Bu kız neden böyle yapıyor resimlerle anlatıyorum?

Bu sene üniversiteye başladım. Bu cuma ilk defa yüz yüze eğitime gittim. Haftada iki gün yüz yüze var bizde. Ben geçen cuma ve bu salı gitmedim. Zaten geçen cuma başladı okul.
Ben bu perşembe sınıf grubundan bir kıza mesaj attım. Hazırlık pdflerini çıkarmak için. Şimdi resimleri atıyorum.
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebili
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebili
Sonra buluştuk bayağı gezdik, eğlendik ve samimi olduk. Kitapları çıkardıktan sonra bir cafeye gittik. Orada eskişehire geldiğim ilk hafta tanıştığım kızla karşılaştım. Yanında da bir kız daha vardı. Bana okey oynayalım mı 4 kişi dedi ben de buluştuğum kıza sordum oynar mıyız diye. O da tamam dedi. Aslında eşeklik ettim sanki. Keşke yok ya biraz oturalım sonra bakarız deseydim buluştuğum kızın gözüne daha iyi girerdim belki ama yine de sormuştum kıza. Kendi kafamdan oynayalım demedim. Oynadıktan sonra sonra evlere dağıldık. Ertesi gün yani bu cuma kız okulda hiç pas vermedi. Ben kıza selam napıyosun diyip elimi uzatmıştım o da iyi sen diye elini uzattı ama muhabbet olmadı. Kız sınıfta kimseyle samimi değil 1 kızla konuşuyor sadece. Akşam yani bu cuma akşamı kızı aradım yarın tatil istersen biraz gezelim dedim ama o da uyuyormuş galiba gerçekten sesi öyleydi. Bilmem ki yaa dedi ben de istersen fazla takılmayız gel dedim. O da yok ya dedi. Ben de yatıyor muydun dedim gülerek o da evet dedi gülerek. Ben de tamam o zaman sonra haberleşiriz dedim tamam dedi ve kapattık. Buluştuğumuzda benim evim suları kesilmişti. Kızla beraber yaptırmaya gittik ama yaptıramadık. Ben dün sabah gidip yaptırdım. Kıza da wp'den veznenin fotosunu atıp bedel ödendi dedim espiri olsun diye ama yarım saat sonra görüldü atıp hâlâ cevap vermedi. Sizce neden böyle oldu bu durum? Buluştuğumuzda o kadar iyiydik ne oldu? Şimdi ne yapmam gerekiyor? Kızdan çok hoşlanmıştım. Gerçekten çok mutluydum. Kızı şimdi arayıp napıyosun falan diye buluşmaya çağırayım mı yoksa öylesine mi arayım ya da ne yapayım?