Bir çocukla konuşuyordum wpden. Sonra yüz yüze tanıştık. Kısaca anlatıyorum f*ck ilişkisinde karar kılmıştık. Aynı zamanda arkadaş olalım dedik. Çocuk bana göre daha duygusaldı neyse birkaç aydır öyle takılıyoruz. Aynı bölümdeyiz falan. Dışarda el ele yürüyoruz, hep öpüyo işte her şeyimizi birlikte yapıyoruz. Bugün s*ksten sonra yetmemişti ikinciyi istedim yaptık ben boşaldıktan sonra dedim ki ''işin bitti gidebilirsin'' çocuk da alındı galiba sürekli bu cümleyi tekrarladı. Veya işte ''senin işin bu'' dediğimde falan da tekrarlıyo sürekli. Senle vakit geçirmek istiyorum falan diyo sürekli arıyo soruyo sevgili değiliz ama dışardan gören kesinlikle sevgiliyiz diye düşünüyordur. Bunu nasıl açıklığa kavuşturabilirim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden sevgili değilsiniz? Madem sevgili gibi ortalıkta geziniyorsunuz. o bahsettiğin Türde ilişkilerde sağda solda gezilmez. Sadece o iş için görüşülür okadar
bişeylerin mahvolmasından korktuğumuz için sevgili olamıyoruz bence. Yoksa birlikte yemek alışveriş ders sohbet muhabbet her şeyi yapıyoruz
Neden mahvolsun ki, 2 tarafta razıysa bu duruma
ne biliyim ilişkiler çok stresli geliyor. kıskançlık durumu var. trip olayı var. eski sevgili durumu var. ayrılık korkusu var. kavgalar kırgınlıklar var neler neler yani
Gülü seven dikenine katlanır
katlanması zor geliyor diyim o zaman
Burcun ne
aslan
Adamın burcu ne, iyi uyumlusunuz
terazi
Aslan narsist olduğu için hep kendini haklı görür. Geçimsiz uyumsuzdur. Bence o yüzden bu yolu seçmişsin. Uzun vadede ne sen birinin derdini çekebiliyorsun ne de başkası senin derdini çekebiliyor
olabilir
Terazi muhafazakar bir burçtur nasıl böyle bir durumu kabul etmiş ki ilginç ama teraziyi memnun etmek zordur, şikayet eder ve bunaldıkça bunalırsın dikkat et.
ya o öyle diyor da sonradan her şeyi benle yapmaya başladı. Sanki bu şekilde başlayıp duygusala bağlama peşinde gibi
İlk seninle yaptıysa kaybetmekten korkmuştur
hayır ilki değil
Sende ne buldu ozaman sorsaydın ya
nasıl sorayım? s*KS haricinde ve s*KS esnasında çok romantik ve düşüncelisin. Merak ediyorum bende ne buldun mu deseydim? bunu nasıl sorayım?
Kahve içiyoruz yemek yiyoruz diyorsun! Elbet bir kaç muhabbet geçiyordur aranızda herhalde
Sabah akşam cinsellik mi konuşuyorsunuz
hayır. okul, ders, farklı konular, aileler vs vs çok şey yani. Zaten tek s*KS yapmıyoruz geziyoruz yiyoruz içiyoruz. Daha bugün dedi seni çok farklı ve hoş bir restorana götürücem bir gün diye
Eeee tamam işte arada kaynat soruyu sor. Bu kaç yıl böyle devam edecek. Aileler evlendirmeye başlamaya çalıştıklarında ne yapacaksınız
ne ailesi be yavaş :D daha kimsenin bi şeyden haberi yok. bu kaynatılarak sorulacak bir şey yok
Yaşlarınız küçük ozaman🤣 evliliğe daha çok var desene. İlk kaç yaşında yaptın özel değilse merak ettim
ilkim 18 yaşımdayken oldu. şu an 22yim. çocuk da 24
Evlilik yaşınıza daha varmış ya bir kaç yıl sonra ya sıkılır ayrılırsınız ya da kimseyi bulamazsanız evlenirsiniz. Sen sevmiyor gibisinde ama çocuktan emin değilim.
