yok efendim tüm kadınlar şeytanmış falan filan. emzik verelim de susun bari :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kadınlar şeytan degilde cok halleri var adet donemi yılbaşısi ay başısi molpeti kanamasi gelgitleri biraz fazla hayalperest olmalari falan filan cok zor isler hepsini bir arada yurutmeyi nasil basariyorsunuz ondan yani
her kadın öyle değil işte
tabiki degil aynisi bizim icinde gecerli
e tabi o yüzden sıfat koydum ya
o zaman teşekkur ederim genelleme yapmadigin icin
Kotuluk yapmada gucsuz erkekler neden suclamasin ki :d
hahahaahahhahahahahah
Neye guluyon lan kurabiye var simit var neye guluyon
sana da 5 kilo tuz
Sanada beyin
ooo kıyamam yaran acıyor dimi geçecek ufff olmuş
Yaram kapandi yigenim sira baskalarina yara acmakta
oyyy çen büyüdün mü çen
Site mal kaynıyor. Gerçek hayatta o şekil düşünen biri yok etrafımda.
hahhah demi yani niye suçluyonuz bizi şeytansak da şeytanız
Güçlü güçsüz meselesi değil. Aynı taktikler Gay erkeğe işlemez mesela
anasının kuzusu diyelim o zaman
Anasının kuzusu dediğin kategoriye de giremiyor
giriyor güçsüz ağlayan erkekler annem harikaydı ama kadınlar k*hpe falan filan
anne kuzusunun ne işi var başka kadınla
ay boş boş konuşma başka kadınlar takmadığı için takıyorlar
Bence sen boş boş konuşma
aynen aslanım
gün gelir devran döner o güçsüz ilerde güçlü olunca sonra da bizi mendil gibi kullanıp atıyor dersin erkekler için
başarısızlıklarına oturup ağlayanlar hiçbir zaman başarıyı elde edemez. ayriyetten ben zaten güçlü olduğumdan mütevellit sorun yok bebiş
nerden biliyorsun başarıyı hiçbir zaman elde edemeyeceklerini? ağlamak bir tepkidir başlangıçta birçok insan bunu yapabilir ama ağlamanın hiçbişeyi çözmeyeceğini yaşayıp anlayarak birşeyler yapmaya başlarlar. Bugün tanıdığım herkes birşeyler üretmeye çalışıyor bir çıkış kapısı arıyor veya yükselmek için çaba gösteriyor
yerinde oturan kalkamayan insan güçsüzdür. ve gerçek başarıya sahip olacak potansiyel insan oturmaz ve gerçekten zeki insanlar bir şekilde başarılı olur 35 40 yaşına gelip kadınlar şöyle öhöhöh diyen adamdan da hayır gelmez. tüm kadınlar aldatır tüm kadınlar şöyle böyle bu kesimi savunan hemcinsim de varmış yazık
ne alaka senin bazı dediklerine katılmıyorum diye illa ki tacizci abazan dayılarla aynı beyinde mi olmak zorundayım?
ben tacizci abazan dayıları mı savunuyorum nerden çıkardın
hayır ne oluyorsun biliyor musun o erkeklerin gözünde k*hpe karı
Çoğu şeytan zaten Allah uzak eylesin
ahahahahah geldi bizim yaralı tuz var evladım basalım mı
Yaralı mı :d yaram yok ki gerçekler acıdır be gülüm işine gelince pozitif ayrım bekler gelmeyince eşitlik ister bu canlılar tabiki şeytan
haajksdhjdshhj çıktığın yeri unutuyorsun
Yanlış yapan gözüm olsa söylerim şimdiye tanıdığım ne kadar kız varsa 2-3 tane hariç hepsini çıkarcı pislikti şeytan görsün yüzlerini
hdssjkhdhdfhj niye genelleme yapıyorsun o zaman. belki çevren kötüdür.
Yoo benim dediğimi diğer erkekler de diyor
herkesin doğru bildiği doğru mudur siz yaralısınız yazık size.
Benim teceübelerimle uyuyorsa doğrudur :d
jshjfghdfgsjhs aynen kanka sana tuz veriyorum 100 kilo göm kendini
Ağla
aaa yarana ağla çok mantıklı
Csfsfsfsf
hadi kış kış
Ben isterim emzik, hiç sorun yok. Ama canlısını.
yok plastik
Tüh, sevmem onu.
sana 15 ay olur
15 ay mı emdireceksiniz?
ya ne terbiyesizsin bu kadar mı bir insanın içi boş olur sen diyorum 15 aylıksın. yazık annene evlenirsen de eşine.
Ben sabrınızı denedim :)))
Emzik verelim derseniz öyle olur işte.
ben 1.5 porsiyon emzik alırım 😅
sar oğlum şurdan 4 yaş emzik
4 yaş küçük olmazmı 😊 lütfen yaşı büyültelim 😏
yok sana o layık
faturasız emzik istemem çin malı olmasın
niye bana o layık ne yaramazlığımı gördün
yaşın o kadar o yüzden
ben kadınları suçlamam sizi erkekler kışkırtıyor
sanki sen torun sahibisin
tav olmiyrum. hiç de kışkırtılmadım ama özellikle bu sitede karşı cins çok provake ediliyor ula doğri yazdum demi
25 yasindayim
kanka o yazan parmakların dert görmesin evet çok doğru yazdın
ahahahaha teşekkür ederim aman da aman.
karşı cins seni nasıl provake ediyor engelle sende muhatap olma polemiğe girme sinirlerin bozulmasın
yok bozulmuyor da komik nişanlımla oturup gülüveriyoruz sitedekilere bakıp
ha nisanlısın banada güldünüzmü 😊
ahajkdshjkdsh anlayamadı ne dediğini translate yaptım amma
neyse sana mutluluklar
teşkürler mutsuz adam
eyvallah hanım abla
Hahahha aynenn
aynennn
Guvsuz insan diyelim kadin erkek hic cekilmezz
aynen öyle. karşı cinse b*k atan kadını da erkeği de sevmiyorum
Canim at sahibine gore kisner demia atalarimiz demii😎😎
Çok mantıklı 😃
Haklılar çünkü zorbasınız
alakası yok
Ya bırak zorbasınız erkeklere sırf boyundan dolayı bile neler yapıyorsunuz
bence yarası olan tüm kadınları suçlu tutar. 173 üm ve benden kısa olmadığı sürece dert etmiyorum.
Saçma sapan konuşma
ayneeenn
Sen çok mu güçlüsün peki bunun kaynağı nereden başardığın şeyler mesela sana başarma olanağı konforu sunan şey
zekam başarılarımın kaynağı.
Hayır ailenin seni okutmaya imkanı olması
babam ne maddi ne manevi yanımda oldu. annem 5 yaşında öldü.
Peki ne yaptın?
burs alarak okudum. önüme engeller çıktığında oturup ağlamadım şikayet etmedim çabaladım. ağlayan şikayet eden insanlardan hoşlanmıyorum. karşı cinse sürekli laf atan. kadınlar namussuzdur, şerefsizdir bıdı bıdı konuşan sadece öz eleştiri yapmayı beceremeyip şöyle oldu yapamadım diyen insanlardan hoşlanmıyorum çünkü bana göre acizler ve sorunlular kadın erkek hepsi.
