sizce 27 yaş çok mu geç?
Sorumu beğenirseniz mutlucuk olurum
Sorumu beğenirseniz mutlucuk olurum
çok geç değil aslında
yani tam yaşınızdasınız hani doğru bir insan karşınıza çıkarsa
ve onunla bir ömür yaşayabileceğinize dair inancınız var olursa
evlenin fazla zaman kaybetmeden derim..
ama yoksa da hayırlısı derim çok takılmam yaşla alakası yok zaten doğru insanın bununda bilincinde olun
sakın ola evlenmek için evlenmeyin..
Ben 28 yaşındayım bütün arkadaşlarım evlendi benim daha 1 kızın eline dokunmuşluğum yok. Bence ben geç kaldım ama kızlar için öyle düşünmüyorum bulup birini evlenirsin ama benim gibi tipsizler bulamaz işte.
Cevap
87Cevap
Değilsin acele etmene gerek yok
Bu soruyu sorduğun sebebe bağlı birazda. Eğer evlenmek için evlenmek istiyorsan hiç gerek yok. Evlilik ciddiyet ve sorumluluk gerektirir. Çocuk sahibi olmak istiyorum dersen tabi 30 dan sonra sıkıntı.
Umarım herşeyi gönlünce olur ve mutlu bir yuvaya sahip olursun.
Bir insan ne zaman doğru kişiyi bulursa, o zaman evlenilir. Aslında geç kalmak diye bir şey olmasa da bazı şeyleri gençken yapmak daha güzel oluyor. Bak, benim yaşım 1 ay önce 31 oldu fakat hâlâ yalnızım ve bu gidişle beni seven biri de pek olmayacak. Büyük konuşmak istemesem de şayet yaşayıp yaşlanırsam, o zaman evliliği pek düşünmüyorum.
100 yaşında bir kadına sormuşlar, bir pişmanlığın var mı diye. Kadın demiş ki, "50'li yaşlarda keman çalmaya heves etmiştim ve yaşlı olduğumu düşünüp başlamamıştım. Eğer o zaman keman çalmaya başlasaydım şimdi 50 yıldır keman çalıyor olurdum."
50 yaşında evlenirsen, 50 yıllık bir evliliğin olabilir :D Zaman kavramına bu kadar takılma. Ayrıca ülkede evlenme yaşı ortalaması artıyor. Şahsen 28-30 yaşlarında evlenmeyi tercih ederim.
böyle çok var türkiyede. hakaret değil iyi anlayın lütfen... ben yurtdışındayım.. bu bir ülkenin çok geri kalmış olduğunu, fakirlediğini, sosyal yaşantının olmadığını, yönetiminin çok kötü olduğunu gösterir. gençler evlenemiyor , cinsellik yaşayamıyor, sevgili bile olmaları zor. kime sorsam nereye baksam bu büyük bir sıkıntı Allah hepimizin yardımcımız olsun
Geç değil ama kadınların birçoğunda 28-30’dan sonra psikolojik anormallikler oluşturuyor. Yani evlenmezsen umuyorum öyle bir şey olmazsın. Evlenmen şart değil mutlu olman ve mutlu olacağın birini bulursan iyi olur.
En değerli ve sağlık yumurtaları 30 a kadar üretir ve atarsın 30 dan sonra ki yumurtalar kalite bakımından azalır
Genel bir evlilik yaşı var da bizim mi haberimiz yok acaba. Birileri 20 yaşında evleniyor ama sen 20 yaşında evlenmedin diye geç kalmıyorsun korkma.
evlenmeye 27 yaşından sonra başlanılmalı zaten ne geçi
Nasip, kötü bir evlilik yapmaktansa geç olsun daha iyi
Nedem geç kaldığını düşünüyorsun bir aday yok mu hoş kızsın
?
Hayır geç kalmadın eski ama yeni hesapla gelen üye. Bir de sorumu beğenirseniz diyor. Komik.
Hiç bişey için geç değil mecbur hissedip hata yapmaktan hiç yapmamak daha iyi
Hayır, geç kalmamışsın. Hem zaten 23-24 yaşında gösteriyorsun pp seninse. Ayrıca, evlenip de ne yapacaksın? Yazık edersin kendine.
Cinsellik açısından zaten evlenmişsen bir ömür boyu bir adamla yaşamaya mecbur değilsin. Yani evliliğe
Verilmiş sadakam varmış. Bu kadar çok cehenneme gitmek istememelisin zaten birgün topluca gidicez hayatını karartma.
Hayır. Belli bir yaştan sonra geç kalmışlık düşüncesi ağır basabilir ama doğru insanı 30 yaşında da bulsan onun adı aşktır. Bu değişmez bir kural...
Değil 35 bile olmamışsın daha sen yolun başındasın 15 sene sonra sor bu soruyu
Geç sayılmaz ben de evlenmedim daha nasipse olur hepsi
kız arkadaşımın ananesi 70 yaşında tekrar evlenmişti
35 yaşında evlenen var. Kısacası geç değil. Önemli olan doğru kişiyi bul.
geç kalmadın ama 30 olursan geç kalmış olacaksın elini çabuk tutman lazım vakit nakittir
Asla geç kalmış değilsiniz. Doğru insanı bulmadan evlenmemenizi öneririm
Neden gec olsun ki panik yok
Mutlucuk olsasin diye sorunuda begendim he 😉
Geç denebilecek bir yaş değil. 30 ' a kadar yolu var hatta bir kaç yaş daha geçebilir.
İstanbulluyum ve büyük şehirde 27 yaş evlilik için genç bir yaş
Değil be bu yaşlarda evlenmek normal
Cunki insanlar anca olgunlaşıyor
Bu arada bu nasıl 27 yaş
Yaşıtım gibi gozukuyorsun😮😮😮
Gec değilde daha uzatma fazla secersen daha gec kalırsın
Abla cidden bu soruyu soruyorsan eğer, senin için çok erken daha.
Fenomen olmak için soruılmuış ona göre pp koyulmuş bir soru asdfg
Kişiden kişiye değişir ama bence tam vakti geç de değil erken de
Artık normal o yaşlar 30 u geçirmemeni tavsiye ederim. Erkekte de max 33-34
Hicbir zaman hiç bir şey için geç değildir bence en geç 24 yaş ama yine de evlenebilirsin suan😊
😁 tehlike çanları çalıyooor
Kız ne geçi ya bozma kendi psikolojini bunlarla , şimdi en asgari evlenme yaşı 27 olmuş artık
İdeal yaş. Harika. Seçimlerin ve davranışlarında olgunluk olur.
35 yaşa kadar sorun olmaz. Kariyer yapıyorsan normal yaş.
Artık evlillik vakti derim
Evde kalmissin kimse almaz?
Yooo bence evlenme evlenip napcan
kime göre neye göre diye bir laf var çok güzel
27 geç ise biz napalim
cok mu onemliki evlenmek
30dan sonra düşün bende evliliği
Treni kaçırdın, hay Allah. Evde kaldın🤭
Şimdiki gençler bu yaşlarda evlenıo 30 a kdr yolu var devamke
geç kalmissin ama 27 bile göstermiyorsun o yüzden sorun olmaz
30a kadar yolu var yani
Sen geç kaldıysan beni gömün bari🤦