2 3 aydır sürekli kavga ediyorduk barışıyorduk tekrar aynı 2 hafta sonra askere gidecek bugün yine yaşandı aynı sorun bitirmek istiyorum dedi ilk heyecanı neşesi kalmadı ilişkinin dedi bi şans daha verelim farkındayım benim yüzümden kavgaların sebebi benim herkes sevgilisiylr güzelce konuşurken bizim tek konuşmamız tartışma dedim ben bitirme taraftarıyım ama sen bilirsin dedi tekrar nasıl eskisi gibi olmasını sağlarım tekrar bana nasıl aşık olur ne yapmam lazım benim için çok önemli o olmazsa ben mahvalorum lütfen anlayın beni
Sevgilimle kavga ettik sevgim azaldı dedi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Bitirmek istiyorsa tutma. Tek kişinin çabasıyla ilişki yürümez.
Sevmediğini bilsem uğraşmam asla sadece azaldı kendi de bunu diyo
Nasıl biri sence? Onu sevgilisi olarak değil de normal bir yakın arkadaşı olarak nasıl tanımlarsın? Ona göre bir şey önereceğim. Ama sonradan seni yarı yolda bırakacak biri mi değil mi senin güzel uğraşına değer mi onu sezmem lazım.
Gerçekten çok sıcak kanlı anlayışlı ve dürüst birisi ne yaparsa yapsın pat diye söyler insanları canım yerine koymaz zaten ilk arkadaşımdı sonradan sevgili olduk her seferinde şans verdi ben değerlendiremedim
O halde elimize alıyoruz taaaaa flört dönemi yapılanlar listemizi. Yani sen alıyorsun tabi. İlgilen ve bunu belli et. Tatlı, gevşek olmayan ama sıcak iltifatlarla güne başlamasını sağla. Onunla sevgili olduğunuzu unutmuş gibi flört et. Geçmişi o yaptığın hataları, kavgalarınızı da kafandan sil at. Erkekler geçmişe dönük kafalardan hoşlanmaz. Yazmamazlık etme kendini geri çekme aramız limoni diye. Çeşitli tavırlar içinde olabilir sevgisini sorguluyor çünkü tartıyor kafasında. Madem istiyorsun alttan al biraz. Onu günlük yaşamına dahil et yeniden. Ne yapıyorsun sorusunu hayata geçir. Fotoğraf at duygularını samimice paylaş. İşi şakaya vur biraz da sonra demesin barışmak için yapıyor sonra gene aynı olacak diye geçirmesin aklından. Her şey yolunda imajını çizdirme. Erkekler pozitif kadınlara bayılır. Kahve içtin mesela telvelerini çek at bak kalp var orada görüyor musun, adının baş harfi mi o gibi onu konuşmaya mecbur bırak. Sonunda kıyamayacak. Bir de askere gidecek demişsin ya onun gerginliği vardır onda. Duygularına erişebilirsen ayrılık falan kalmaz ortada. Eski mutlu zamanlarınızdan anılar hatırlat. Aşkla ilgili kitap sözü atabilirsin hiç konu bulamazsan konu açılır. Gününün nasıl geçtiğini sor ayrıntı iste. Sevdiği özel olarak ilgi duyduğu şeyleri bilirsin onlardan yürü.
Çok teşekkür ederim gerçekten iyi ki varsın gece yazmış sabah bakarız diye bende yazdım herşeye tekrardan sıfırdan başlayalım geçmiş geride kalsın tarzında inşallah kabul eder inşallah eskisi gibi olur bana karşı
Üzülme canını da sıkma daha fazla. Olmazsa denedim dersin. Sen de iyi ki varsın. Ne olursa olsun herhangi biri için çaresiz hissetme bir şekilde bir oluru vardır. Uyu dinlen. Sabah her şey daha güzel olacak. Canın sıkılırsa istediğin zaman yazabilirsin hiçbir şey yapamazsak dinleriz ❤
Çok teşekkür ederim çok iyi geldin ❤️
Uzatmaları oynamış sadece. Sevdiği falan yok tamamen alışkanlık sizinkisi. Biraz gururun varsa arkana bakmaz çekip gidersin
Anlasamiyorsanız olmaz zaten mantıken oda hakli sürekli tartışma ne kadar sevsen de bir iliskiye çok zarar verir
Evet haklısın öyle bunu düzeltmek için şans istedim kabul etti
Bende sevgilimle bazen durduk yere olay cikaririm çoğu kez ayrıldık düşün 3senelik iliski ve gerçekten yorucu bir senedir tartışmıyoruz tartıssakta böyle saçma sapan seylere degil iliskiyi degil sadece hisleri de yok edersin
Evet ikimizde böyle olsun istiyoruz bi adım attım ona tekrardan düzeleceğime dair şans istedim kabul etti çok şükür askerdeyken hep yanında olacağım
Aklı baskasına kayms onun aşqo
Aklı başkasına kaysa gelir söyler açık açık öyle biri bizim aramızda ne olursa olsun yalan olmaz tartışmaların tek sorunu birbirini anlayamamak öyle olsaydı bu ilişkinin düzelmesi için şans vermezdi bana tanıyorum kendisini
Büyük ihtimalle askere gitmeden bitirip gidecek
Zaten öyle söyledi ilkten kafam boş olsun istiyorum dedi sonra deneyelim olmazsa bitiririz dedim kabul etti
Ne kadar surelik bir iliski
8 ay
İkinizden biri alttan almayı bilmiyor.
Bitmiş bu