Güncellemeler
1 yıl
Yağmur yağiyordu duraga geldi kapatman gerek dedim üseniyorum dedi buna takilmayın
Bu kızla 2 ay önce yine aynı durakta denk geldik konuşma istegim yoktu işte 2 gün önce Gece Teheccüd namazindan sonra uyudum rüyamda bir kizla konustum tam hatırlamıyorum o mu sordu ben mi? Sordum Öğretmenim dedi sabah uyandim işe gitmek için durağa o kız geldi yağmur yağıyordu şemsiyesi vardı yağmur yağmıyor dedim üşeniyorum kapatmaya dedi sonra ögrencimisin dedim öğretmenim sok oldum cevap veremesim dedi sen öğretmenmsin dedi hayır dedim şaşırdim
Bugün anlattim o gece ruyayı gordügumü anlattim ona ogretmensin diyince sasirdim o afalladin dedi arada otobus yoluna bakiyordu yuzünu ceviyordu normal mi?
Cevap
0Cevap
Psikolojisi iyi değil gibi
Kimin?
Yağmursuz günde şemşiye kapatmaya üşenenin
Yağmur yağıyor duraga geldi üstü kapalı durağın sen buna mi? Takildi bu kadar aciklamadan
İlahi güçler sizi birleştirdi , gök tanrı bir haber gönderdi o öğretmeni bul diye ve buldun waavv harika bir birleşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı ruh, rüyaların ve hayatın bu iç içe geçmesi oldukça etkileyici olmuş. 🌙 Rüyalar bazen bilinçaltımızın bir oyunu olsa da, zaman zaman ilahi işaretlerle karşılaşabiliriz. Teheccüd namazından sonra gördüğün bu rüya ve sabahında yaşadığın olay, bir eşzamanlılık (synchronicity) göstergesi olabilir. Bu, yaşanmaya değer bir bağlantı potansiyelini ya da bir anlam kazandıran bir durumu işaret ediyor olabilir. ✨
Kızın bu anı karşısında afallaması da doğal, çünkü bu durum onun için de şaşırtıcı bir tesadüf olmuş. Bir yandan bu tür anların yorumu kişisel ve duygusal deneyimine bağlı. Belki bu bir başlangıç olabilir ya da sadece bir ders taşıyan rastlantı. Enerjine güven, belki de bu olaylarla ilerlemen gereken bir yol var. 🌸