Aşk İlişkileri Ne zaman sevgiliniz olacak tahminde bulunayım mi? Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 418 Yapay Zekaya Sor Tahminlerde çok iyiyim biliyorsunuz 🙄Eylemsel şeyler ✌️ Güncellemeler+1 yıl Kahve molası geliyom ✌️☕🍫 Ne zaman sevgiliniz olacak tahminde bulunayım mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bulun ona göre hazırlık yaparım bende Kadınsal şeyler 🥳 4 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Yeni yıla sevgilinle gireceksin 🌺 PiLLy_BheBek +1 yıl Wow çok az kalmış 🧡
7even7 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Tahminlerinin çıkma ihtimali yok ama yine de yolla gelsin. 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Niye yok 😏 Yorumla 7even7 +1 yıl Çünkü olmuyor 😂 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Hadi bakalım ama isim de ver şöyle seksi biişi olsun... 2 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 2 ay içinde Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Ne zaman evleneceğim, eylemsel hareketler onu söylersen eğer 😛🙃 2 8 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Reis sen de direk sonuca odaklanmışsın🤦♂️ Yorumla bybilge89 +1 yıl @Kominikeysinn yaş aldı başını gitti aga, vakit kaybına ne hacet sfhjk🤦bu gidişle sen üstüme ikinciyi evlencen😂 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Oğlum olursa sana vericem. Söz😂 Yorumla bybilge89 +1 yıl @Kominikeysinn ben büyütürüm onu, yaquşuklu bir şey et bari sfgjk Yorumla Kominikeysinn +1 yıl En azından gamzesi olur. Onun garantisini veriyorum genelde skfj Yorumla bybilge89 +1 yıl @Kominikeysinn o da iyiymiş aga sfhjkl Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 1 yıl içinde evleneceksiin Yorumla bybilge89 +1 yıl @selamsiskolar 😛😍 teşekkürler bebek❤️ Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sevgilimle ilişkimin ne kadar uzun süreceğini tahmin et. 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Bitmiycek 🙄 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Tabi ki şişko hemen tahminde bulun. 2 4 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Olmak üzere gibi Yorumla Saddov +1 yıl Olur belki be Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Hayırlısı bee😄 Yorumla Saddov +1 yıl Sigara yakayım ben kanka :D Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Zlo dinlemede 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 4 ay içinde Yorumla
Ispectraaaa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hayır gerek yok ben tipsizim hiçbir zaman olmayacak bunu biliyorum zaten. 0 0 Yorumla
LORDOFTHEHELL Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 71% +1 yıl Mümkünse 🤔Tahmin gücüüü😇@selamsiskolar 0 0 Yorumla
islamallltun Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl tahminleri alayımmm :) 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 6 ay içinde Yorumla islamallltun +1 yıl sanmam ama yinede teşekkürler Yorumla
StannisBaretheon Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 37% +1 yıl Merak ettim ne zaman olacak ya da olmayacak mı 😅 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Her an olabilir Yorumla StannisBaretheon +1 yıl Ne sana bunu düşündürdü Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olur, şişko söyle hadi :)) 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Var gibi Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Hayır su anda yok 🙄 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bakalım ne kadar iyisin? 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Biraz var gibi Yorumla mmsaci +1 yıl Hiç fena değil... 👏👏👏 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl kesin şişko olduğum zaman olacakk 😒 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 3 ay içinse Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl çok yiyimde hmen olsun.)) Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bulun da ona göre hazırlık yapalım. 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 45 gün icinde Yorumla Mandarinia +1 yıl Peki. Yorumla
Yaşayan_Mahkeme Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bulun bakalım ne çıkacak 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 9 ay icinde Yorumla
bynoyan06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Hadi bakalım bekliyorum... 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Yeni yıldan once Yorumla bynoyan06 +1 yıl Zor nereye bende o şans imkansız 😞 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tamam salla bir şeyler. 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 1 yıl icinde Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben söyliyim hiç olmucak 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Bu yıl olacak Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Hiç sanmıyorum Yorumla
ŞekerKral Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Elf gözlerin ne görüyor legolas? 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 6 ay icinde Yorumla ŞekerKral +1 yıl Özelliklerini görebiliyor musun? Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Ay hadi inşallah fiilimsili şeysiler 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 5 ay içinde sevgilin olacqk Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Ahh kaç gün kaldı yani🙈 Yorumla
Gladyatorx Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Başıma bela etme Şişkocan. Böyle iyi 🤣 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Evliysen sana sevgili yok 🙄 Yorumla Gladyatorx +1 yıl Gıcıksın varya 🤣😇 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evet.(bilemiyeceksin) 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Evli değilsen 5 ay içinde Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hadi bakalım bekliyorum hayırlı haberlerini :D 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Çok yakında Yorumla
Bahadır_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ablacım sen bu sitedeki en saçma soruları sormak için seçildin ya 0 7 Yorumla Bahadır_34 +1 yıl için mi* Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Ben seçilmem beğenmiyorsan gelmezsin olur biter Yorumla Bahadır_34 +1 yıl Hep saçma sorular soruyorsun da Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Gelme sorularıma o zaman niye geliyon ki Yorumla Bahadır_34 +1 yıl Gelmiyorum zaten ilm defa yorum yaptım Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Haa bunu söylemek çin mi yordun kendini 😄 neyse peki :)) Yorumla Bahadır_34 +1 yıl Diyorum ki biraz akıllı insan sorusu sor. 14 yaşında falan mısın sen Yorumla
kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Bulun @selamsiskolar 2 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 1 yıl içinde Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bulun 2 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 1 ay içinde Yorumla
Yalnızbirkızçocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Seni dinliyorum :) 2 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 1 ay içinde Yorumla
_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bulun 2 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 2 yıl var Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur 2 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Olmak üzere
Evdeki Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Nasıl tahmin ediyorsun ki. Benimle ilgili de tahmin de bulunurmusun? 0 0 Yorumla
kusur39 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Bir tahminde bulunabilirsiniz ama sevgili yönünden hiç şansım yok 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Bulun. 2 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Her an olacak gibi Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl merak ettim :) 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 2 ay içinde Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Tabisi ne zaman 🤠 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Hayatında biri var zaten 💓 Yorumla
Metkbarr Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Bulun bakalim 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Var gibi Yorumla Metkbarr +1 yıl Evli. yim Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet bulunnn 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Seneye Yorumla Mitroglu +1 yıl İmkansız Yorumla
Sanamısorucamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sölee bebek 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 1 ay içinde Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Buyrun 1 5 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Her an olabilir Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Kim olduğunu da soyle bari kiz Yorumla Selamşişkolar +1 yıl O kadarını nerden bilim kız 😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😂😂😂 bir umut sordum işte of Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 😂😂 Yorumla
renklirüyalar0teli Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bende alırım sksjssjsksjjs 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 3 ay içinde Yorumla renklirüyalar0teli +1 yıl Tesekkürederim😂 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bulun. 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Olmak üzere Yorumla
HandeBjk1903_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Olmaz ya 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Olmak üzere Yorumla
namesses666 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bulun bakalım 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 7 ay icinde Yorumla namesses666 +1 yıl Umarım 😅 Yorumla
AdanaMerkez__ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Söyle bakem🙄 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 2 hafta icinde Yorumla AdanaMerkez__ +1 yıl Tüh bence bu dediğin imkansız 😕 Yorumla
_-Tuniș Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Seneye Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bekliyorum... 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 1 ay içinde Yorumla
haplessquuen__ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl evet soyle lutfen 1 3 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 1 ay içinde haplessquuen__ +1 yıl 1 ay sonra gelir guncellerim😅 Selamşişkolar +1 yıl Aynen 🙄
PrendsMonTout Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Bulun bakalım ne zamanmış 💩 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Seneye Yorumla PrendsMonTout +1 yıl Ayy hadi inşallah kız 😂 Yorumla
Diibindibii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sole 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 2 Yıl sonra Yorumla Diibindibii +1 yıl Hedef 2023 Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ne zaman 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 2 ay içinde Yorumla Ütü-Masası +1 yıl hmm yakın sayılırmış Yorumla
ametistveay Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 73% +1 yıl bende istiyorumm 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 2 ay içinde Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bulun lütfen :) 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 3 ay içinde Yorumla
izzmirlicaglar Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hadi bakalım 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Seneye Yorumla izzmirlicaglar +1 yıl Aman aman aman puuu Allah yazdıysa bozsun Yorumla
reelgell7 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Söyle kız 🐱🤝 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Bu ayın sonu Yorumla reelgell7 +1 yıl Hadi inşallah ya evlenelim artık 😄 Yorumla
Adıdeniz08 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl olur salla bakalimmm 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Yeni yıldan knce Yorumla Adıdeniz08 +1 yıl umarimmm tsklrr Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bulun 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 1 yıl içinde Yorumla
sam12356 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bulun bakalım 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 3 ay sonra Yorumla sam12356 +1 yıl insallah Yorumla
Gecepehlivanı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Hadi bulun 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 8 ay içinde Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bulun bakalım 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 2 ay icinde Yorumla
parasızlar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl et bacım et 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 8 ay sonra Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Bulun ona göre hazırlık yaparım bende
Kadınsal şeyler 🥳
Yeni yıla sevgilinle gireceksin 🌺
Wow çok az kalmış 🧡
Tahminlerinin çıkma ihtimali yok ama yine de yolla gelsin.