bak bazen kendimden şüpheleniyorum ama böyle s*ksten sonra umrumda değil. S*ksten önce heyecanlanıyorum falan sürekli sarılıyorum. acaba seviyo muyum diyorum ama s*KS bitince, tatmin olunca umrumda olmuyo. Bugün işte biraz çocuk alındı gibi oldu hatta. artık gidebilirsin deyince böyle tekrar tekrar söyledi güldü ama alındı gibiydi sanki
Öncesinde libidon yüksek olduğu için öyle hissediyorsun çünkü önemli olan sonrasında sevgi hissetmek bence çocuk bunu hissettiği için alınmıştır çünkü sadece kelimelere takılacağını zannetmiyorum
söylediğime baya takıldı. s*ksten sonra sevgi, aşk hiç umrumda olmuyo sadece o rahatlama hissi kalıyo. ama çocuk mesela s*ksten sonra bile benle öpüşüyo sarılıyo
Sonradaki duygular önemli. Sen neden böyle umursamaz oldun? Çok büyük hayal kırıklığına mı uğradın insanlar yüzünden
aynen öyle. Sonrasında duygu muygu yok valla. Öncesinde heyecan mutluluk. s*KS zevk rahatlama vs sonrasında bomboş. Benim için sıradan birisi. Onun için nasıl bilmiyorum ama bende böyle.
Genelde sağlam aşk acısı çekenlerde senin gibi ruhsal durumlar olabiliyor. Bilinçaltında sevgiye aşka kıymet vermiyor sadece kendini tatmin etmek için yaşıyor.
aynen öyle
Bence yaşın çok genç ve yaşadıkça daha güzel günler yaşayabileceğin konusunda kendini telkin etmelisin. Bu şekilde kendine eziyet etme. Seni mahvettiğini düşündüğün insanlar hayatına devam ediyor. Sende hayatını güzelce eline al ve devam et. Toz bezini tutar gibi hayatını yaşama. Kalpten sevdiğin ve değer verdiğin birisini kendine seç. Hassas birisin çünkü çocuğun alıngan olmasını dert etmişsin üstelik çok sevmediğin halde. Çünkü hassas insanlar güzel kalpli insanlardır. Hiç bir şey için geç değil.🙏
ya çocuk beni mahvetmiyor. S*KS konusunda iyi geliyor ve birlikte çok eğlenebiliyoruz. Hayatımı pek önemsediğim söylenemez. Çocuğun alınmış olma ihtimaline aklım takıldı. Bencillik ediyor gibi hissettim. Kendime eziyet ettiğim falan yok da duygusal ilişkiler çok zor. Gitcem bağlancam yarın öbür gün ya aldatılcam, ya da bi şekilde bitecek. Okul bitecek iş hayatı olacak vs vs bi sürü şey var yani nasıl duygusal bi ilişkiye başlıyım ki bu kadar şey varken.
