Bu sene üniversiteye başladım. Bu cuma ilk defa yüz yüze eğitime gittim. Haftada iki gün yüz yüze var bizde. Ben geçen cuma ve bu salı gitmedim. Zaten geçen cuma başladı okul. Ben bu perşembe sınıf grubundan bir kıza mesaj attım. Hazırlık pdflerini çıkarmak için. Şimdi resimleri atıyorum.Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebiliSonra buluştuk bayağı gezdik, eğlendik ve samimi olduk. Kitapları çıkardıktan sonra bir cafeye gittik. Orada eskişehire geldiğim ilk hafta tanıştığım kızla karşılaştım. Yanında da bir kız daha vardı. Bana okey oynayalım mı 4 kişi dedi ben de buluştuğum kıza sordum oynar mıyız diye. O da tamam dedi. Aslında eşeklik ettim sanki. Keşke yok ya biraz oturalım sonra bakarız deseydim buluştuğum kızın gözüne daha iyi girerdim belki ama yine de sormuştum kıza. Kendi kafamdan oynayalım demedim. Oynadıktan sonra sonra evlere dağıldık. Ertesi gün yani bu cuma kız okulda hiç pas vermedi. Ben kıza selam napıyosun diyip elimi uzatmıştım o da iyi sen diye elini uzattı ama muhabbet olmadı. Kız sınıfta kimseyle samimi değil 1 kızla konuşuyor sadece. Akşam yani bu cuma akşamı kızı aradım yarın tatil istersen biraz gezelim dedim ama o da uyuyormuş galiba gerçekten sesi öyleydi. Bilmem ki yaa dedi ben de istersen fazla takılmayız gel dedim. O da yok ya dedi. Ben de yatıyor muydun dedim gülerek o da evet dedi gülerek. Ben de tamam o zaman sonra haberleşiriz dedim tamam dedi ve kapattık. Buluştuğumuzda benim evim suları kesilmişti. Kızla beraber yaptırmaya gittik ama yaptıramadık. Ben dün sabah gidip yaptırdım. Kıza da wp'den veznenin fotosunu atıp bedel ödendi dedim espiri olsun diye ama yarım saat sonra görüldü atıp hâlâ cevap vermedi. Sizce neden böyle oldu bu durum? Buluştuğumuzda o kadar iyiydik ne oldu? Şimdi ne yapmam gerekiyor? Kızdan çok hoşlanmıştım. Gerçekten çok mutluydum. Kızı şimdi arayıp napıyosun falan diye buluşmaya çağırayım mı yoksa öylesine mi arayım ya da ne yapayım?
Bu kız neden böyle yapıyor resimlerle anlatıyorum?
Bu tur ozel konusmalarin paylasilmasina sinir oluyorum kiz gorse cok uzulur emin ol
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üzülür mü sevinir mi? Özel bir konuşma olsaydı paylaşmazdım. Burada flörtlü bir konuşma yok ki. Ben kendisinin o kadar gezmemize rağmen sınıfta pas vermemesine, son attığım mesaja hâlâ cevap vermemesine üzülmüyor muyum sence? Sence kim daha fazla üzülüyor kim daha fazla kafaya takıyor? Ben her telefona gelen bildirimi, gelen aramayı acaba o mu diye anında meraklanıp içim bir garip oluyor.
Sen bu kizdan hoslaniyorsun degil mi? Ara gorusebilir miyiz diye sor. Gorustugunuz zmn sorunun ne oldugunu sor ona. Neden birden degistigini ve ilgisizlestigini problem ne onu sor.
Evet hoşlanıyorum. Aradığımda görüşelim mi diye sorduğumda bir bahane falan bulursa ne diyim? Rahatsız olduğun bir durum falan oldu mu diye sorayım mı?
Aradım çaldı çaldı açmadı. Red atmadı ama açmadı. Bilerek mi yaptı bilemiyorum. Aga insan yaptığı şeyin sonucu istediği gibi olmayınca yaptığına pişman oluyor. Şu an aradığıma pişman oldum eğer bilerek yaptıysa.
Aramam gitmiş midir acaba diye de panikliyorum. Bayağı çaldı sonra ben daha fazla çaldı görünmesin diyer kendim kapattım. Sonra whatsapa girdim kız çevrimçiydi ama anında çıktı.
