Astroloji & Burçlar Evren bana mesaj mı gönderiyor? monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 artik bu kadari da fazla degil mi? aski bulamayacaksin diyenler utanir mi sanmam Evren bana mesaj mı gönderiyor? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 19,2b cevap paylaştı. evren mesaj göndermez 1 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% Oğlak 7 ay Aaa evren bana da mesaj gönderdi az önce 🤭 1 3 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay benimki shop degillll Yorumla Hasan-ARSLAN Oğlak 7 ay Benimki de değil sjsjsjsj Yorumla Hasan-ARSLAN Oğlak 7 ay Şaka şaka benim ki shop ya 😁🤭 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% Koç 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 439 cevap paylaştı. İnşaallah Kenan Evren değildir. 2 4 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay AHHSAHDHHSDHHSHAH Yorumla SymrnaCityStyle Koç 7 ay Sonra sağlam darbe yersin Allah korusun. Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay bisi olmaz Yorumla SymrnaCityStyle Koç 7 ay Olmasın Yorumla
kuyularadüştümkendim Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Terazi 7 ay başlıcam kalbine de kahvene de 1 3 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay ya noluyo noluyoo Yorumla kuyularadüştümkendim Terazi 7 ay sakin Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay asil sen sakin Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Aslan 7 ay Evren sana mesaj atmış bu yıl aşkı bulacaksın 1 1 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay hadi ins Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 , eic 30% Boğa 7 ay Evren taşş dalga geciyor 1 7 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay sus ya sussss Yorumla DELİKANLIPRENSSSS Boğa 7 ay Sustum kenan evren duymasin Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay H AS SHAGAHSGAHGSAHSGHASG espei calma Yorumla DELİKANLIPRENSSSS Boğa 7 ay Yorumlara bakayimCalmis miyim Yorumla DELİKANLIPRENSSSS Boğa 7 ay Şimdi farkettimCalmadim desem de calmis gibi olldum kaldir yorumumu sinirlendim Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay kaldirmicam Yorumla DELİKANLIPRENSSSS Boğa 7 ay Sokacam evrenine mevrenine kaldirmazsan kaldirma ! Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Balık 7 ay Allah diyen aslan gibi hsjsj 1 1 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay ne nasi yani Yorumla
BuDamıOfsayt_69 Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% Başak 7 ay Çok yakında kapını çalacak Monicacım 1 2 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay hadi bakalim🫠 Yorumla BuDamıOfsayt_69 Başak 7 ay Görürsün demedi deme Yorumla
OnePuchMann Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Yengeç 7 ay Nasıl bi evren bu sürekli kahvende çıkıyo 1 2 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay AYYYY BİLMİYORUM HEYECANLANDIM Yorumla OnePuchMann Yengeç 7 ay Evlen bence hemen Yorumla
hain_tırtıl Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Boğa 7 ay Yoksa sen mi evrene mesaj veriyorsun 😂 iyi yapmissin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Evren sana şu masayı da bir sil diyor 1 1 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay tek derdimiz o mu su an Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Başak 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 703 cevap paylaştı. Yani bu bir işaret değil sadece ihtimal 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Koç 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 591 cevap paylaştı. Üç vakte kadar love görünüyor 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Mentor Yaş: 32 , eic 100% Koç 7 ay Evren enişte 1 1 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay 😂😂😂 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 47% Oğlak 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b cevap paylaştı. O zaman kapatta falına bakalım dimi 🥰🥰 0 13 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay bakcan mi Yorumla frankejstan013 Oğlak 7 ay Kapatacan mı 🤷🤷 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay gec oldu yarin? Yorumla frankejstan013 Oğlak 7 ay Yarın akşam 5 o zaman 🤝🤝🤝 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay 7? Yorumla frankejstan013 Oğlak 7 ay 6 son teklif 