Aşk İlişkileri Eşiniz hamile olsa, çalışmasına izin verir misiniz? Yalnızbirkızçocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Diyelim ki riskli bir hamileliği varKızlar siz çalışır mıydınız? Güncellemeler+1 yıl Evet sizdeyim KS liler Eşiniz hamile olsa, çalışmasına izin verir misiniz? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl riskli bir durum varsaçalışmasın elini sıcak sudan soğuk suya da sokmam arkadaş :) 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Riskli bir durum varsa çalıştırmam tabi ki. İki can ve çocuğumuzu taşıyor. 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Hamilelik riskli ise ara verilebilir ama öyle bir durum yoksa ben muhtemelen işten çıkıp doğuma giderim 🤣🤣 0 4 Yorumla neco74 +1 yıl Çalışmayı o kadar çok mu seviyor sunuz Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @neco74 hem çalışmayı hem de işimi çok seviyorum. Yorumla neco74 +1 yıl Ne işi ki bu kadar çok seviyorsun Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @neco74 mikrobiyoloğum ben, steril ilaç mikrobiyolojisi çalışıyorum. Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Erkek olsam izin vermezdim riskli bir hamileliği varken. 0 0 Yorumla
ilyas36 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl hayır elini sıcak sudan soğuk suya sokmam 1 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Tabi ki riskli bi hamilelikte calismaz. 1 0 Yorumla
Ayrilmakuzere Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Riskliyse çalışılır mı hiç. Olmaz öyle şey 1 0 Yorumla
MasörMurat26 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 83% +1 yıl Elini sıcak su'dan soğuk su'ya değdirmem 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. İzin vermem calismasin otursun evde 😊 1 0 Yorumla
AkgunGokalp0 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Çalışsın koca parası yiyeceğine bi tek hamile o değil ya çok önemli değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
riskli bir durum varsa
çalışmasın elini sıcak sudan soğuk suya da sokmam arkadaş :)
Riskli bir durum varsa çalıştırmam tabi ki. İki can ve çocuğumuzu taşıyor.
Hamilelik riskli ise ara verilebilir ama öyle bir durum yoksa ben muhtemelen işten çıkıp doğuma giderim 🤣🤣
Çalışmayı o kadar çok mu seviyor sunuz
@neco74 hem çalışmayı hem de işimi çok seviyorum.
Ne işi ki bu kadar çok seviyorsun
@neco74 mikrobiyoloğum ben, steril ilaç mikrobiyolojisi çalışıyorum.
Erkek olsam izin vermezdim riskli bir hamileliği varken.
hayır elini sıcak sudan soğuk suya sokmam
Tabi ki riskli bi hamilelikte calismaz.
Riskliyse çalışılır mı hiç. Olmaz öyle şey
Elini sıcak su'dan soğuk su'ya değdirmem
İzin vermem calismasin otursun evde 😊
Çalışsın koca parası yiyeceğine bi tek hamile o değil ya çok önemli değil
asla .
Hayır
ben İzin vermezdim
Çocuk istemiyorum ben
Çalıştırmam