Arkadaşlar lütfen bir bakın da?

Arkadaşlar şöyle ben 19 yaşındayım ailem 1 sene okula geç yazdırdı lise 2 ye kadar devlette okudum sağlık sorunum nedeniyle bide okuduğum bölüm grafik tasarımdı çok fazla nöbet geçiriyordum yapamadım arkadaşlar zaten hep kendi halimdeydim çok ezilip dışlandım annem en sonunda evimizin yakınında koleje yazdırdı annem babam abim maaşla çalışan insanlar okula aylık 1300 lira para ödüyoruz fakat bir sıkıntı var ben 11. sınıfta okula başladığımda bize almanca Fransızca İngilizce derslerinden sınava tabi tutuyorlar ama bu dersleri biz hiç görmüyoruz programda yok ama e okulda bu dersler gözüküyor biz mezun olunca yarın bir gün çalıştığımız yerde karşımıza çıkmayacak mı bu kadar dil biliyor çünkü okul kendi de dedi sicille işlenecek bu dersten 90 100 alıp öğrenciler oturuyor aşağı benim için not önemli değil yarınımı düşünmek zorundayım milli eğitim özel kurumlar hattını aradım şikayet hattı ya da bimer değil size birşey danışmak istiyorum dedim okulun yaptığı suç mudur dedim adam hangi okul diye sordu söyledim ama sen delil olarak bunların fotokopisini çek buraya gel dedi haftalık ders programınızın falan ama arkadaşlarım kendi topuğuna sıkarsın okulu bile kapatırlar diyor korktum açıkçası baya uğraşırsın diyorlar arkadaşlar sizce bu okula gider mi
Arkadaşlar lütfen bir bakın da?