Selam..🌺Voleybol sporunun çok gözde olduğu son yıllarda güzelliğiyle dikkat çeken milli voleybolcumuz Zehra Güneş' te medyanın gündeminde. Zehra kendisiyle yapılan bir röportajda ise 'Erkek arkadaş kullanmiyorum. Kariyer odaklıyım' diyerek şaşkınlık yaratmış.. 'Kötü alışkanlığım yok. Sigara, alkol kullanmıyorum..' der gibi..
ERKEK ARKADAŞ KULLANMİYORUM.. 😊
Sence Zehra Güneş ne demek istemiş?
Sence Erkek arkadaş / Kız arkadaş kullanmiyorum ne anlama geliyor?
çok güzel olduğu doğru.. özellikle de profilden.. böyle gereksiz şeylere ihtiyacım yok , boş iş der gibi.. aşağılarcasına söylemiş.. ki aslında güzel de söylemiş bence.. anladığım kadarıyla , özgüveni de tavan yapmış durumda.. dilediği gibi laf çarpabiliyor bu yüzden..
Söze biraz sinir oldum. Ama aşkta bağımlılık yapan bir madde gibidir aslında. Sürekli aklın onda oluyor özlüyorsun kendini yapacağın işine anca odaklıyorsun. Bu yönden bakarak evet kariyer odaklı düşünmesi normal diyorum. Ancak bunu başka türlü ifade edebilirdi. "Şimdilik öyle bir düşüncem yok, aşka kapalıyım, belki zamanla vs." bu tarz cümleler de kurabilirdi.
Odak noktam kariyerim demek istiyor. Erkek arkadaş ya da kız arkadaş bu odak noktasını saptırabilir, kaybettirebilir. Ya da odak direkt Erkek arkadaş / Kız arkadaşa kayabilir. Sigara içersem koşarken nefes nefese kalırım gibi bir nevi.
Ben tipsizim erkekler bana bakmıyor ben de kariyerime odaklanıp onları tavlamaya çalışıyorum demek istemiş. Yani bunu bir erkek demiş olsaydı böyle düşünürdüm. Ben kadın erkek eşitliğini savunan biri olarak bunun için de aynısını düşünüyorum.
Bizde insan kullanmıyoruz. Altı üstü sporcu. Hayır kansere ucuz bir ilaç mı bulmuş, dünya barışına katkı mı sağlamış. Büyütmeyin böyle insanları arkadaş
Sevgili istemiyorum demiş ama böyle diyenler genelde bi süre sonra sevgili yapıyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzel kariyeri var kimseye ihtiyacı yok zaten :) etraflarında çok fazla insan oluyor bu tür kızların aralarından düzgün birilerini seçmek onlar için zor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Milli voleybolcu Zehra Güneş bir röportajında 'Erkek arkadaş kullanmıyorum. Kariyer odaklıyım' demiş. Sence ne demek istemiş?