Ben oynayalım diye ısrar etmedim ki. Kızlar bana okey oynayalım mı dedi ben de kıza sordum oynar mıyız diye. Abi kendi keyfinize göre dalga geçmeyi bırakıp neden tavsiye vermiyorsunuz? Ben buraya derdimi anlatmaya gelmişim ama sen rondom atıyorsun. Burada belirli kişilere sormuyorum. Siteye komple soruyorum. Yani herkes dahil yardım istiyorum. Lütfen empati yapın Allahınızı severseniz.
gulmek de mi yasak ya.. neyse bence kiz sogumus olabilir ayrica kizla beraber evin sulari mi kesilmis ne onu yaptirmaya gitmek de sacma yani boyle seyler sogutabilir
Hep zaten her şey soğutabilir demi kızları? Kız kardeşinin montunu alıp gelmiş iade etmek için. Lcw'ye gittik o kadar sıra bekledik. Kız içeri geç otur dedi ama ben yok sıkılma yanında bekleyim dedim. Benim aklımdan hiç kıza bak falan gibi şeyler geçmedi. Soğumadım da gördüğün gibi. Ayrıca gülmek de mi yasak diyorsun ya hani. Eğer vicdanın varsa şu konuya bak lütfen. Gülecek bir şey var mı. Sence benim durumum nasıl şu an? Üzgün durumdayımdır yoksa gelen geçen kafasına göre espiri yapsın modunda mıyım? Ben başkası üzgün durumdayken ona yardımcı olmaya çalışırım.
Kendimi alamıyorum. O kadar hoşlanıyorum ki. Yanındayken o kadar mutluydum ki anlatamam. Başka nornal kız arkadaşlarım da var ama ne zaman dışarı çıksam keşke bu kızın yanına gideceğim için hazırlansaydım diyorum. Dün arkadaşlarla kulübe gittik eğlendim tamam ama aklımda hep bu kız vardı. Gerçekten ben iyi bir insanım ve sevdiğim zaman seviyorum. Kafede kız arkadaşlarımla denk geldiğim için. Kızın benden gıcıklanmasını beni yanlış anlamasını istemiyorum. Kızı sence arayım buluşmaya çağırayım mı yoksa mesaj mï atayım napıyosun diye? Ama kız en son fotodaki yazdığım şeye cevap vermedi ki. Ne yapacağımı şaşırdım
Peki arkadaşlarla kafeye falan gittiğimde wp'ye durum atayım mı? Mesela dün kulübe gittik canlı müzikliydi içeriyo video çekip duruma attım. Sence kız gıcıklanır mı? Çocuga baksana ortamı var banane ki ondan benk ne yapsın falan diye düşünür mü? Kız çünkü çok arkadaş sevmiyorum demişti ve sınıfta da kimseyle konuşmuyor 1 kız hariç.
Tamamdır. Peki sence kız bana döner mi? Her şeyi anlattım ben ne yaşadıysam kızla sen de biliyorsun. İçinde nasıl bir his var mesela sana bence mesaj atar ya da okulda sonradan konuşur falan diye ya da ne geçiyor içinden?
Güzel. Önemsediğimi anladıysan neden tonlarca emek vererek derdimi anlattığım soruya tavsiye vermek yerine böyle bir şey yazdın? Sence senin yaptığın doğru mu? Ayrıca kız bu yazıyı görse sinirlenmek yerine önemsediğimi görerek sevinirdi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu tur ozel konusmalarin paylasilmasina sinir oluyorum kiz gorse cok uzulur emin ol
Üzülür mü sevinir mi? Özel bir konuşma olsaydı paylaşmazdım. Burada flörtlü bir konuşma yok ki. Ben kendisinin o kadar gezmemize rağmen sınıfta pas vermemesine, son attığım mesaja hâlâ cevap vermemesine üzülmüyor muyum sence? Sence kim daha fazla üzülüyor kim daha fazla kafaya takıyor? Ben her telefona gelen bildirimi, gelen aramayı acaba o mu diye anında meraklanıp içim bir garip oluyor.
Sen bu kiza net bir sekilde acil ne istedigini bilmiyor olabilir.
Anlamadım eksik yazmışsın galiba. Sen bu kıza net bir şekilde acil derken anlamadım? Kızı arayım mı buluşalım mı diye yani ne diyorsun?
Sen bu kizdan hoslaniyorsun degil mi? Ara gorusebilir miyiz diye sor. Gorustugunuz zmn sorunun ne oldugunu sor ona. Neden birden degistigini ve ilgisizlestigini problem ne onu sor.
Evet hoşlanıyorum. Aradığımda görüşelim mi diye sorduğumda bir bahane falan bulursa ne diyim? Rahatsız olduğun bir durum falan oldu mu diye sorayım mı?
Bahane bulursa tamam sorun degil yuz yuze konusmaliyiz de
Aradım çaldı çaldı açmadı. Red atmadı ama açmadı. Bilerek mi yaptı bilemiyorum. Aga insan yaptığı şeyin sonucu istediği gibi olmayınca yaptığına pişman oluyor. Şu an aradığıma pişman oldum eğer bilerek yaptıysa.
Belki sorunlari vardir kafanda kurma dur bakalim
Bakalım inşallah dönüş yapar ama insan hoşlanınca yerinde duramıyor.
Haklisin. Sakin kalman cok onemli paniklersen hata yaparsin o yuzden sakin ol ve akisina birak ustune gitme 🌸
Aramam gitmiş midir acaba diye de panikliyorum. Bayağı çaldı sonra ben daha fazla çaldı görünmesin diyer kendim kapattım. Sonra whatsapa girdim kız çevrimçiydi ama anında çıktı.
abi bulusmanin ilk gunu okey oynamak nedir ya qlğwqlğwlqğwlqğlwqlwüqlwüq
😂😂
Ben oynayalım diye ısrar etmedim ki. Kızlar bana okey oynayalım mı dedi ben de kıza sordum oynar mıyız diye. Abi kendi keyfinize göre dalga geçmeyi bırakıp neden tavsiye vermiyorsunuz? Ben buraya derdimi anlatmaya gelmişim ama sen rondom atıyorsun. Burada belirli kişilere sormuyorum. Siteye komple soruyorum. Yani herkes dahil yardım istiyorum. Lütfen empati yapın Allahınızı severseniz.
gulmek de mi yasak ya..
neyse bence kiz sogumus olabilir ayrica kizla beraber evin sulari mi kesilmis ne onu yaptirmaya gitmek de sacma yani boyle seyler sogutabilir
Hep zaten her şey soğutabilir demi kızları? Kız kardeşinin montunu alıp gelmiş iade etmek için. Lcw'ye gittik o kadar sıra bekledik. Kız içeri geç otur dedi ama ben yok sıkılma yanında bekleyim dedim. Benim aklımdan hiç kıza bak falan gibi şeyler geçmedi. Soğumadım da gördüğün gibi. Ayrıca gülmek de mi yasak diyorsun ya hani. Eğer vicdanın varsa şu konuya bak lütfen. Gülecek bir şey var mı. Sence benim durumum nasıl şu an? Üzgün durumdayımdır yoksa gelen geçen kafasına göre espiri yapsın modunda mıyım? Ben başkası üzgün durumdayken ona yardımcı olmaya çalışırım.
hayati bu kadar ciddiye alip iki gun hoslandigin insanlari bu kadar kafaya takma bence kendini boyle insanlara karsi kasarsan elinde hep sıfır kalicak
Kendimi alamıyorum. O kadar hoşlanıyorum ki. Yanındayken o kadar mutluydum ki anlatamam. Başka nornal kız arkadaşlarım da var ama ne zaman dışarı çıksam keşke bu kızın yanına gideceğim için hazırlansaydım diyorum. Dün arkadaşlarla kulübe gittik eğlendim tamam ama aklımda hep bu kız vardı. Gerçekten ben iyi bir insanım ve sevdiğim zaman seviyorum. Kafede kız arkadaşlarımla denk geldiğim için. Kızın benden gıcıklanmasını beni yanlış anlamasını istemiyorum. Kızı sence arayım buluşmaya çağırayım mı yoksa mesaj mï atayım napıyosun diye? Ama kız en son fotodaki yazdığım şeye cevap vermedi ki. Ne yapacağımı şaşırdım
hayir ne mesaj at ne de ara kendisi isterse döner zaten
Peki arkadaşlarla kafeye falan gittiğimde wp'ye durum atayım mı? Mesela dün kulübe gittik canlı müzikliydi içeriyo video çekip duruma attım. Sence kız gıcıklanır mı? Çocuga baksana ortamı var banane ki ondan benk ne yapsın falan diye düşünür mü? Kız çünkü çok arkadaş sevmiyorum demişti ve sınıfta da kimseyle konuşmuyor 1 kız hariç.
bence at dikkatini cekmis olursun
Tamamdır. Peki sence kız bana döner mi? Her şeyi anlattım ben ne yaşadıysam kızla sen de biliyorsun. İçinde nasıl bir his var mesela sana bence mesaj atar ya da okulda sonradan konuşur falan diye ya da ne geçiyor içinden?
sonucta kizi tanimiyorum ama kendi halinde yalniz biriyse aklina geliyorsundur arada o yüzden yazabilir
O zaman şimdilik beklemedeyim. Okulda gördüğümde napıyosun diyeyim mi peki?
Okulda dediğim kızla zaten aynı sınıftayız
deme kardesim deme
burada bu kız diye paylaşım yaptığınızı görse sinirlenirdi bence
Sence önemsemiyor gibi mi görünüyorum?
Hayır aksine merak ediyor ve görüşmek istiyorsunuz. Üslubunuzu kastettim ben
Güzel. Önemsediğimi anladıysan neden tonlarca emek vererek derdimi anlattığım soruya tavsiye vermek yerine böyle bir şey yazdın? Sence senin yaptığın doğru mu? Ayrıca kız bu yazıyı görse sinirlenmek yerine önemsediğimi görerek sevinirdi.