🤷🤷😈 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay calisiyoruz ya eve gel ic bilmem ne 7en iyi Yorumla frankejstan013 Oğlak 7 ay Ben çalışmıyorum bende evde yan gelip yatıyorum sanki Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay e 7 olsun iste daha ne Yorumla frankejstan013 Oğlak 7 ay 7yi 1 dakika geçerse bakmam 😈😈😈🤷 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay sen bakmazsan baskasi bakar napalim Yorumla frankejstan013 Oğlak 7 ay Tamam be iki trip atmaya çalıştık acaba nasıl deneyelim dedik ama onu da elime yüzüme bulaştırdım tamam yarın 7den sonra ne zaman isterse gönder gelsin ama içmeden önce haber ver tarif vereceğim tamam mı Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay tamamdirrrr tesekkur Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% Akrep 7 ay Aşık olda gör ebenin botoksunu 😂 0 2 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay sen gordun galiba Yorumla varrohincco Akrep 7 ay Gözlük bile taktım daha net göreyim diye 😂😂😂 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Aşk zamanin gelmiş diyor 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% Boğa 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle gibi 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 409 cevap paylaştı. Bence evet 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% İkizler 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 441 cevap paylaştı. Yaya 1 0 Yorumla
YamanDoeda Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% Akrep 7 ay kerpetene benziyor 0 3 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay kalp disinda her seye benzetiyorsunuz siz de Yorumla YamanDoeda Akrep 7 ay bicepse de benziyo la Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay hic de benzemiyo Yorumla
JackCouper Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% Terazi 7 ay bu ne la 0 6 Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay kalp knk Yorumla JackCouper Terazi 7 ay he elinle mi yaptın yoksa pipetle mi Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay vallahi kendiliginden cikti nasi yapim oyle Yorumla JackCouper Terazi 7 ay üfürmeyle Yorumla monicavespuccci Oğlak 7 ay oyle yeteneklerim yok Yorumla JackCouper Terazi 7 ay basitsss Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Koç 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 530 cevap paylaştı. Hayır inanma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
evren mesaj göndermez
Aaa evren bana da mesaj gönderdi az önce 🤭
benimki shop degillll
Benimki de değil sjsjsjsj
Şaka şaka benim ki shop ya 😁🤭
İnşaallah Kenan Evren değildir.
AHHSAHDHHSDHHSHAH
Sonra sağlam darbe yersin Allah korusun.
bisi olmaz
Olmasın
başlıcam kalbine de kahvene de
ya noluyo noluyoo
sakin
asil sen sakin
Evren sana mesaj atmış bu yıl aşkı bulacaksın
hadi ins
Evren taşş dalga geciyor
sus ya sussss
Sustum kenan evren duymasin
H AS SHAGAHSGAHGSAHSGHASG espei calma
Yorumlara bakayim
Calmis miyim
Şimdi farkettim
Calmadim desem de calmis gibi olldum kaldir yorumumu sinirlendim
kaldirmicam
Sokacam evrenine mevrenine kaldirmazsan kaldirma !
Allah diyen aslan gibi hsjsj
ne nasi yani
Çok yakında kapını çalacak Monicacım
hadi bakalim🫠
Görürsün demedi deme
Nasıl bi evren bu sürekli kahvende çıkıyo
AYYYY BİLMİYORUM HEYECANLANDIM
Evlen bence hemen
Yoksa sen mi evrene mesaj veriyorsun 😂 iyi yapmissin
Evren sana şu masayı da bir sil diyor
tek derdimiz o mu su an
Yani bu bir işaret değil sadece ihtimal
Üç vakte kadar love görünüyor
Yokmu şu klinikte bi doktor
Evren enişte
😂😂😂
O zaman kapatta falına bakalım dimi 🥰🥰
bakcan mi
Kapatacan mı 🤷🤷
gec oldu yarin?
Yarın akşam 5 o zaman 🤝🤝🤝
7?
6 son teklif 🤷🤷😈
calisiyoruz ya eve gel ic bilmem ne 7en iyi
Ben çalışmıyorum bende evde yan gelip yatıyorum sanki
e 7 olsun iste daha ne
7yi 1 dakika geçerse bakmam 😈😈😈🤷
sen bakmazsan baskasi bakar napalim
Tamam be iki trip atmaya çalıştık acaba nasıl deneyelim dedik ama onu da elime yüzüme bulaştırdım tamam yarın 7den sonra ne zaman isterse gönder gelsin ama içmeden önce haber ver tarif vereceğim tamam mı
tamamdirrrr tesekkur
Aşık olda gör ebenin botoksunu 😂
sen gordun galiba
Gözlük bile taktım daha net göreyim diye 😂😂😂
Aşk zamanin gelmiş diyor
Evet olabilir
Öyle gibi
Kesinlikle✨
Bence evet
Olabilir
utanırlarrr
Yaya