Aşk İlişkileri Eşi uzakta olanlar nasıl vakit geçiriyor, taktik verin biraz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Yapay Zekaya Sor Çok sıkıldım... Güncellemeler+1 yıl Yorumunu beğendiğim birini seçicem Normal muhabbet için hadi söz, Eşi uzakta olanlar nasıl vakit geçiriyor, taktik verin biraz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl eşi uzakta olan birisikitap okur dizi izler müzik dinlerarkadaşlarıyla sohbet eder 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. -Film izleyin.-İşlerinizle ilgilenin.-Kitap okuyun.-Yakın arkadaşlarınızı, akrabalarınızı arayın, muhabbet edin.Kolay değildir. Zor olur, bir şekilde bir şeylerle meşgul olacaksınız. Temel formül budur.cut. 0 0 Yorumla
anlatanlat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayırdır insallah ne o şeytan mı gıdıkladı arayış içinde görünüyosun iyisimi şu köşeden dön bu yol iyi bir yere cıkmaz 0 0 Yorumla
Anglemom Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çocukla ilgileniyorum sohbet muhabbet dahil olabilirsin bana 1 0 Yorumla
Laubali10 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Buradan birini bulup yazisiyoruz iste yoksa vakit gecmiyor 0 0 Yorumla
spcl0000 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kelimelik oyunu oyna. Belki denk geliriz orada iyi vakit geçer :) 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. anonim chat siteleri var, takıl orada kafana göre :D 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl 60 erkek gelmiş bence bayağı ortak fikir çıkmıştır😅😅😅😅 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. gecmezki...özlüyorsun sesini dokunuşunu bakışlarını herseyini özlersin 0 0 Yorumla
Prato Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Yurekler bir olduktan sonra mesafenin ne onemi var ki 0 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eşinle her gece aynı yastığa baş koymuyorsan niye evlendin demezler mi, erkeksiz 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sorma ya. Aşkım uzakta onu özlüyorum. Elbiselerini kokluyorum 0 0 Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Çok şey var oyalanacsk evde tekken yemek yaparım tabiki konuşacak birini 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben sorucaktım bir arkadaşım var öyle eşi Hataya atandı kendi Ankara'da kaldı yeni çocukları oldu daha nasıl olcak acaba ya 0 0 Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Uzun süre eş olmazsa alternatif bulanlar çok oluyor.Gizlilik esastır yönünden bakarsan. 0 0 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Yeni insanlar tanımak. Farklı sohbetler iyi gelecektir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elizabet bence ahshhdhd 8 2 Yorumla AykAnk06 +1 yıl hahahaha bencede bulamazsa birini öyle yapacak Yorumla Mertii__sevda +1 yıl Sen severmisin yorum sahibi Yorumla
Blueman34345 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl O sana bağlı bir şey canın ne yapmak istiyorsa onu yapp 1 0 Yorumla
Erhan_34_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl ne kadar sıklıkla görüştüğünü söylersen yardımcı olayım evli değilim ama olsun :) 0 0 Yorumla
coolnight Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Benim bildiğim aldatmayla sonuçlanır genelde 0 0 Yorumla
Badboy2 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hangi konuda sorduğuna bağlı 0 0 Yorumla
byparis Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çalışıp dizi izliyorum 😅 0 0 Yorumla
Apollo421 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Zor bir durum alışverişe ver kendini 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bıçak kemiğe dayanıyorsa muhtemelen başkasının altına giriyorlardır 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Üzücü inşallah bir an önce gelir eşin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzakta derken ne kadar süreliğine? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni seçersen bırakamazsın ama :)) Yorumla
MaviJandarma Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl karşılıklı fotolaşma ile 0 1 Yorumla MaviJandarma +1 yıl askermi eşin Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Başını belaya sokar 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. yayın aç, c2 takıl 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Nqpcak aldatiyo 0 0 Yorumla
Berrğodan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Amaaan kalsin 0 0 Yorumla
ıslakse Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. f*ck... 0 0 Yorumla
Anıyaşaa01 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Takıl burada 0 1 Yorumla Anıyaşaa01 +1 yıl İyiymiş Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yufkacı muammer ile 0 1 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl En tehlikeli yakınlaşma stili ya ilgisiz erkek, ya uzak da erkek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
eşi uzakta olan birisi
kitap okur dizi izler müzik dinler
arkadaşlarıyla sohbet eder
-Film izleyin.
-İşlerinizle ilgilenin.
-Kitap okuyun.
-Yakın arkadaşlarınızı, akrabalarınızı arayın, muhabbet edin.
Kolay değildir. Zor olur, bir şekilde bir şeylerle meşgul olacaksınız. Temel formül budur.
cut.
Hayırdır insallah ne o şeytan mı gıdıkladı arayış içinde görünüyosun iyisimi şu köşeden dön bu yol iyi bir yere cıkmaz
Çocukla ilgileniyorum sohbet muhabbet dahil olabilirsin bana
Buradan birini bulup yazisiyoruz iste yoksa vakit gecmiyor
Kelimelik oyunu oyna. Belki denk geliriz orada iyi vakit geçer :)
anonim chat siteleri var, takıl orada kafana göre :D
60 erkek gelmiş bence bayağı ortak fikir çıkmıştır😅😅😅😅
gecmezki...özlüyorsun sesini dokunuşunu bakışlarını herseyini özlersin
Yurekler bir olduktan sonra mesafenin ne onemi var ki
Eşinle her gece aynı yastığa baş koymuyorsan niye evlendin demezler mi, erkeksiz
Sorma ya. Aşkım uzakta onu özlüyorum. Elbiselerini kokluyorum
Çok şey var oyalanacsk evde tekken yemek yaparım tabiki konuşacak birini
ben sorucaktım bir arkadaşım var öyle eşi Hataya atandı kendi Ankara'da kaldı yeni çocukları oldu daha nasıl olcak acaba ya
Eğer evde yoksa bu siteden uzak dursan iyi olur bence
Uzun süre eş olmazsa alternatif bulanlar çok oluyor.
Gizlilik esastır yönünden bakarsan.
Yeni insanlar tanımak. Farklı sohbetler iyi gelecektir
Kimseye bağlı kalmican bu hayatta
Elizabet bence ahshhdhd
hahahaha bencede bulamazsa birini öyle yapacak
Sen severmisin yorum sahibi
O sana bağlı bir şey canın ne yapmak istiyorsa onu yapp
ne kadar sıklıkla görüştüğünü söylersen yardımcı olayım evli değilim ama olsun :)
Benim bildiğim aldatmayla sonuçlanır genelde
Müge anlı izliyorum 😂😂
Başkasıyla konuşuyorum iyi oluyor
Başka bir erkekle sohbet ediyor.
Nerde eşin? Ne zamandır?
Hangi konuda sorduğuna bağlı
Çalışıp dizi izliyorum 😅
Zor bir durum alışverişe ver kendini
Bıçak kemiğe dayanıyorsa muhtemelen başkasının altına giriyorlardır
Üzücü inşallah bir an önce gelir eşin
Tır şöförü 10 gün irana mı gitti
Benim de eşim şu an 1 haftadır evde yok..
Burada yazamam herkes farklı çünkü 😉
Başkalarının kulaklarını çekiyo
Uzakta derken ne kadar süreliğine?
Beni seçersen bırakamazsın ama :))
En azından esin var senin benim oda yok
Sanaldan idare ediyoruz
Senin huyunu bilemedigim icin ne desem ki
karşılıklı fotolaşma ile
askermi eşin
öldü mü ?
Breeee öz güvene gel
Seni seçtim Pikachu