kız ne yapışığıııı bak şimdi arıyorsun cocugu diyosun ki hayatım ya nasılsın napıyosun iyi sen felan ya aşkım benim şifrem neydi giremiyorum rahatsız etmek ısteemezdım senı ama asla bulamıyorum sana demiş miydim :P hsdjkhsdjkas yanı bu tarz bhaneyle arıcan hem yoklarsın onu hem de yapışık gibi olmazsın bana sor böyle şeyleri :D
ya bende severım ama bazen böyle yoklamak lazm djkhdsfj kaos istiyosan da ara fırçala napıyosun ya insan bi yazar bi haber verir kaç kere uyrdım tarzında ben ararım yani arkadşlarının yanında fırçalamasam da muhakkak fırçalarım eğer ben haber ver tarzı uyardıgım halde yapmyosa fırçalamzsam içimde klır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bişey yapmana gerek yok bence yazdığı zaman dönüş yapabilirsin
gittiği yeri biliyorsan ve gittiği yere güveniorsan sorun yapma bence. mesaj at bekle
daha yeniyiz güveniyorum da aslinda ama insan bi yazar hoşlandığı insana
nerden buluyorsunuz böyle erkekleri? ben olsam her fırsatta yazardım. ama işi varsa 1 saatte 1 yazsa bile yeterli
Aldatıyor net yaşandı
saol kanka içime su serpttin
Ne demek kankaa
ara ben olsam arardım şimdiye 50 kere
öylede yapışık gibi olurum ama
kız ne yapışığıııı bak şimdi arıyorsun cocugu diyosun ki hayatım ya nasılsın napıyosun iyi sen felan ya aşkım benim şifrem neydi giremiyorum rahatsız etmek ısteemezdım senı ama asla bulamıyorum sana demiş miydim :P hsdjkhsdjkas yanı bu tarz bhaneyle arıcan hem yoklarsın onu hem de yapışık gibi olmazsın bana sor böyle şeyleri :D
hahahaha kanka ben kaos seviyorum ya kavga ederim bdn
ya bende severım ama bazen böyle yoklamak lazm djkhdsfj kaos istiyosan da ara fırçala napıyosun ya insan bi yazar bi haber verir kaç kere uyrdım tarzında ben ararım yani arkadşlarının yanında fırçalamasam da muhakkak fırçalarım eğer ben haber ver tarzı uyardıgım halde yapmyosa fırçalamzsam içimde klır
Tartistiniz mı, dışarı çıkmadan önce
hayir iyidik gayet
E bırak biraz kafasını dinliyordur
Nereye gideceğini dedi mi
arkadaşı çağırdı yanına gitti
O zaman sıkıntı yok bence
benimde arkadaşlarım yanimda ama ben yazıyorum ona
Erkekler bu konuda biraz değişik bende öyleyim
Jandarmayi ara akıbeti yok diye
Enişte birini * şimdi
bana saatlerce yazmıyo hicbi sey yapmıyom vala:s
nasıl dayanıyon ya ben kendimi ayrılmamak için zor tutuyom
bizim iliski garip boş ver ama eger sevgilinle sorunun yoksa sen yaz bence öyle ayrılmayı düsünme hemen
yok yazmıcam kaç defa uyardım onu yazınca söylerim
oke nası istersn
Yazma sende.
yazmadım ki zaten
O yazana kdr devam et öyle .
yazınca napiyim
Alttan al eğer haklıysan başta soğuk davran her dediğine evet dememeye alışsın.
geç yaziyorsun diye uyarmıştım onu ama yine yapıyor ama
Geç cevap ver sende o zmn. Aynı şeyi yap. Ayrıca işi olmayıp geç cevap veriyorsa umursamıyordur biraz.
Aldatma loding
Polise haber ver
Bize ne 🤨
Topundan vur
Sakin ol
ayril