Evlenmek istiyorum ama 3 yıldır sevgilim yok kimse ile denk gelemiyorum neden böyle oluyor? Ne yapabilirim evleneceğiniz kişiyi nereden buldunuz?
1 ay
Evlenmek istiyorum ama 3 yıldır sevgilim yok kimse ile denk gelemiyorum neden böyle oluyor? Ne yapabilirim evleneceğiniz kişiyi nereden buldunuz?
Merhaba,
Evlilik kaderdir.
Kader ikiye ayrılır. İhtiyari ve ızdırari kader. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir!
Evlilik sevgili iş bunlar cüzi irade ihtiyari kaderdir!
Boş boş durup beklemek ile hiçbir şey olmaz. Olsa da boş olur!
Nasip kısmet şans kişinin kendisidir. Durup dururken olmaz olamaz!
Sosyal atik atılgan ve özgüvenli olmalısın!
Adım atmaktan çekinme, hayra vesile olan hayrı yapan gibidir, hadisi şerif...
Eş dost aracı olabilir. Dikkat et!
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu, göründüğü gibi değiller, olduğu gibi görünmüyorlar. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor!
Bende evlenmek istiyorum ama herhangi kıza gidip tanışalım diyemem ki! 😅
Mesela denk geliriz bir yerde biri hoşuma gider, bakarım, o da bana bakarsa bakmaya devam daha sonra belki tanışırım!
Kişi kendini belli eder. Kimi zaman bir bakış gülüş kimi zamanda bir çift söz yeterlidir tanımak için, maskesi var ise yillar da geçse nafile, zaman ile tanıma olmaz!
Yer mekan ve zaman bahanedir. Önemli olan kişilerdir. İnsan her yerde insandır...
Aynı durum bende de var kafama göre birini bulamadım 🤦ne dersin tanışalım mı kim bilir belki birbirimiz için uygun kişilerizdir? Kimse ayıplamasın lütfen yaş gelip geçiyor ve artık planlarıma evleneceğim eşimi de dahil etmek istiyorum ayrıca insan artık dizlerinin üzerine başını koyup huzurla vakit geçireceği birini arıyor.
Meslek?
Ahhshah doğru
Meslek ayakkabı boyacısı olsa ne olacak ki? Senin bir eş olarak bunu çokta dert etmeyip eşini gaza getirip yükseltmen gerek bakma sen erkeklerin şuanki konumuna önemli olan sevdiği kadının desteği ile nerelere gezebildiğin. Eğer doğru kişide bunu uygular isen başarılı vefalı sana aşık bir eşin olur zaten😂
Ahh canım ya, evlenmek isteyip de uygun birini bulamamak gerçekten zor bir durum 😔 Öncelikle, aşkın zamanı yoktur, o yüzden hemen panik yapma. Ben sevgilimi tanıştığım sosyal etkinliklerden birinde buldum. Belki de yeni hobiler edinip farklı ortamlara girerek sen de bir adayla tanışabilirsin. Unutma, aşk seni en beklemediğin anda bulabilir 💖✨ Bol şans! 🌸💫
Cevap
57Cevap
Uzun bir süre hic düsünme. Kendi haatina odaklan. Bir gün kapiyi calar. Merak etme. Allaha birak. O herseyin en güzelini bilir de yapar. Her ser de vardir bir hayr. Ve ben kesinlikle kadere inaniyorum. Hic disariya cikmasanda o kaderindeki nasibindeki kismetindeki kisi yine sana denk gelir
Gerçekten bende evlilik düşünüyorum yaz konuşalım zaten 7 ay içinde bulamazsam gideceğim bu ülkeden işimi de bırakacağım kamu işi hemde
Neden
Neye neden? Gitmeye mi evliliğe mi?
Gitmeye
Ne yapacağım bu ülkede artık vazo gibi durayım mı para yok karı yok yoruldum artık salla başı al maaşı 5 köfteye 3 köfte artık bitireceğim kesin ve mutlak
Muhtemelen biri kullanıp buruşturup çöpe atmıştır seninkini, o sebeple iyileşip seni bulması biraz zaman alacaktır...
Shsjjsdj
Çevrende birileri var mı aracilik edecek, arkadaşlarının çevresi de olur. Yani tanistirilma vesilesi ile de birileriyle tanısabilirsin.
Hiç yok maalesef
Aileminde yok ki
Önce yaşını öğrenelim bakalım evlilik yaşındamisin ona göre fikir verelim
24
Bence üzülme arayınca bulamayan tek kişi değilsin gönlüne göre biri kısa zamanda çıkar inşallah:))
Eğer bakılacak bir yer bulursan bana da haber ver ben nereye bakacağımı bilmiyorum. En azından kendi yaşıma uygun bakayım.
ooo baya talil var 😂 dusunursen banada yaz belki uyumluyuzdur..