Hımm yani sana göre ülkenin yarısı kendi suçundan böyle doğru mu?
konuyu başka yere çekme. ne dediğimi anlayacak kapasitede değilsin belli uza
Yoo ne alaka sen başarı formülünü bulmuşsun bende diyorum ki %45 gibi bir oranla diğer insanlar şikayet ediyolar ya onlar haklı ya sen
o zaman o yüzde 45 oran güzel zihnini kullanıp doğru partiye oy versin. gelip aptal saptal siyasete getiriyorsun ben ağlayan insan sevmiyorum geberene kadar da çabalarım bu kadar basit aksini yapan öz eleştiri yapmayıp karşı cinse karşısındaki insanlara b*k atan insanlardan nefret ediyorum
Sen aşırı derecede bi erkekten kazık yemişin karşı cinse düşmansın da ondan alt sınıftasınız bunu unutma tek örnekle ispat ederim
alt sınıfta mı hahdshdhjsh. çoğu erkekten çok daha iyi durumdayım. birinden de kazık yemedim nişanlıyım zaten. karşı cinse de düşman olmadığım gayet açık sana yarım saattir diyorum ki karşı cinsi eleştirip kendine bakmayan herkesten nefret ediyorum. gerçi kapasiten yok tabi sen de haklısın anlamak zor iş.
Aynen o yüzden mesela benim gibi erkekler askere gidip dağda geziyor dimi senin gibi kızlarda telden ona buna salla Allah nişanlına sabır versin ömrü az olcak
ne alakası var ikisinin? merak etme belki de nişanlımdan önce ben ölürüm
Ne alakası var biliyomusun bil bakalım ülkede hangi cins daha cesur hangi cinsin bünyesi daha sağlam hangisi taşın altına elini sokar istatistiksel olarak hangi cins polis asker olmak için hevesli ve ölümü göze alabilir siz böyle ben güçlüyüm havaları sıkmaya devam edin elde oje saçlar fönlü bunlar bizim sayemizde yani konforu sunan bizleriz sen tek yaşasan bile biz sen farkında olmadan bizim güçlüğümüz sayesinde erkeklere laf sokmaya çalışıyosun bence bütün kızları zorunlu askerlik yaptırmak lazım 1 hafta gel takıl bakalım güçlü müsün
kim olduğumu bilmeden bunları diyebilmen ironik. yazık
Benlm için tartışma bitti sana iyi yüksek egolar ama geçerliliği dışarda pek yok diyim savaş böyle kazanılmaz
ortada savaş yok. tartışma bitti erkekler savaşa gidiyor woww. inanılmaz cidden. sadece karşı argüman olarak bunu sundun djhdjkfdhfdkjj şaka gibi birisin. feminen değilim maskülenim ve bu her yönden gayet açık. yani erkektir güçlüdür bıdı bıdıları zerre umrumda değil. belki de güç denilen saçma şeyi bir cinsiyete toplum vermiştir ne dersin? gidip eski zamanların savaşçı kadınlarını da görebilirsin. kadınlara ekonomiden ötürü takma tırnak yapılmış saç rahatsız edici kıyafetleri giymek dayatılıyor ben de hepsinin karşısında olan biriyim ve uygulamıyorum. güç konusunda da çoğu erkeği bir güzel dövmüşlüğüm var. çoğusunu da dövüyorum maddiyat da keza öyle. vatandaşı olduğum ülkede askerlik mecburi değil kadın için de erkek için de hadi canım başka yere ağla.
Ne ağlıycam ya zorunlu değilse isteyin devletten işinize geliyo dimi bırak bu işleri ayrıca bi erkeği dövme ihtimalin var tabi eğitimliysen ama aynı erkek eğitimliyse bunu yapamazsın ayrıca yorum yazan her kişiye de kin gütmen sağlıklı bir piskolojide olmadığını gösteriyo
oo öyle mi herkese mi sallamışım nerenle okudun? ya da çoğunluk haklılık mıdır? istemiyorum bu da beni değil seni de güzel kafalı arkadaş. sen zayıf olabilirsin başkaları da zayıf olabilir hakkınız zaten bu fakat ben nefret ediyorum bu tip insanlardan bu kadar basit ne kalınmış kafatasın.