Duygusal ilişkiden soğumuşsun, vazgeçmişsin. Bundan bahsediyorum. Umudunu kesme diye. Tabii ki çocuğun senin hayatını mahvetmediğini anladım. Gayet iyi geçiniyorsunuz. Sen Sevmiyorsun sadece cinsellik için devam ettirdiğin bir ilişkinin sana duygusal açıdan faydası olmaz. Herkes aldatmaz. Seçici olursan iyi analiz edersen biraz tez canlı olmazsan bulursun. Bence yalnız kalmaktan korkuyorsun ve yalnız kalmak alışınca korkutucu değil. Gerçekten sevdiğinde ve sevildiğinde o bahsettiğin negatif olaylar sana yük gelmez
çok bağlanırsam yalnız kalmak koyar tabii
Çok bağlanma sende çünkü onsuz da yaşarsın, onunlada yaşarsın. Onsuz yaşayamam gibi bir şey yok. Öylede yaşarsınki sen bile kendine şaşırırsın. Önemli olan kendine değer vermek. Onunla dünyaya gelmedin, onunlada dünyadan gitme ihtimalinde olmayabilir. Dünyada başka insan mı yok. Bir kaç kişinin bedelini tüm gençliğine ödetemezsin. Bunları düşünürsen şu an ki umursamazlığından vazgeçecek hale zamanla gelebilirsin. Hayatını önemse. Duygusal boşlukları artırmak yerine azaltmak için gayret et. Dediğim gibi o tür ilişkiler senin psikolojik olarak toparlanma sürecine katkısı olmaz😉
ya tek bağlanma değil ya her türlü sıkıntı
Her türlü sıkıntı erkeklerle mi
yav tek bağlanma değil işte. kıskançlık var tribi var bilmem nesi var. güvenmiyorum erkeklere. bi ilişkiye başlayınca bi süre sonra her şey monotonlaşıyo. özellikle erkekler farklılık arıyo hep. Ben iki insanın uzun süre birlikte olabileceğine inanmıyorum
Doğru insanı bulduğunda öyle düşünmezsin. Kıskançlık konusunda sınır koy. Prensiplerin olursa müdahale edemez. Edene yol verirsin. Trip olayları genelde çok yüz göz olunca olur. Arada mesafe olsun. Evlensen bile karı koca arasında mesafe olmalı. Çok mıç mıç yüz göz olan ilişkilerde o bahsettiklerin çok oluyor. Saygı olursa güven olur. Güven olursa o farklılık arayışlara gerekte kalmaz. Çünkü yanındakinin kıymetini bilir
inancım yok işte
Biraz polyana olacaksın. İnancın olacak. Olaylara güzel açıdan bakacaksın. 21 gün kuralını uygula. 21 gün umutlu ol. Olumlu bak. Şikayet etme. Sonra alışkanlık olacak ve o tür insanları kendine çekeceksin. Böyle duygusuz ilişki dinamiklerinde eskisinden daha iyi olmazsın. Eskisinden daha iyi olman için güzel dinamikler için gayreti içerisinde olman önemli
Eskisinden iyi olma gibi bi istegim yok
Elele tutuşursan çocuk sevgili sanar seni. S. kmesini istediğinde görüşün sadece. S. k. sin ama yataktayken bile sarılmasın.
ben tutmuyorum çocuk elimi tutuyo. Çocuk sürekli sarılmak istiyo işte
O istesin, sen tutma. S. ki. lirken çok zevk alıyor musun?
ben tutmasam da o gene bi şekilde tutuyo ya da sarılıyo. zevk almasam devam etmem
Ben de onu diyecektim. Yol ver, başkasıyla takıl. Romantik mi sevişmeleriniz?
yol vermek istemiyorum çünkü s*KS konusunda her istediğimi yapıyo çok fedakar. Romantik sayılır. bazen karanlıkta müzik açıp yanına yatırıyo veya birlikte uyuyoruz sarılıp falan. s*KS konusunda bencil olmayan ve bakımlı erkek zor bulurum o yüzden onu bırakamam
Romantik seks yapıyorsa bi erkek, aşıktır :) ona net ol, sadece s. k. ni, dilini ve ellerini istiyorum de
çocuğun tarzı böyleyse? kadın odaklı davranıyo
Sertken de kadın odaklı davranılabilir. Ben de kadınımın boşalmasını önemserşm, kadınım zevk almazsa zevk almam ama romantik hiç olmadım yatakta :)
romantik olması kötü bir şey değil de işte duygular girerse işin içine, çok karışacak
Girmiş duygular zaten. Sadece vajinal mi yapıyorsunuz?
duygular girdi mi bilmiyorum da yani sanki sevgili olduğumuzu biri itiraf etse her şey düzelcek. Evet sadece vajinal. hemen s*KS soruyosunuz ya.
E ne soracaz? Konu seks
konu s*KS değil ilişkinin karmaşıklığı. vajinal vs ne fark eder? sana ne bundan?
Duygunun varlığını kanıtlar seksin şekli
iyi de kimine göre duygusaldır kimine göre normal s*kstir yani neye göre duygusal diycem ki
Bi saattir boşuna konuşuyoruz :) pozisyondan bile anlaşılır. Kadın dediğin anlar
misyoner pozisyonu çok seviyo. O üstteyken. Onun haricinde kucak pozisyonunda sürekli sarılıyor oluyoruz. Kaşık pozisyonunu seviyo belimden sarılarak yapıyo. Misyonerde bazen ben üstte oluyorum hep sarılıyo. Yan dönük yapsak bile hemen bacaklarımı kendi sırtına sarıyo. Sürekli temas halindeyiz.
Hep göz göze. düt gözlerine bakıyor. Aşık çocuk sana
hep göz göze değil ama bazen göz göze geliyoruz. sürekli boynumu öpüyo. Sürekli çok güzel kokuyosun diyo. Göz göze de oluyoruz ama çoğundan böyle gözlerini kapatıp öpüp kokluyo
E daha ne mesaj vermeli sana? :) a. mı. nı yalamayı seviyor mu? Ya da g. t deliğinle ilgileniyor mu?
yok pek oral yapmıyor. ha yaptığı oldu tabi önceden. g*tle ilgilenmiyo daha çok vajinal
Bak yalamaması şaşırtıcı :) soğumak istemiyor belki de tadını beğenmedi :)
ben istersem yapıyo. bence beğenmemesi normal. bence vajina iğrenç.
Asla. Yalamak kadar güzel bişey yoktur tabi a. m güzelse :)
sorun vajina değil sorun vajinanın salgıladığı sıvı. çok fazla ıslanıyorum
Tamam işte, hastalığın yoksa, temizsen ve kötü kokmuyorsa onu içmek afrodizyak etkisi benim için
herkeste aynı şeyi yapmıyorsa? ben de mesela oral seks severim ama o zevk suyunu pek sevmiyorum. Hasta falan değilim. temizim yani
Kötü bi koku yoksa sevmeyeni duymadım. Ben yalayamadığım kadını s. kmekten zevk almam
sorun olsa bence açıkça söylerdi veya artık benle görüşmezdi? çünkü her şeyi açıkça konuşuyoruz
Özelden konuşabilir miyiz? Burası çok uzadı
hayır
Ok. Sen bilşesin :)
Direk f*ck sizin çocuk duygusal davranıyor
evet baya
Uzak dur sende duygu karışırsa iyi olmaz ya da direk sevgili olmalısınız
İşin bitti gidebilirsin ne mk
ya o an arkadaşım falan gelcek eve diye aceleyle söyledim
Yazıksın sana acıdım şu an
acımalık bi şey yok kendim böyle olmasını istedim
Bu kafada devam et o zaman em azından çocuktan uzak dur
çocuktan neden uzak durayım?
Bazıları duygusal oluyor bağlanır sonra sana da ondan
çocuk biraz öyle gibi. bazen ben de kendimden şüpheleniyorum ama s*ksten sonra da hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum. çocuk yürürken falan hep elimi tutuyo hep sarılıyo. geçen s*ksten sonra karanlıkta gece lambası açtık. müzik açtık yanına yatırıp sarıldı bana.
Bağlanıyor sana işte ama şuda var eğerki sende ona bağlanırsan zaten çocuk illa bir gün gidecek senden bu defada sen üzülürsün
tamam da ben de gidebilirim. kimin gideceği belli olmaz. bir şeylerin mahvolmasından korktuğum için sevgili olamıyorum işte
Ne diyim ya değişik bir hal sizin durum
Bu ne biçim ilişki
karışık dedim ya
İlginç bir ilişki
aynen