Güncellemeler
+1 yıl
Ergen falan yazmayın saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın. Ergen biri değil hayatımdaki insanı tanıyor biliyorum. Sorumun cevabı ergen o değil saçma sa-lak yorumlar yapmayın
Güncellemeler
+1 yıl
,.,..,.,.,..,.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi kendime guldum. Oyun diyince, bilardo hastasiyim. Baslayayim oyuna , babam gelse tanimam ve umursamam
Öyle bir insan takinti olunca bir oyuna gözü kimseyi görmüyor boş ver derdiniz oyun olsun. Aldatma, kari kiz peşinde degil ya
Bana ilk gün sen şimdi ciddi ciddi oynama de oynamam senden önemli değil demişti o gün ilgisiz değildi bişey demedim. Bugün dedim sen böyle böyle dedin ben sana oyunu bırak demiyorum ama ilgini eksik ediyosun dedim yapabileceğim bişey yok şu an bu kadar ilgi verebilirim beğenmiyosan kapı orada dedi 😔😔😔
Beni sevdiğini biliyorum anlık sinirle söylediğini de biliyorum ama genede kırıldım bu cümleye
Bak ben alkolikim evlendim bosandim. Esim de biliyordu alkolü cok sevdigimi. Senelerce sıkıntı cikmadi
Ama bir gün geldi alkolume laf soyledi. Evden kovdum o aksam onu
Senle evlenirken bunu bilerek evlendin
Şimdi gelip bana icme diyemezsin
Senin durumda benzeri. O kisiyi lafla engel olmaya calisirsan , sen zararlı cikarsin kalbini kirar. Neden bilardo oynamiyorum biliyormusun yillardir. Esim bana o hastalığımdan yavas yavas kurtardi. Eve gelince bilardo oynamaya gidecegim zaman gel cafeye gidelim yemege gidelim, canli muzige gidelim falan her sefer bir yere götürdü. Sonra kendim sogudum. Sende sabir edip , baskıyla degil de , oyun kurarak esim gibi , sogutursun
Ama kurduğu cümle yanlış değil mi beğenmiyosan kapı orada ne demek :( oyun daha mı kıymetli ki böyle Bi cümle kuruyo. Sadece ben haklıyım demiyorum aslında. Çok üstüne gittim ondan sonra bu cümleyi kurdu ama biz günde 10_15 saat konuşan insanlarız şimdi birden 1-2 saate düşünce bende ne bu oyun oyun oyun dedim. Oyun başlayalı 3 gün oldu şimdiden böyleysen ilerisini düşünemiyorum ben buyum bu kadar ilgi verebilirim sana şuanda ama bu hep böyle gidecekte demiyorum şuanlık böyle. Beğeniyosan bu beğenmiyosan kapı orada dedi çok üzüldüm açıkçası
Anlattim ya. Esim de sen gibi cok ustume gelmeseydi. Öyle davranirmiydim. Cok ustune gidersen bir insanin bu sende olabilirsin. Sende en sonunda ters cevap verirsin. O yüzden kaale alma, o konuyu da acma. Dedigim gibi taktik uygula, gezmeye götür. İcmeye gotur. Sinemaya gotur. Kendin bul sosyallesecek bir sey. Bir bakmisin oyunla hiç isi kalmamis
Tek sorun biz mesafe ilişkisi yaşıyoruz :( o yüzden sadece konuşabiliyoruz her an yan yana olmamız imkansız
O zaman ilgini sakin kesme, ilgini kesersen daha cok uzaklasir. Ona yuklenme yaninda ol. Zamanla duzelir. İlerde evlenirsen dedijlerimi yapıp tamamen kurtarirsin o durumdan. Terslesmen daha cok birbirinizin kalbini kirmasina sebep olur sadece. Esler arasında, birbirine su yasak bu yasak gibi kelimeler iliskiyi yipratir. Mesela esin onu giyme, buraya gitme gibi yasaklar koyunca da iliski zedelenir. Anlayisli olmak sart. dene anlayisli ol. Hiç tartisma bile yasamazsiniz. Zaten ici pis ise yapacagini yapar. Ondan da es olmaz. Tek dert oyun olsun boş ver. Baski ters teper. Sana da yapilsa sende ters tepersin. İnsaniz
