ORTA YOLU NASIL BULACAM?

20 yaşındayım erkek arkadaşım da 27 yaşında evlenmeyi düşünüyoruz özellikle de o çok ciddi izne geldiğimde ailenle tanışayım diyo kendisi özel harekat polisi olduğu için doğuda şark görevini yapıyo şu an 2 yılı kaldı bitmesine o zaman rahat olucam diyo ama şöyle bi sıkıntımız varki benim sağlık sorunlarımdan dolayı İstanbul'da kalmam gerekiyo sürekli hastaneye gidiyorum bazen yatış yapıyorum ona söyledim İstanbul'da yaşarız ama şu an olmaz mecbur ordayım diyo o zaman nişanlanalım bekleyelim yaşım biraz daha büyümüş olur diyorum 2 yıl mı bekliycez diyip duruyo İstanbul'da yaşamıycaz demiyorum ama şuanlık mecbur doğuya geliceksin diyo bide kendisi şarkı bitse bile doğuda kalmak istiyo nasıl orta yol bulucağımı şaşırdım ailem henüz bilmiyo onu onlarda sıkıntı yapıcaklar bu duruma büyük ihtimal
Güncellemeler
+1 yıl
Son zamanlarda tartışmaya başladık kıskançlığı yüzünden ve saygısı da kalmadı bana çok küfür ediyo ağızı aşırı bozuk onu ciddi bi şekilde son tartışmamızda uyardım tekrar bana karşı saygısızlık yaparsa bitiriceğimi söyledim tamam sinirile olduğunu biliyosun bidaha olmayacak dedi ama tutamıyo yinede kendini
ORTA YOLU NASIL BULACAM?