Zengin erkeğe her kadın "evet" der mi? Zengin erkeğe her kadın gözü kapalı düşer mi?
Her insan daha rahat yaşamak ister. paranın bir önemi yok diyenlere katılmıyorum, para önemli... Fakat şimdi sırf zengin diye de bir erkeğe evet denir mi? Hayır denmez tabiii... Hayat sadece paradan ibaret değil. Sevgi olmayan bir yerde ilişki yürümez ve karakterli kendini seven kadın zannedildiginden daha fazla ve her kadın paraya "evet" demez.
maddesel dünyaya fazlaca bağımlı bir kadın... hiç düşünmeden bunu yapar :) ama bağımlı değilse yapacağını sanmıyorum Evet para önemli bir şey bu dünyada ancak çok parası olup içi boş olan bir adama da sadece maddi kaygıları fazlaca olan bir kadın evet der aksi durumda kendisinin ayakları üzerinde durmasına mütevellit bunu yapacağını sanmıyorum.. Çünkü kendi ayakları üzerinde duran kadın paranın gücünden etkilenmez :)
Sadece paraya kıymet veren kadınlar zengin erkeğe hayır diyemez. Her kadın paraya gelir söylemi erkeklerin beceriksizliklerini ört pas etmek için saklandıkları koca bir kılıftır sadece. Kadının en önemli temel ihtiyaçlarından biri olan "güvenlik ihtiyacı" hassasiyetini bilmeyen ve sadakâtli, bağlı ve dürüst karakteri ile güven vermeyen erkekler nasıl ki kadını maddiyata yönelir hâle getiriyorsa, erkeğin "anlaşılma ve desteklenme isteği, bireysel özgürlüğe" olan düşkünlüğüne hitap edemeyen kadınlar da erkeği kendinden uzaklaştırıyor.. Anlamadığınız, hitap etmeyi bilmediğiniz yahut hitap etmeye gerek duymadığınız kişinin gözünde ikinci plana düşersiniz ve dolayısıyla ilişkiniz yara alır, sarsılır hatta uzun vadede bitebilir.. Sağlıklı bir ilişki için partnerinizin doğasını bilmek, onu önemsemek ve temel ihtiyaçları gidermek zorundasınız.. Genelde kadınların anlaşılmaya daha çok ihtiyaç duyduğu söylenir. Fakat ben aksini düşünüyorum. Kadınlar her ne kadar anlaşılamasalar da sevildiklerini bildikleri erkekleri bırakmazlar. Fakat bir erkek, ne kadar sevildiğini bilse de anlaşılmadığı kadından istemsizce uzaklaşır.
Tabii ki her kadın demez. Her kadın der diyen insanın kendi annesine saygısı olmaması lazım. Bu tarz genellemeler sadece bu yakıştırmalar için bile çok çirkin.
Paranın kadınlar için önemli olması her parası olana evet diyeceği anlamına gelmez. Ben bayandan daha çok para avcısı olan erkekler gördüm kadın parası yiyorlar ya da normalde evliliği düşünmeyen erkek zengin kadın bulunca birden bire evlenmeye hoş bakar oluyor.
Kadınlardan "ben bir kuru ekmeğede razıyım"söylemini duymak isteyen kişi sayısı çok bence bunları geçelim artık hangi insan rahat yaşamak istemez ki?
Para avcıları var orası ayrı ancak tüm kadınları paracı ilan etmekte saçmalık bence.
Kimse sizin kara kaşınız kara gözünüz için ay sonunu nasıl getiricez diye düşünmekten depresyona girecek bir hayatı tercih etmez.
Demez elbette... Ayrıca zengin kadına da sırf varlığından dolayı her erkek evet demez. Zaten benim gibi olanlar da ilişkilerinde varlıklı insanlara karşı hep extradan bir mesafe koyarlar.
Paraya yok kadınların umrunda olmaz. Genelede paraya tapan fakir genç kızların idolüdür zengin erkek ama ayanaya bakmazlar ki zengin adam seni ne yapsın.
Bunun tersini yani sırf zengin diye redededilen erkekleri sayısız defa gördüm. Zengin erkeğe hemen düşen kadın zaten para kazanmaya geliyor, onlarında etiketi belli.