Asla ilgimi kesmiyorum hatta oda kesmiyodu zaten yani tamamen kesti dersem ona haksızlık etmiş olurum gene konuşuyoruz falan ama oyun öncesine oranla çok düştü şikayetim bu yönde. Oyunu zaten şey diyo 1 ay sonra sıkılıp bırakırım sadece anlayış istiyorum senden devamlılığı olan bi oyun değil falan. Zaten Aralıkta da görüşcez ben gitcem yanına heralde o zamana kadar bitirmiş olur oyun dönemini anlayış göstermekte fayda var haklısın sanırım teşekkür ederim akıl almam gereken bi konuymuş. Cidden ters tepiyo beni çok seven bana çok ilgi alaka gösteren sen iste onu bunu yaparım diyen adam bugün biraz üstüne gittim diye beğenmiyosan kapı orada dedi belki bunu onun üzerine gitmeden hoş bi dille tartışmadan belli etseydim bu noktaya gelmicektik. Şu yasak bu yasak gibi kelimeler asla kullanmıyoruz oda dedi bunlar ilişkimizi yıpratır asla kullanmayalım falan aslında çok güzel bi ilişkimiz var bu oyun sorunundan önce hiç bi sorunumuz yoktu bakalım biraz da sabır etmeyi denicem kendi bildiğim yoldan gittim ters tepti bide anlayışla deneyelim belki yoluna girer bişeyler
Peki bişey daha sorucam. Mesela bazen arıyorum açmıyo görmüyo duymuyo sonradan görünce dönüyo. O dönene kadar ben tekrar arayayım mı yoksa durayım mı bundan sıkılır mı tekrar aramamdan veya sürekli aramamdan. Çünkü o oyuna dalınca aklına gelmiyo sürekli benim aramam onu sıkar mı
Daha acik olalim. Bir insan kendini oyuna veya benim gibi alkole veriyorsa aslinda hayattan kaciyordur. Dertlerini sikintilarini unutmak icin kacis yolu olarak kullaniyordur. Senin ki de bazi sana anlatmadigi sorunlari var belli. Çünkü o kelimeyi kullanan kişi fazla bunalmis kisidir. Ustune gitme. Sana donmezse de ustune gitme, sakinlesince o sana donecek. Senin israr etmen daha cok seenden sogumasina sebep olur. Olgun ve anlayisli olursan o iliski de hersey duzelir.
Dediğin gibi bide anlayışla deniyim yoluna girer sanırım. Çünkü anlayıştan güzel dilden anlayan biri. İnadına bişey söyleyince yapacağı varsa da yapmıyo
Bosuna dememisler tatli dil yilani deliginden cikarir. Empati yap. Su an cok moralin bozuk diyelim. Ben sana baski uyguluyorum ne yaparsin beni sevsen bile terslersin. Ama bu haldeyken sana saklabanlik yapsam. Seni seviyorum desem, yilissam sana o sinirin biter. Gulersin sadece empati. İlerde evlenirsende bu tür konularda soguk olmayi, iyi düşünüp. Öyle karar verip hareket etmen her zaman kazandirir seni. Mutlu güzel bir geleceginiz olsun iyi geceler
Haklısın çok teşekkür ederim mantıklı birinin düşüncelerine ihtiyacım varmış şu an ona anlayışlı olmayı öğrendim artık anlayışsız olmicam vakit vericem zamanla anlar zaten. Mutlu geceler🤗
Empati yapmayi bil. En cok empati hayatini kurtarir saglikli karar almani saglar. Gitme ustune sabir et. Baktin duzelmiyor ayrilirsin. Ama sindiden Karar verme
Ya oyun ya da ben de anla
Bana ilk gün sen şimdi ciddi ciddi oynama de oynamam senden önemli değil demişti o gün ilgisiz değildi bişey demedim. Bugün dedim sen böyle böyle dedin ben sana oyunu bırak demiyorum ama ilgini eksik ediyosun dedim yapabileceğim bişey yok şu an bu kadar ilgi verebilirim beğenmiyosan kapı orada dedi 😔😔😔
Yaaa ozaman oyunu elinden alsaydın
Cevabını almışsın işinegelirse demiş
Çözemiyor diye bahsettigin kişi kislanyorfalan dönüyordun
(Kapıyı göstermiş) ne yapmayı düşünüyorsun