5 yillik bir iliskim vardi.15 yasimda kactim onaa yillar gecti hala nikah yok. Surekli onun yzunden eve donmek zorunda kaldim ve surekli beni geri cagirdi ve sklincada evden kovdu. Gitmeyincede gece vakti evden cikar sabah gelince evde gormicem seni diyordu. Bikmistim artik. Hala nikah kiymadi hala tik yok ! Onu cok seviyorum ama kumari basladi. kari kiz hayati basladi. . Surekli beni eve yolladiktan sonra kizlari arar onlarla konsurdu hic umurunda degildim kac kez intihar ettim. Borclarini odedim defalarca. Telefonlarimi sattim. Babam benim yuzumden kahrimdan öldu. En son beni yine kovdu doverek evden kovdu. Artik dayanamadim utaniyordum eve donmeye. Arkadasima gittim oda beni pavyonda calisir misin diye sordu. bende carem yoktu orda ise basladim. 1ay sonra be i aramaya basladi ozurler falan ama artik o benim icin bitmisti.3 4 ay orda calistim ama hic kotu bisey yapmadim. Alalh biliyo kendimi hep korudum hergun agliyordum ona evdeyim diyordum ailemle. Ailemin borclarini odedim. Ozanin kirasini borclarini oduyordum. Para yolluyordum hep dogum gununde hediyeler aldim. Bana yaptiklatina ragmen hep kotu gunlerinde yaninda oldum. En son arkadasimla kavga ettim. Vw bu ozani arayip pavyonda calistigimi soylemis ozanda beni arayip sordu bende once hayir dedim ama sonra kabul ettim aslinda onun bana hesap sormaya hakki yoktu cunku beni bu yola o itmisti. Sokaklara atan sahip cikmayan oydu. Istanbula gel cik ordan dedi ve ben istemedigimi soyledim. burada kalim dedim o da cok istersen kal calis bir sure dedi. Sasirdim ama gelmek istiyom dedim. Ve gittim ama ayni degildi sen bana aylarca yalan soyledin dedi. Kafamda bir suru tilki var boyle yasayamam dedi. Halbuki hic bisi yapmadim kazandigim paralarla ona ve aileme baktim. Nankor. Istemiyorum seni dedi. Eee niye cagirdin. Senin bana yaptiklarin nolcak yalanlarin nolcak 3 gun eve gelmedi hergun agladim. Ve evi terkettim veee tovbe ettim onu allaha havale ettim. Ayrilali 3 gun oldu ne ariyo ne soruuo insanlar sucu once kendinde aramali. Ben kotu bir kiz degilim pismanim ama tovbede ettim cok sukur
Güncellemeler
+1 yıl
PAVYONA DUSTUM?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar