son 3 haftadir acaip bir sekilde sirt agrim oluyor, isaretledigim yerler öyle bir agriyor ki sancili, sikistiriyor sanki bogulucakmisim gibi bir agri. Normalde de agriyordu kambur oturuyorum dikkat etmiyorum cogu zaman. Annemde de kirecleme var. havalardan diyor. Sizce nedir bu? haftaya dr görünücem. Spor veya masaj yapinca geciyor tekrar geliyor agrilar
İhtiyarlar yel girme diyor buna. Bende de oluyordu soğuk havalarda. Doktora git mutlaka. Bana bi ilaç vermişti adını hatırlamıyorum şimdi. İlacı kullandıktan sonra iyileştim. Nefes almak bile ölüm gibi oluyordu
evet kolay kolay gecmiyor bilmiyorum. annemde senelerdir cekti hala var. doktora görüneym ya. kaslari gevsetmek icin videolar oluyordu fayda olur mu ki
Sen en temizi doktora git. İlaçlarını kullan kesin sonuç al. Ben inat ettim 15 gün falan gitmedim ama geçmedi. Eczanelerde satılan yakı falan aldım ama fayda etmedi. Doktordan sonra düzeldim
Bilmiyorum ki dediğim gibi benim mesela sol sırt ağrıyor vücudumun komple soluna vuruyor ağrı ben çok ağır antreman yapıyorum belki ondan kaynaklı bir sorun olabilir ama dediğin gibi hayat kalitesini çok etkliyor benimde baktırmam lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nefes alırken batma var mı
of eveeeet sirtimin arkasinda... masaj yapiyorum gecmiyo
İhtiyarlar yel girme diyor buna. Bende de oluyordu soğuk havalarda. Doktora git mutlaka. Bana bi ilaç vermişti adını hatırlamıyorum şimdi. İlacı kullandıktan sonra iyileştim. Nefes almak bile ölüm gibi oluyordu
evet evettt annem de öyle diyor 🥲 farkettim soguk kapinca oluyor. fecii bir agri. agri kesici de fayda etmiyor
ne yapsam? doktora gitsem mi
Ağrı kesici falan hikaye. Painout ice diye sprey var. O iyi geliyor ama kalıcı çözüm değil yine de.
Doktora git kesinlikle. Kolay kolay geçmiyor çünkü
evet kolay kolay gecmiyor bilmiyorum. annemde senelerdir cekti hala var. doktora görüneym ya. kaslari gevsetmek icin videolar oluyordu fayda olur mu ki
Sen en temizi doktora git. İlaçlarını kullan kesin sonuç al. Ben inat ettim 15 gün falan gitmedim ama geçmedi. Eczanelerde satılan yakı falan aldım ama fayda etmedi. Doktordan sonra düzeldim
evet bende ayni senin yaptigin hatayi yaptim. spor yapmama ragmen arada kambur duruyorum kaslar kasiliyor ondan da oluyor galiba
Daha fazla beklemeden git bence muayene ol. Uzadıkça hayat kaliten düşüyor çünkü.
kesinlikle öyle. pazartesi hemen gideyim. tesekkür ederimm yorumlarin icin
Rica ederim. Çok geçmiş olsun. Umarım kurtulursun tez zamanda
Bende de var bu sorun uzun süredir aşırı ağrı oluyor demi sırttan her yere vuruyor
evet cok kötü bir agri. bazen dayanilir gibi degil. sen nasil basa cikiyorsun
Bilmiyorum seninkiyle aynı mı da benim sırtımın bir kısmında var diğerinde yok boynum çatur çutur ediyor hatta kaburgam elime kadar vuruyor ağrısı
evet aynen bende de öyle. bazen bogazima hissediyorum agriyi 😂 kirenclenme mi oluyor bu?
Bilmiyorum ki dediğim gibi benim mesela sol sırt ağrıyor vücudumun komple soluna vuruyor ağrı ben çok ağır antreman yapıyorum belki ondan kaynaklı bir sorun olabilir ama dediğin gibi hayat kalitesini çok etkliyor benimde baktırmam lazım
Bir de şey sorcam senin eline vuruyor mu ağrısı elin ağrıyor mu?
vall sen daha iyi bilirsin de bende koluma vurmuyor agri. büyük ihtimal senin kisi kaslardandir. spor yapiyorsun. fizigin on numara
Bu işaretlediğin yerler ne kolu filan işaretlemişsin
maalesef 🤣
cözümü ne bunun? soguk vurunca daha cok artiyor
Keşke bilsem