
022 Yorumla
Soran+1 yılKnk köyde insan yok
Soran+1 yılolur mu ya ben evlilikten vaz geçtim
Soran+1 yılKızım gelmez bu Devrin kizlari köye anca 28 30 falan biri olur yani nasıl dim kanı hızlı akıyor her şey berbat olur ben 23 ama ozencin yok yani yaşadım ben ya da Zengin biri olması lazim
Soran+1 yılTatilerde gitmek köy hayatı yaşamak değil ki bu aynı lise öğrencilerinin tıp gezisine üniversiteye gitmesine beziyor ozaman dokat gibimi hissediyorlar kendilerini
Soran+1 yılEvet sen yanlış anladın ben köyde yaşıyan geçimini hayvandan sagliyan biriyim modern tarım yapiyorum
Soran+1 yılAylık kazancım 30 bin üstünde Exra olarak senelik gelen paralarda var
Soran+1 yılBen nefret ettim herşeyden yapmacık olan şeyleri sevmiyorum iş ortamları malum kötü insalarin geçerken yüzünü gördüm için kendim yanlız kalmak istiyorum
Soran+1 yılBilmem ben hep yanlızım genelde zaten hayat kısa ölüp gidicez ya ben zaten tuhaf oldum ya
Soran+1 yılKnk ben kadınlardan sogdum aşırı nasıl dim. Beraberlik yaşamak falan midemi bulandırıyor sannki nasıl dim tuhaf geliyor bana artık hiç öyle bakmıyorum kimseye tek cinsiyet gibi
Soran+1 yılÇok güzel anlıyosun beni demekki bir kadın istese bir erkeği anlaya biliyomuş
Soran+1 yılÖyle işte ya napam zaten hayat kısa takımı yorum bitecek olması birgün beni sevindiriyor
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Köye ortamına bağlı Almanya’nın köyünde yaşarım mesela
04 Yorumla
Soran+1 yılSeni gidi akıllı bıdık bende 50 yaşında bir milfi para karşılığı becere bilirim
Soran+1 yılOzaman burada kapak bana oldu sanırım 😂😂 ezik olan ben oldum allahimmmm
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlabilir Neden olmasın mutlu olduktan sonra ha köy ha şehir Hatta daha sakinlik güzel olur belki bir yerden sonra bu kadar bilir bilmiyorum yaşamadan bile bilemeyiz
00 YorumlaBen köy çocuğuyum. Şehirden uzak olmak elbette iyi gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır. Köyde benim çalışma şansım yok, aracım olsa bile hergün şehir merkezine gidip gelince yol yorar, saatlerimi yolda geçirmeyi kaldıramam.
05 Yorumla
Soran+1 yılKaldırsın her şey paraya bakad
Cevap sahibi+1 yılYahu ne alaka. Her gün 2-3 saati yolda geçirmeye ne gerek var? Onun yerine iş yerime yakın bir bölgede oturup yola harcayacağım zamanı kendime veya eşime harcarım?
Soran+1 yılEvlendim kişinin çalışmasına gerek yokkki
Cevap sahibi+1 yılİyi sen lise mezunu ve vasıfsız biriyle evlen o zaman. Belki inanmayacaksın ama bazı insanlar "gerek olduğu için" değil, dünyaya veya ülkeye katkı sağlamak için çalışıyor.
Nüfusun yarısının iş gücüne katkı sağlamadığı bir ülke asla iyi bir ekonomiye sahip olamaz.
Soran+1 yılOlemi oluyomuş bak sen.
+1 yılArtık hayatta “sevdiğim” adı altında birşeyler yapamam herhalde ben onun için herşeyi yaptım köyde yaşarım da diyordum ama noldu nikaha 1.5 ay kala terkedildim 1 hafta sonra nikahım var ve ne yapacağım konusunda en ufak fikrim yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNasi ilki terketti 2 cisi ilemi evlenicen 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılKahvaltıda bundan bahsetmiştim köy gibi biyerde yaşamak istediğimi eğer ilk hayalim olmazsa ve herkes gülmüştü böyle kafa dengi ilerde çıkarsa olur
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence doğayı sevendende olur aga ben böyle düşünüyorum
Soran+1 yılZor burdaki hiç bir kızla olmaz
Cevap sahibi+1 yılBence sosyal medyadan tanışılanla olmaz direkt
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe olursa olsun köy hayatı zor bence orada yaşamış biri kabul eder belki. Mesela ben hiç yaşamadım edemem
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede
Cevap sahibi+1 yılSen nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılKöy şehir karışık
Cevap sahibi+1 yılHangi şehir
Soran+1 yılPaylaşmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende yiyecektim
Ben doğma büyüme şehirliyim o yüzden bence yapamam. Arada bir uğramak yeterli olur.
00 Yorumlaİsterim ama nasıl bir köy olduğuna bağlı her yer tezek ise hayır ama orman evi şeklinde ise olur hayvanlara bile bakabiliriz daha modern bir köy ise tabii ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir aslında. Her yeri senin istedine göre çizeriz bitanede sihirli değnek eline istemedin zaman değiştirirsin ayrılmak istedin dede nafaka olarak köyü veririz sana 😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır. Şehir daha rahat. Tercihim şehir. Köyde kalamazdım. Bor de böcek vs den iğrenirim ve korkarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yaşarım, yeter ki sevdiğim yanımda olsun. Huzurlu olalım. Huzursuz hayat mi geçer
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu anlasa insalar herkes paranın peşinde
Cevap sahibi+1 yılEvet onlar da haklı, geçim sıkıntısı çekiyorlarsa eğer.
Soran+1 yılKimse haklı değil tek haklı haklıdir şaka şaka para önemi tabi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşayamam bir süre sonra sıkabilir beni şehir hayatına alışkınım daha çok
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten şu an senin yaşında bir kiz çıran sarayını beğenmez köyde oldu için daha çok olgun fikirleri oturmuş hayatı görmüş doymuş bir insan olması lazım sen daha yaşayıp görüp haz alıp sakin. Bir hayat istemek için daha çok kazın çok iş gücü çok egzoz gazı çekmen lazım
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın ki
Soran+1 yıl23 ama ben anlatsam roman olur kendimi övmek için demiyorum beni yanlış anlama belkide erkek oldun için fazlaca korkusuz yaşadım cinsiyet ayrımı olsun diye demiyorum kız çocukları nadiren deli dolu hayat yaşar korumacı yetiştikleri için
Cevap sahibi+1 yılHiç deli dolu yaşamadım aksine akrabalar hep beni örnek gösterirler ama haklısın yaşımdan olabilir ilerde belki yaşarım bilemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğin insam ile kuru soğan bile yersin ama gerçekten seviyorsan
00 Yorumla- Daha fazla (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne