Arkadaşlar öncelikle herkese selam, ben 2 yıl önce boşandım yaşım 37 , çocuğum yok , evim ve arabam var, işim de var, özel sektörde çalışıyorum, ama evlenmek için bir kaç akrabadan yardım istedik sonuç yok haber bekliyorum kendim de fazla atılgan birisi değilim kısacası beceriksizin tekiyim kendim kumralım mavi gözlüyüm, Allah vermiş ama icraat yok biraz göbekliyim dış görünüş olarak kilolu sayılırım , atlet değilim yani kendim de aramıyorum mücadele etmiyorum ne bileyim yani bütün gün face de bayan mı aramam lazım fazla sosyal faaliyetim yok pc de oyun oynarım genelde çok fazla zamanımın çoğu pc de tv de geçiyor işten sonra dışarı çıkmam gezmem arkadaş ortamım da yok asosyal bir hayat yaşıyorum evlenmek istiyorum pc oturmadığım zaman mutsuz biri oluyorum neler yapmam lazım özellikle bayan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum evlenmek için neler yapmam lazım, bu iş de beceriksizim şimdi bana şu soruyu soracaksınız, en son ne zaman bir kıza teklif ettin, ya da aşık oldun, aşık olduğum birileri var ama kariyer yapmış insanlar yani imkansız ilişkiler mesela iş yerindeki şefe aşık oldum, ama olmaz işten atarlar yani imkansızlara oynuyorum.
Birde mesela bu yaşıma kadar çok az kıza teklif etmişimdir, mesela BİM de çalışan bir bayana teklif ettim kabul etmedi ondan sonra bir kaç konserde gördüğüm kızı ayarlamaya çalıştım olmadı yani ondan sonra soğudum iyice, demek istediğim cesaretim azaldı kızlara karşı, ayarlayan arkadaşlar nasıl yapıyor benimki ciddi ilişki yani yaz aşkı değil benim durumda olan arkadaşlar var mı yardımcı olursanız sevinirim neleri değiştirmem lazım ya da uygulamam lazım şimdiden teşekkür ederim.
Birde mesela bu yaşıma kadar çok az kıza teklif etmişimdir, mesela BİM de çalışan bir bayana teklif ettim kabul etmedi ondan sonra bir kaç konserde gördüğüm kızı ayarlamaya çalıştım olmadı yani ondan sonra soğudum iyice, demek istediğim cesaretim azaldı kızlara karşı, ayarlayan arkadaşlar nasıl yapıyor benimki ciddi ilişki yani yaz aşkı değil benim durumda olan arkadaşlar var mı yardımcı olursanız sevinirim neleri değiştirmem lazım ya da uygulamam lazım şimdiden teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer