Uzun zamandır veya hiç yaşamadığım bir olayı bir gün boyunca düşünürsem günün sonunda o olay kesinlikle oluyor. Bir kişiyi düşünsem onu bir şekilde denk gelip o gün mutlaka görüyorum. Mesela akşam yemekte ne olacağını tahmin ediyorum ve bütün gün onu düşünürsem o oluyor yemekte. Uzun zamandır görmediğim bir insanı düşünüyorum ve günlerce karşıma çıkıyor onunla ilgili olaylar oluyor. Nasıl oluyor bu? istisnasız her gün yaşıyorum bu olayı
Evrene sinyal mi gönderiyorum?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Bende de oluyor bu ama daha çok kötü düşüncelerde oluyor
Sen muhtemelen kötü düşüncelere kendini çok odaklıyorsun. Hayal ettiğin her şey güzel olmalı öyledir de muhtemelen iyiyi düşün iyi olsun
Valla korktuğum ne varsa full gerçekleşti istisnasız
Korktuğun düşündüğün için işte
Iyi şeyler düşününce hiç gerceklesmiyo ama
Sağa sola dönerken sinyal veremeyen tip, evrene sinyal verdiğini düşünüyor😂
Belki de istisnayımdır
Kesin öyledir 😂
Benim bildigime gore cakran acik ve ya bu ruhani bir guc
Bir insana bakıp yapmasını istediğim hareketi içimden tekrar ettiğimde mutlaka yapıyor bunlar bununla alakalı o zaman
Yaa o zaman sana bir cocugun resmini atayim bana yazmasi icin ikna et😂😂😂😂😂😂
Ulan aynısi bende de var kimseye soylemiyorum buyusu kacmasin diye. Hatta gizlenerek yazicam. Artik kime mesaj gonderiyorum bilmem ama iyi gonderiyorum denek ki
Evet ben de öyle işte. Mesela dün bütün gün birinş düşündüm alakasız. Sonra erken gitmem gereken bir yere gidesim gelmedi biraz oyalandım. Kapıdan çıktığım an o düşündüğüm kişi bana doğru gelip konuştu benimle. Daha önce yolda karşılaşıp konuşmamıştık hiç
Bsjssjhhdwj lan aynen oyle. Mükmmel bir sey. Mesela ben de bir kisiyi gormek istediğimde goruyorum. O değil mesela hiç kız olmayacak bir yerde kız görmek istiyorum belki gülerek geçeriz diyorum. Cidden karşımdan kız geliyor ve gulüp geçiyoruz. Sorsan millete kalk git lan derler
Allahtan arkadaşlarım şahit bu duruma bütün gün ne dediklerimi dinleyip akşamına onlar da o olaya şahit oluyor. Para mı kassak bu olaydan diye düşünmüyorum değil jdkwbdwkdbsndb
Güzel olabilir bwucjebxsi
Telkinezi ve telepati
Çok entresan konuşabilir miyiz bu konuyu
Konuşuyoruz işte
Belkidw farklı özelliklerinde vardır. Peki ne zamandır böyle.
2 senedir farkındayım bu durumun ama son 2 3 aydır tavan yaptı
Burcun ne
Yay burcuyum
Hımm yükselen
Hislerin kuvvetlimi
Kuvvetlidir işte bir şeyi tahmin ettiysem %85 90 çıkar
Hım kariyerindede faydası olur inşallah
Umarım
Öğrencimisin
Hislerine göre nasıl biriyim
Telepati..
Evet telepatiyi çok araştırdım ama insanlar arasındakine telepati diyelim. Günlük olayların açıklaması nedir
Ne diyelim güzel soru öncelikle kaç yaşındasın. Annenin ortalama ne yapacağını haftalık olarak tahmin edebiliyorsundur bunu ona Yoralim
Galiba