Asosyal miyim sizce?

Dostlar merhaba direkt konuya geçeyim. 2’0 yaşındayım fakat sosyal alanda hiçbir tecrübem yok. Bu yaşta böyle geri kalmak beni rahatsız ediyor , hiç kız arkadaşım olmadı ama bu tipimden ya da özgüvenimden ötürü değil. Bir şekilde sosyal hayatımı geliştiremiyorum, sevgilim olsa bile nereye götüreceğimi bile bilmiyorum veya uzaktan bir arkadaşım gelse ne yapılır nerde ağırlanır hiç bilmiyorum. 8 yıldır aynı şehirdeyim hiç merkeze gitmedim mekanları adam akıllı bilmiyorum. Yaşıtlarımın hayatlarına bakınca kendilerine has ayda bir gittikleri mekan var, çevreleri var, en asosyal arkadaşımın bile hiç değilse kız arkadaşını alıp güzel bir restoranta gidiyorlar, bir yemek kültürleri var, ne seçeceklerini biliyorlar. Özellikle iş bitirici insanları görünce çok imreniyorum mesela misafirleri geliyor sanki 30 yaşındaki insan gibi nereye götürüp eğlendireceğini tak diye biliyorlar. Ergenlikteyken bazı tabularım yüzümden kendimi çok kapattım dış dünyaya ve bunu marifet olarak görüyordum o yaşlarda, fakat şimdi kendi sosyal yaşantıma bakınca sanki 14 yaşında çocuk gibi hissediyorum. Dışardan hiç öyle gözükmüyorum hem tip hem davranış olarak fakat içten içe böyle bir durumla karşılaşsam beceriksiz olacağımı biliyorum. Çünkü hiç kültürüm hobim tecrübem hiçbirşeyim yok. Ne yapıcam arkadaşlar dışarı çık vs demeyin aklınıza oyun başından kalkmayan asosyal tipler gelmesin öyle değilim ama ot gibi yaşıyorum ve bu kapalı kutuyu bir türlü yırtamıyorum
Asosyal miyim sizce?