arkadaşlar hoşlandığım bir kız var.. ona karşı duygularımı biliyor çünkü defalarca söyledim kendisine.. fakat henüz 2 ay önce eski uzun ilişkisinden ayrıldığı için henüz bir yeni ilişki düşünmediğini söylemişti.. genelde haftada 1 buluşuyoruz.. bugün sabahta bana kuaförde saçlarını yaptırırken resim atmış.. yeni saçlarım ve ben diye.. bende iltifatlar ettim görünce tabiki.. sizce neden atmış olabilir? benimle hiç ilgilenmese buluşmaz ve fotoğraf atmazdı heralde? siz kızlar neden böyle şey yaparsınız?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bi kadin olarak soyluyorum cok iltifat etme guzel de gec seni ego tatmini icinde kullaniyor olabilir ya da oyle olmasa bile senin cok iltifat etmen ona ergence gelir veyahut gøtü kalkar
üff zaten 2 gün sonra yine buluşacağız bu sefer tam çıkma teklifi etcem.. etmezse de bu saatten sonra seninle ya düşman oluruz ya sevgili diyeceğim ve kapatacağım konuyu.. beni ego tatmini üzereinden kullanmasından sıkıldım o zaman ben
Hayir olm oyle yapma biraz daha konus flort gibi takil azicik sonra dersin cikma teklifini simdi edersen bi bøka yaramaz azicik kendinin agirdan sat sende ne öyle ergenler gibi kizi kendinden sogutursun
iyi ama haftada 1 buluşuyoruz duygularımı da biliyor zaten daha ne uzatıyor ki? adı belli olsun istiyorum artık en azından çok kafam karışık ya
Hayir bak o bilsede oyle olmaz flört gibi takilacaksiniz o donemde zaten eger iliski isterse yakinlasir sana sende ordan cakarsin meseleyi edersin cikma teklifini hem kiz yeni uzun iliskisini bitirmis güveni kirilmistir sen ona flörtken bak o bitti gitti ben sanaa daha iyi gelicem mesajini verirsen kizin icindeki guven duygusuda yerine gelir ayrica Şu an cikma teklifi edersen sevdigin kizin yakin kiz kankileri seni kötülerler kizin aklina girerler.
iyi o zaman haftada 1 buluşmaya devam edeyim ben.. kız yks sınavına girecek ona da seni ben götürürüm dedim.. senin için önemli bir gün yanında olmak istiyorum dedim.. oda çok şaşırdı ve tamam dedi.. mesain var ama o gün dedi bende özel izin alırım dedim '' yaaa '' yazdı gelirim dedim bende kabul etti bu iyi mi sence? 2 hafta sonra işten ayrılacakmış bir de o zaman daha fazla vaktim olur daha çok buluşabiliriz sıkıntı olmaz dedi.. bunlar iyi sinyaller mi sence?
Iyi ama bak cizgiyi koru herseyi teklif etme onu ben yapiyim sana sunu yapiyim diye kendini farkinda olmadan kullandirtma sinav surecinde ona destek olursan onun icin cok degerli olur
anladım.. sınav dan sonra kahve içmeye götürmeyi düşünüyorum nasıl olur sence? 2 mizin sevdiği şık bir cafe var doğa içinde.. iyi olur mu sence?
bir de ben devlete ait bir havayolun da çalışıyorum.. oda benim referans olmamı istiyor aynı şirkette çalışabilmek için.. bende tamam yardımcı olurum dedim..
daha doğrusu işsiz kalacak ya işe girebilmek için.. yani benimle derken benim için değil işe girmek için yanlış anlaşılmasın
Olur ama direk gidek yapma gidelim istersen de hesabi ödeme konusunda direk atlama hemen ilk basta kendi hesabini odiycekken sen lutfen ben ismarladim falan yap oyle ode eger oderim diyosan ordan da bi etkilemis olursun
Nasi yani ise girmek icin senden yardim mi istedi?
normal de ben ödüyorum ama geçen hafta buluştuğumuz da aynı cafeye gittik ben anlamadan kartı verdi birden bütün hesabı o ödedi.. çok utandım o zaman ilk defa tüm hesabı ona ödetmiş gibi oldum çünkü bu sefer ben öderim heralde
evet ona form vermemi referans olmamı istedi.. işten çıkacak çünkü 2 hafta sonra ve 1 ay falan sanırım işsiz kalacak.. işe girmek içinde benden yardım istiyor
O zaman beklemeden direk kafeye girerken bu sefer hesap benden de bide referans olayinda referans yazarak yardimci ol ama senden is icin daha buyuk seyler isterse seni zora sokacak bir bahane bul ki bu seferde seni is icin kullanma gibi biseye yeltenmesin
tamamdır zaten referans olsam da işe girme süreçleri 2 ay falan.. koskoca havayolu şirketine girmeye çalışıyor o kadar kolay değil sonuçta.. zaten iştende çıkarsa 1 ay daha böyle vakit geçiririm.. sonra çıkma teklifi ederim heralde.. nereye kadar gezeceğiz çünkü sonuçta
Yani asla unutma tez canlı olmak insani cabuk bıktırır fazla naz da insani usandırir en iyisi orta yollu devam et sen umarim guzel bi iliskin olur
Sonrada olsa aklina takilan bisey olursa yazabilirsin
tamamdır çok teşekkür ederim.. 2 gün sonra buluşacağız zaten bakalım nasıl olacak.. akşam sahile götürmeyi düşünüyorum kızı baş başa olabileceğimiz bir kumsala.. akşam sahil kenarında dalgalara çok az uzak kumsal da oturma fikri var aklımda.. yanıma termos çay alacağım çantama 2 plastik bardak , çekirdek ve Nestlé damak gece çikolata.. sigara da kullanıyoruz 1 pakette sigaramız olur büyük ihtimal arkamızda sırt battaniyesi olacak kızın üşümemesi için.
Oo siz öpüsürsünüz orada gibi geldi ama öpüsmek sana bagli cunku biz kadinlar genellikle erkekten bekleriz boyle hamleleri yanlis anlasilma olmasin cok istekli gorunmiyelim diye aman öpüsmeye yeltenme valla herseyin icine edersin ve bence sahil biraz riskli
yok öpüşmeyiz de sıcak bir ortam olur bence :)
Zaten sen öpüsmeye yeltenmedigin sürece bisey olmaz ama biraz daha samimilesince gotursen daha iyi olur sanki
kız zaten benim 3 yıllık dostum.. hatta en yakın arkadaşım sayılır.. 3 yıllık bir ilişkisi vardı.. samimiyiz yani.. 1 yıl önce açılmıştım sevgilim var elimden bir şey gelmez diyip beni reddetmek zorunda kalmıştı.. bende askere falan gittim araya soğukluk girdi falan 7 8 ay konuşmadık.. sonra işte o bana mesaj falan attı nasılsın diye falan sevgilisinden ayrıldığını falan söyledi bana.. 1 aydır konuşmaya başladık işte tekrar arkadaşça.. böyle devam ediyorum işte yoksa sahile falan gitmiştik gece sorun olmamıştı daha önce..
Hee bastan desene ya e bu kiz senle olmak istiyo o zaman istemeze araya o kadar sogukluk girmisken yazmazdi bence cok guzel bi iliskiniz olacak gibi gorunuyor hadi hayirlisi
İnşallah teşekkür ederim 🙏 kafam karışırsa yine yazarım sana ben
Tamam :)
Kardes seni egosunu tatmin icin kullaniyor bak bir daha oyle foto moto atarsa goruldu yapip birak kudursun
anladım :(