Kısmen evet kısmen hayır. Aradığım bir dengimin olduğu doğru da kendini kapatan bir beyefendiden hoşlanmıştım, olmadı. O nedenle demiştim sana kapatma kendini diye.
Amca oğlum 21 yaşında evlendi 1 yaşında kızı var diğer amcamın oğlu da 20 yaşında evlendi 2 yaşında kızı var onunda ben 24 yaşındayım o 2 amca oğlumda şu an 24 ben bekarım sen düşün
Umudunu kesme bazen geç olması daha iyi oluyor. Erken yaşta gözü düşarda kalan hayatı eğlence gırgır şamata ile yaşamak isteyenler oluyor 😅 bende rasgele ihtimal 30 larda nasip olursa anca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geç kalmadın da en azından flörtleşeceğin birini bulabilirsin
Amaç gönül eğlendirmek değil doğru kişiyle evlenmek
Flörtleşmeden nereden bileceksin doğru kişi olup olmadığını beyefendi?
İşte o da var ama ne bileyim olumsuzlukla karşılaşmaktan artık ona da mantıklı bakamıyorum
Ne gibi olumsuzluk?
Flörtleşiyorsun bir bakıyorsun ki tanıyınca oooo bambaşka birisi
Doğru çoğunluk öyle ama herkes aynı şeyi yapacak diye bir kaide de yok nihayetinde
Sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yeme olayı resmen
Hep böyle kapattığınızdan kendinizi ne kadar güzellik kaçırdığınızın farkına varmıyorsunuz.
😞😞😞 sanırım haklısın
O nedenle kapatma kendini
Yani kapatmak değil de artık saygı ve sevgi istiyorum eşimle mutlu olmak istiyorum çok şey mi istiyorum
Sorsan herkes aynı şeyi istiyor zaten. Sorun istemen değil, ne kadar çaba gösterdiğin
Çaba gösteriyorum tabi de her gördüğüne de insan sırnaşamaz ya
Her gördüğün değil zaten 😁 İçinin ısındığı
Denk gelmiyor herlade ya 🤣🤣🤣
Olabilir 😁 Bu hiç denk gelmeyeceği anlamına gelmez. Herkes arıyor dengini : )
Siz evlmisiniz?
Hayır bekarım
Anladığım kadarıyla sen de dengini arıyorsun
Kısmen evet kısmen hayır. Aradığım bir dengimin olduğu doğru da kendini kapatan bir beyefendiden hoşlanmıştım, olmadı. O nedenle demiştim sana kapatma kendini diye.
Ben kapatmış değilim işte denk gelmiyor
Anladım. Emin ol denk gelir
Umarım, gelsin de artık
Ha deyince olmuyor da oluyor bir şeyler.
😭😭😥😥😥😪😪
Üzülmeeee 🥹
☹️☹️☹️☹️
Ya hahah 😁
Sevmek sevilmeyi istemek çok mu ya
Çok değil tabii ki. Herkesin istediği ve isteyebileceği bir şey
Gel artık yârim
Gelir Allah’ın izniyle
Amiiiiinnnn
Hayır, bu zamanada kim 20 li yaşlarda evleniyor ki zaten
Amca oğlum 21 yaşında evlendi 1 yaşında kızı var diğer amcamın oğlu da 20 yaşında evlendi 2 yaşında kızı var onunda ben 24 yaşındayım o 2 amca oğlumda şu an 24 ben bekarım sen düşün
Bu kadar erken evliliği doğru bulmuyorum herkesin kendi kararı saygı duyarım ama. Hele bu devir insanı evlilikten soğutur cinsten. 🤷🏼♀️
Sabret illa biri çıkar iyi ortamlarda gez dolaş aradığın aşk metroda bile çıkabilir
Olur mu dersin?
Olur bizim komşu 24 yaşındaydı kız 30 yaşında bir abi ile evlendi
Birde birini tanımak için yaptıkları yetmez verdiği tepkiler de nemli 😅
Önemli
Evet haklısın
Umudunu kesme bazen geç olması daha iyi oluyor.
Erken yaşta gözü düşarda kalan hayatı eğlence gırgır şamata ile yaşamak isteyenler oluyor 😅 bende rasgele ihtimal 30 larda nasip olursa anca
Yani biraz geç kalmışsın gibi
Yapma yaaa
Bul birini evlen
Evlenmeyi hakedecek biri çıksa keşke
Ben varım
13 yaş farkı peki sence problem olmaz mı 🤣🤣🤣
Yooo genç duruyorsan sorun olmaz
Bilmem onu karşıdaki kişi söyleyebilir anca
Bakim