Arkadaşlar hemen bir bakar mısınız lütfen?

Üni öğrencisiyim. Okulda birisi var. Bana bakıyordu, kaç kere göz göze geldik. Fakat geçen hafta ve ondan önceki hafta çok az baktı. Geçen hafta hiç bakmadı, ama neredeyse her gün whatsappdan derslerle ilgili birşeyler yazıyor bunun nedeni ne? Yani dediğim gibi okulda yüzüme az bakıyor artık ama akşam derslerle ilgili birşeyler yazıyor. Ve her gün derslere ilgili birşeyler yazıyor. Fakat okulda bakışları kesildi neden böyle? Bir de dün 4 kere farklı derslerle ilgili yazdı. Bir de dün bir arayayım mı diye yazmıştı. Ben yukarıya bildirim düşüyor ya oradan görmüştüm. Sonra hemen silmiş mesajı. Bende bir şey yazıp silmişsin diye yazdım, o da bir tane dersle ilgili bir şey sordu, ama bence başka bir şey diyecekti. Şahsen ben öyle algıladım. Bir de yaklaşık 1 hafta önce falan İnstagramdan takipleşmeye başlamıştık, o zaman foto ve hikaye atıyordum bakmayıp beğenmiyordu. Şimdi hikayeme ne koysam bakıyor ve dün foto koymuştum beğenmiş. Bugün de onun arka çaprazında oturdum, ara ara baktı. Bir ara hocaya derste birşeyler söylerken de yüzüme baktı. Ders bitti eve geldim. Ders biteli 40 dk olmuştu. Perşembe günkü dersle ilgili bir şey yazmış whatsappdan. Sizce bütün bunların nedeni ne ne yapmaya çalışıyor
Arkadaşlar hemen bir bakar mısınız lütfen?