Ya bi git arkadaşım sen bu toplumdan baya uzaksın belli senden zengin olur ama adam olmaz diye bir laf var bu tam sana göre empati yoksunu
adam değil kadınım. ataerkil bir toplumda da yaşamıyorum kıpss
Zaten o ada bir deyimdi canım nişanlına yine acıdım
nişanlım beni 11 yıl bekledi. acımana ihtiyacımız yok. gerçi acıyabilirsin sorun yok
Boşa beklemiş mazalah sakat işsiz flan kalmasın tekme yer o çocuk yazık üçüncü kez acıdım
ben o tip biri değilim birincisi. ikincisi de benden az kazanıyor. dördüncüsü de hayatımı bilmeden saçma sapan konuşuyorsun. insanları zor durumdayken bırakan biri değilim.
Eee niye o zaman iki saattir az kazanan insanları özellikle erkekleri hedef alıyosun güzelim derdin ne tam olarak
bak dediğim şeyi anlamıyorsun. ben hayalleri olmayan hedefleri olmayan sürekli bir şeyleri eleştirip bir şeyi değiştirme çabasında olmayan insanlardan hoşlanmıyorum. bu site özelinde karşı cinse nefret var yok kadınlar şöyledir erkekler böyledir. yalancılar aldatırlar şeytana papucunu ters giydirirler falan filan benim hoşuma gitmiyor sinirleniyorum. dediğim şeyi okursan anlarsın zaten. kendi hayatıma gelince zamanı geldi ben battım o çıkardı şimdi o bir projeyle ilgileniyor bunu yapmaktan mutluluk duyuyor yani bir uğraşı bir çabası var ilerlemek istiyor. onun parası onda kalıyor ben harcamaları ben hallediyorum. düğünüm var ben koşuyorum o da koşmam demiyor bir şekilde önüne geçiyorum. anladın mı bana göre başarısız insanlar gelip de bıdı bıdı konuşur boş boş erkekler şöyledir kızlar böyledir. saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum ben hümanistim insan severim ama korkak yerinde sayanı değil ama yerinde sayan derken neyden bahsediyorum biliyor musun? hayal edip istekli olanlar değil sadece yolu gözleyenlerden yolda yürüyenlerden yürüme çabasında olanlardan değil.
Ee tm bende aynı şeyi söylüyorum ama bu konuda sizin hemcinsiniz dha önde erkeklerden daha fazla beklenti içinde yoksa bir erkek kızdan yararlanmaya çalışmaz parasal olarak bi de kız istemeye gidince hangi cinsin işine gücüne parasal imkanına evine arabasına didik didik soruyorlar bunu da bi düşün
ya ben kendi bir baltaya sap olamamış sonra yok şu kadar altın isterim yok şu kadar maaşı olsun evsizle evlenmem ben diyen kızlardan da hoşlanmıyorum kız arkadaşlarım da bu tiplemeler değiller. ki düğün ev işlerinin maddiyatla orantılı olması gerektiğine inanıyorum. kişiler istemezse onu da yapmayabilirler. ama en azından bir gelinlik damatlık olmalı ilerde çocuklara gözler dolu bir şekilde gösterilebilecek hoş anılar. şu an düğün sürecinden geçiyorum ve gereksiz stresli. bence kişileri zorlayacak şeylerden kaçınılmalı. ben istemeye de pek sıcak bakmıyorum benim hayatım sonuçta ama babamla olan ilişkim yok ondan dolayı muhtemelen böyle düşünüyorum. ama yine de saçma bir adet. ben eğer hiç tanımadığım biriyle evlensem maaşlarımızın paralel olmasını isterdim. ortak giderler beraber ödenmeli geri kalan da kişinin kendisine kalmalı. yani anlayacağın ben o evden oturup eleştiri yapan biri değilim.
Katılıyorum sorusunu böyle sorsan hiç bu kadar tartışma olmazdı neyse hayırlısı olsun mutluluklar dilerim bizde evliliği düşünüyoruz bakalım nasip kısmet
umarım mutlu olursunuz. sizi strese sokacak her şeyden kaçınmanızı tavsiye ediyorum yıpratır çünkü. teşekkür ederiz.
Teşekkür ederim iyi günler