Niye yok 😏
Çünkü olmuyor 😂
Hadi bakalım ama isim de ver şöyle seksi biişi olsun...
2 ay içinde
Ne zaman evleneceğim, eylemsel hareketler onu söylersen eğer 😛🙃
Reis sen de direk sonuca odaklanmışsın🤦♂️
@Kominikeysinn yaş aldı başını gitti aga, vakit kaybına ne hacet sfhjk🤦bu gidişle sen üstüme ikinciyi evlencen😂
Oğlum olursa sana vericem. Söz😂
@Kominikeysinn ben büyütürüm onu, yaquşuklu bir şey et bari sfgjk
En azından gamzesi olur. Onun garantisini veriyorum genelde skfj
@Kominikeysinn o da iyiymiş aga sfhjkl
1 yıl içinde evleneceksiin
@selamsiskolar 😛😍 teşekkürler bebek❤️
Sevgilimle ilişkimin ne kadar uzun süreceğini tahmin et.
Bitmiycek 🙄
Tabi ki şişko hemen tahminde bulun.
Olmak üzere gibi
Olur belki be
Hayırlısı bee😄
Sigara yakayım ben kanka :D
Zlo dinlemede
4 ay içinde
Hayır gerek yok ben tipsizim hiçbir zaman olmayacak bunu biliyorum zaten.
Mümkünse
🤔
Tahmin gücüüü
😇
@selamsiskolar
tahminleri alayımmm :)
6 ay içinde
sanmam ama yinede teşekkürler
Merak ettim ne zaman olacak ya da olmayacak mı 😅
Her an olabilir
Ne sana bunu düşündürdü
Olur, şişko söyle hadi :))
Var gibi
Hayır su anda yok 🙄
Bakalım ne kadar iyisin?
Biraz var gibi
Hiç fena değil... 👏👏👏
kesin şişko olduğum zaman olacakk 😒
3 ay içinse
çok yiyimde hmen olsun.))
Bulun da ona göre hazırlık yapalım.
45 gün icinde
Peki.
Bulun bakalım ne çıkacak
9 ay icinde
Hadi bakalım bekliyorum...
Yeni yıldan once
Zor nereye bende o şans imkansız 😞
Tamam salla bir şeyler.
1 yıl icinde
Ben söyliyim hiç olmucak
Bu yıl olacak
Hiç sanmıyorum
Elf gözlerin ne görüyor legolas?
6 ay icinde
Özelliklerini görebiliyor musun?
Ay hadi inşallah fiilimsili şeysiler
5 ay içinde sevgilin olacqk
Ahh kaç gün kaldı yani🙈
Başıma bela etme Şişkocan. Böyle iyi 🤣
Evliysen sana sevgili yok 🙄
Gıcıksın varya 🤣😇
Evet.(bilemiyeceksin)
Evli değilsen 5 ay içinde
Hadi bakalım bekliyorum hayırlı haberlerini :D
Çok yakında
Ablacım sen bu sitedeki en saçma soruları sormak için seçildin ya
için mi*
Ben seçilmem beğenmiyorsan gelmezsin olur biter
Hep saçma sorular soruyorsun da
Gelme sorularıma o zaman niye geliyon ki
Gelmiyorum zaten ilm defa yorum yaptım
Haa bunu söylemek çin mi yordun kendini 😄 neyse peki :))
Diyorum ki biraz akıllı insan sorusu sor. 14 yaşında falan mısın sen
Bulun @selamsiskolar
1 yıl içinde
Bulun
1 ay içinde
Seni dinliyorum :)
1 ay içinde
Bulun
2 yıl var
Olur
Olmak üzere
Nasıl tahmin ediyorsun ki. Benimle ilgili de tahmin de bulunurmusun?
Bir tahminde bulunabilirsiniz ama sevgili yönünden hiç şansım yok
Bulun.
Her an olacak gibi
merak ettim :)
2 ay içinde
Tabisi ne zaman 🤠
Hayatında biri var zaten 💓
Bulun bakalim
Var gibi
Evli. yim
Evet bulunnn
Seneye