Hahaha meslek?
ben yaşlı olmasam ve sıkıntılarım olmasa evlenirdim ama bu devirde evlenmek kafasızlık gibi geliyor artık
Öyle arayıpta bulabileceğin bir şey değil evlilik.
İnsanlarla tanışıp onlara zaman ayırman gerekiyor.
kütüphaneye git
çeşitli etkinliklere katıl
Nasıl etkinlikler?
mesela gezi kulüpleri var
kitap okuma kulüpleri var
halk eğitimin onlarca ücretsiz kursu var (diksiyon kursunu şiddetle tavsiye ederim)
tkp atar mısın fikir alışverişinde bulunuruz
Mahalledeki teyzelere haber aal o bulur. Tabi sizde adam begenmiyonuz. Ilk once kafa yapinizi degistirin.
Sanırım o işte bir ara kampanya vardı galiba da biz kaçırdık
Yazık kimseyi bulamıyorsunuz bosnairsamiz ömür boyu nafaka ödeyecek
Benim de yok ama nasip diyorum bir yerde beni bekliyor ama nerde zalimin kizi
Bizde denk gelmiyoruz çok takma zamanı gelince olur
Bende 23 yasindayim duzgun birisini bekliyorum hayirlisi nasip istersen tanisabiliriz
Bu soruyu bile gizli soran kişi için normalde olmalı.
Nasip işi o aramakla bulunmaz bence ama arayıp evlenirsen o da kaderinde olmuş oluyor sen aramakla bulamıyorsun onun seni bulmasını bekle inşallah Hayırlı birisi çıkar karşına
Sevgili olunca evleniyor mu
Yalan dolan sözlerle yatak odasında biten kavram oldu aşklar
Evliliğin içine ettiniz kimse istemiyor artık
Bende arıyorum aday yok artık kimse kimseyi beğenmiyor bence
Hangi şehirde yaşıyorsun ev kizimisin? İyi birine bnziyorsun
İstanbul
boyun kilon kac :)
nasil bir eş istersin?
Sen evlenmek istiyom dedin de aday mı çıkmadı biraz sosyal ol bence çıkar adaylar
Sosyal çevrem üniden sonra kalmadı
Ben düğünde buldum evleneceğim kişiyi ve çok mutluyuz ❤❤❤
Kısmet bu işler belki kriterlerini çok yüksek tutuyorsun
Ben de istiyorum ama bırak eş adayı sevgilim bile olmuyor sünnetsiz olduğum için
Göz rengin nedir
#Hükümdar
Kahverengi
Bende öyle ama aday yok maalesef
Ne yapıcaz
Evde kaldik
Tanisip anlasirsak olir begenkmek onemli sence
Meslek?
Ben de bulamıyorum nasıl birini arıyordunuz
Zengin
Peki iyi arayışlar
Bol bol dua et
Bir şeyleri yanlış yapıyorsun muhtemelen
Kızların gerçekten evde kalma korkusu oluyor mu
Bi daha mı evlenmek töbee 😬
Bulunmayacak bu bir gerçek
Evlilik aceleyle olmaz vaktini beklemelisin
Aynı durumdayız hıhım
her yerde şansını denersin
Nasıl erkeklerden hoşlanırsın peki tipe önem verir misin mesela seçici misin
Bekle gelir birgün prens
Kısmet demek ki daha vakti gelmemiş
Bende arıyorum ama bulamıyorum
Sosyalleşerek bulursun en temizi
Hiç birliktelik yaşamadım. Bana verir misin?
Zor ve maddiyatçı biri misin
Hayır
Çirkin misin
Hayırr
Görücü beklesen olmaz mı?
Görücü nasıl gelecek beni bulup jajsjsjs
kısmet olunca şaşırır kalırsın.
3 yıl uzun mu
Evet
Ciddi isem harbi dm gel
Evlilik onemli acele etme
Nasip kısmet
Bulamadım
Dert etme
Kısmet işi
Acele etme. Kaderdir bu.
Gözünü aç etrafına bak
Gel gel ciddi kişi bulmak zor
Yaş kaç okuyor musun
24
Okuyor musun niye sevgilim olmadı sen mi istemedin beğenmedin mi teklif mi gelmedi boy kilon ne
Evlenmek saçma
Evliliksacma diyelim annen baban evlenmese sen dogmazdin. Evlilik olmasa 8 milyar insan olmaz di.
Aslında katılıyorum ama çocuğum olsun istiyorum
Bakkala sor