Aşk İlişkileri Sizce dominantmıyım sadistmi? Güçlükadın5555 Takip Et Xper 1 Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ben 183 boyunda 120 kilo kocam 172 boyunda 65 kilo istediğim herşeyi yaptırıyorum yapmazsa üstüne oturup yalvardiyorum mecburen her istedigimi yapıyor Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizce dominantmıyım sadistmi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kediannesi23 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Sadistlikte biraz enteresan zevkler yaklaşımlar olur onlar yoksa bence dominant birisiniz. 0 6 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Mesala kırbaç falan kullanmıyorum bencede dominantım Yorumla kediannesi23 +1 yıl Evet öylesiniz 🤗 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Yalvartmaktan ezmekten zevk alıyorum sadece Yorumla kediannesi23 +1 yıl Kesinlikle dominant bence, Eşiniz bu duruma nasıl yaklaşıyor bundan keyif alıyor mu Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl İlk başlarda alıyordu sonradan almaz oldu fakat ben çok zevk alıyorum Yorumla kediannesi23 +1 yıl 😊 Yorumla
korkmaz88 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Acaba srnin boyda baska bi akraban tanidigin var mi taniştirsan ya brni 0 0 Yorumla
KaramelizeSoğan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl O ne adam kuş gibi yazıktır 1 7 Yorumla CHP_FAN +1 yıl Cok haklisiniz Karemel hanim Yorumla CHP_FAN +1 yıl Istegimi kabul eder misiniz Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Ben zevk alıyorum ezmekten onu Yorumla KaramelizeSoğan +1 yıl Abla olmaz öyle fazla dayanmaz bak elinde kalır Yorumla KaramelizeSoğan +1 yıl Chpli kabul etmem Yorumla CHP_FAN +1 yıl Niye ya : ( Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl bir şey olmaz yalvartmaktan zevk alîyorum Yorumla
BayanSissy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Etekte giydiriyor musun 0 1 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Yok ne eteği Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşinin koca ineğisin asdfg 2 3 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Aynen yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor altımda kıpırdatamıyor bile beni memelerimle boğuyorum onu sabaha kadar 😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Asdfghj😬 Güçlükadın5555 +1 yıl Noldu😂😂
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Çok güxel ya tam aradığım ilişki 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yazık adama acıdım... 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. sanki hınç alma duygusu var sende 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seni nası tatmin ediyo o adam ajshdhd 0 30 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Yüzüne oturuyorum😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üstte olduğun pozisyonlarda yapmayın ezilir adam ahahsh Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Genelde hep üstte oluyorum zaten ezmekten zevk alıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölmesin adam Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Ölmez benim kontrolümde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bakalım Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Dediğimi yaparsa bir şey olmaz 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yaparsa Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Bana hoşuma giden sözlerle yalvarırsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman onun üste çıkmasına izin veriyo musun ahahsggs Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Hayir 😂😂 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Üstünden kalkıyorum sadece hepsinde seks yapmıyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hıı iyi bari 😂😂 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Oda hediye almak şartiyla 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne6hediyesi Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Ayakbı kolye kupe makyaj seti parfüm gibi😂😂 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Bazen 5 saat ezdiğim oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5 saatte boşalmıyo mu ashshsh Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor altımda kıpırdatamıyor bile beni memelerimle boğuyorum onu sabaha kadar Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Seks yapmiyorum işkence ediyorum😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç mi Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Yapıyoruz ama hepsinde değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli olsam ben de keşke Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Sen kaç kilosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 68 kiloyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Benibilmiyorsun gel kaçırıyım seni ahshshsh Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim mi? Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Evet Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Evli olunca ne yapacaksın Yorumla
Masterr_Skywalker Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Fazla dominant 0 2 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Kilomdan dolayımı Yorumla Masterr_Skywalker +1 yıl Benimki kilo boy olarak benden az ama oda senin gibi Yorumla
dündündürbugünbugün Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl yarmagül sen misin? 0 1 Yorumla dündündürbugünbugün +1 yıl facesitting <3 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaşın doğru mu 1 2 Yorumla Güçlükadın5555 +1 yıl Doğru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En sevdiğim 😍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sadistlikte biraz enteresan zevkler yaklaşımlar olur onlar yoksa bence dominant birisiniz.
Mesala kırbaç falan kullanmıyorum bencede dominantım
Evet öylesiniz 🤗
Yalvartmaktan ezmekten zevk alıyorum sadece
Kesinlikle dominant bence, Eşiniz bu duruma nasıl yaklaşıyor bundan keyif alıyor mu
İlk başlarda alıyordu sonradan almaz oldu fakat ben çok zevk alıyorum
😊
Acaba srnin boyda baska bi akraban tanidigin var mi taniştirsan ya brni
O ne adam kuş gibi yazıktır
Cok haklisiniz Karemel hanim
Istegimi kabul eder misiniz
Ben zevk alıyorum ezmekten onu
Abla olmaz öyle fazla dayanmaz bak elinde kalır
Chpli kabul etmem
Niye ya : (
bir şey olmaz yalvartmaktan zevk alîyorum
Etekte giydiriyor musun
Yok ne eteği
Eşinin koca ineğisin asdfg
Aynen yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor altımda kıpırdatamıyor bile beni memelerimle boğuyorum onu sabaha kadar 😂😂
Asdfghj😬
Noldu😂😂
Çok güxel ya tam aradığım ilişki
Yazık adama acıdım...
sanki hınç alma duygusu var sende
Seni nası tatmin ediyo o adam ajshdhd
Yüzüne oturuyorum😂😂
Üstte olduğun pozisyonlarda yapmayın ezilir adam ahahsh
Genelde hep üstte oluyorum zaten ezmekten zevk alıyorum
Ölmesin adam
Ölmez benim kontrolümde
İyi bakalım
Dediğimi yaparsa bir şey olmaz 😂😂
Ne yaparsa
Bana hoşuma giden sözlerle yalvarırsa
O zaman onun üste çıkmasına izin veriyo musun ahahsggs
Hayir 😂😂
Üstünden kalkıyorum sadece hepsinde seks yapmıyoruz
Hıı iyi bari 😂😂
Oda hediye almak şartiyla 😂😂
Ne6hediyesi
Ayakbı kolye kupe makyaj seti parfüm gibi😂😂
Bazen 5 saat ezdiğim oluyor
5 saatte boşalmıyo mu ashshsh
Yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor altımda kıpırdatamıyor bile beni memelerimle boğuyorum onu sabaha kadar
Seks yapmiyorum işkence ediyorum😂😂
Hiç mi
Yapıyoruz ama hepsinde değil
Evli olsam ben de keşke
Sen kaç kilosun
68 kiloyum
@Benibilmiyorsun gel kaçırıyım seni ahshshsh
Sevgilin var mı
Benim mi?
Evet
Evli olunca ne yapacaksın
Fazla dominant