Maddiyat olarak bakmayalım olaya dünya malında gözü olan biri değilim şu an 1 dairem 1 arabam var Diğer yönlerden değerlendirecek olursak Sizce bu ilişki yürür mü?
Güncellemeler
+1 yıl
Bilhassa aile ve arkadaş ortamında sorun olur mu sizce
Bayan doktor, erkek memur evliliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Temennim olması yönünde ama çok iyi tanıman lazım benim bir tanıdığım var çocuk polis yenge doktor oluyor mu oluyor bu süreçte paraya değer veren biri değilse ve mesleğinde birkaç yıl geçirdiyse kuvvetle ihtimal sorun olmaz tabi bunu analiz edecek kişi sensin
Tabi ki her şey para değil ama günümüz insanları bir tuhaf mesele şu evlenince paranız ortak oluyor sonuçta yani senin ve onun ne kazandığının bir önemi yok miktar ikinize yetiyorsa olay bitmiştir
Çok iyi bir insan egosuz kendi halinde açıkcası bende bu şekildeyim parada pulda gözüm yok bilmiyorm çok Bi yakışıklı falanda değilim ama güvenilir bir insan olduğumu düşünüyorum omu cekici geldiyse artık ona
Şöyle bir durum var çevresinden etkilenen biri değilse rahat yol ama o doktor ben memurum kompleksine girme hayat herkese eşit şartları sunmuyor ki mesele burada insan olmak zaten
Sende tam emin değil gibisin, o yüzden tanımaya devam et, acele etme. Senin yaş aralığına bakılırsa daha asistan filandır kız, bu dönemlerde o kadar egolu olmuyorlar. İlişkiniz iyice otursun, sonra evlilik düşün.
İyi kalpli ego kasmayan birine denk geldiysen iyice analiz et çevresine sokuyor mu seni ona dikkat et parayla ilgili daha iyi analizler yap sonuç olarak eğer bunlara değer veren biri değilse sorun yok demektir
Kızın sana bakış açısı ne, evlilik muhabbeti yapıyor mu, akrepadm arkadaşın dediği gibi ortamına sokuyor mu seni, bunlar hep önemli. Ailesi biliyor mu ve ne diyorlar eğer biliyorlar ise?
İleride mecburi gireceksin ve şimdiki ortamdan daha sıkıcı bir ortam olacak, o yüzden bence alışmalısın, hem seni şimdiden tanımaları daha çabuk benimsemelerini sağlayabilir. Evet tıbbi olarak bir şey konuşmayabilirsin ama kendini geliştirmiş biri olursan, başka her konuda rahatlıkla muhabbet edebilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doktor kadınlar düz memurla evlilik düşünmez. Gözü yuksektedir
Genelde öyle ama istisnalar oluyor
Yürümeyebilir. Doktorlar "genelde" ileride yürüyen egoya dönüştükleri için belki yetemeyebilirsin. O yüzden şimdiden karakterini iyi analiz et kızın.
Aynen öyle ego kasmayı çok seviyorlar
@akrepadm Arkadaş hakkında hayırlısı olsun.
Evet bize bunu demek düşer zaten
@akrepadm hiç öyle biri değil ama ilerde Değişr mi bilmiyorm ki. Teşekkür ederim
Temennim olması yönünde ama çok iyi tanıman lazım benim bir tanıdığım var çocuk polis yenge doktor oluyor mu oluyor bu süreçte paraya değer veren biri değilse ve mesleğinde birkaç yıl geçirdiyse kuvvetle ihtimal sorun olmaz tabi bunu analiz edecek kişi sensin
@akrepadm doğru söylüyorsn hayatta hiç sevmediğim şeydir küçük görülmek ama işte anlaştın mı ne kim diye bakmıyosn
Çok iyi tanı.
Tabi ki her şey para değil ama günümüz insanları bir tuhaf mesele şu evlenince paranız ortak oluyor sonuçta yani senin ve onun ne kazandığının bir önemi yok miktar ikinize yetiyorsa olay bitmiştir
Çok iyi bir insan egosuz kendi halinde açıkcası bende bu şekildeyim parada pulda gözüm yok bilmiyorm çok Bi yakışıklı falanda değilim ama güvenilir bir insan olduğumu düşünüyorum omu cekici geldiyse artık ona
Şöyle bir durum var çevresinden etkilenen biri değilse rahat yol ama o doktor ben memurum kompleksine girme hayat herkese eşit şartları sunmuyor ki mesele burada insan olmak zaten
@akrepadm tamda dediğin gibi aslında ona güzel gelende bu belkide aslında hep ailelerden uzak memleketlerdeyiz hayatı yaşayacak olan bizleriz
Sende tam emin değil gibisin, o yüzden tanımaya devam et, acele etme. Senin yaş aralığına bakılırsa daha asistan filandır kız, bu dönemlerde o kadar egolu olmuyorlar. İlişkiniz iyice otursun, sonra evlilik düşün.
İyi kalpli ego kasmayan birine denk geldiysen iyice analiz et çevresine sokuyor mu seni ona dikkat et parayla ilgili daha iyi analizler yap sonuç olarak eğer bunlara değer veren biri değilse sorun yok demektir
Emin değilim değil fakat insanoğlu bu ne olacağı, ne yapacağı belli olmuyor insanların yıllarca tanıyorsun 1 günde değişiyor insanlar
Maalesef
Bakalım artık hayırlısı olsun
ikinizede teşekkür ediyorum
Hayırlısı tabi rica ediyorum
Kızın sana bakış açısı ne, evlilik muhabbeti yapıyor mu, akrepadm arkadaşın dediği gibi ortamına sokuyor mu seni, bunlar hep önemli. Ailesi biliyor mu ve ne diyorlar eğer biliyorlar ise?
Ben hep geriden gelmişim. :D Rica ederiz. İyi günler. ✋😊
Yani ortama sokmak ailesiyle tanıştırıyor mu ailesi bunu sorun yapıyor mu evlilikten bahsediyor mu
Ailesi henüz bilmiyor ama evlilik muhabbeti yapıyor ben pek ortamlarına girmek istemiyorum
Bence girmelisin o ortama, ailesine de ciddileştiniz ise en azından erkek arkadaşı olduğunu söylemeli.
Söyleyecek fakat arkadaş ortamına pek girmem öyle pek sevmiyom 🙂
İleride mecburi gireceksin ve şimdiki ortamdan daha sıkıcı bir ortam olacak, o yüzden bence alışmalısın, hem seni şimdiden tanımaları daha çabuk benimsemelerini sağlayabilir. Evet tıbbi olarak bir şey konuşmayabilirsin ama kendini geliştirmiş biri olursan, başka her konuda rahatlıkla muhabbet edebilirsin.
Haklısın fakat onun arkadaş ortamında da öyle çiftler yok genelde 1 kız arkadaşıyla takılıyor
O zaman farklı. Hayırlısı olsun tekrardan.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Çoğu kadın kendinden düşük kariyerli erkek istemez
Genelde dedğin gibi
Paran ve altının çoksa olur
İyi kötü yanında ezilmeyecek kadar var ikiside ama işte statü olarak
Olabilir
Nasıl yani