Sevgilimle beraber eve çıkmak istiyorum?

Eski sevgilim ile bu deneyimi ikimizin de ortak kararıyla kısa süreli de olsa yaşamıştık. Her açıdan güzel bir tecrübe ama dezavantajları da var, bunu göze almalısın.
Size gelecek olursam eğer, belki aynı evde birlikte yaşarsanız ilişkiniz sıradanlaşıcak sonuçta evli falan vs değilsiniz ve buda heyecanızı kaybedip ikinizinde ayrılığıyla sonuçlanacak. İnce eleyip sık dokuman gerek
İnsanlar birbirini sevmeye mecbur değil ama saygı duymaya mecbur diye düşünüyorum hani şimdi olan birde bi sevgi varken saygı da kusurlar olmazsa evli olmamız bile bizdeki heyecanı ve ya başka birşeyi alıp götürmez diye düşünüyorum. Zaman insanlar için en önemlisi zamanımızı arıyoruz ikimizde birşeyler fedakarlık vericez bunun bilincinde olan insan için dezavantaj oluşturmaz bence ama saolasın teşekkür ederim desteğin için
Ben sadece seni uyardım. Yapıp yapmamak sana kalmış. Günümüzde bir sürü örneğini görüyoruz. Bunu sana aktardım tamamen. Ayrıca bizde gayet memnun kalmıştık. İlişkimize kötü bir etkisi olmamıştı. Bizim ayrılma sebebimiz başkaydı
. O yüzden içinden nasıl geliyorsa tam gaz devam öyle devam et
Birbirimizi tanımak için gerekli bi adım bence bu ben evet diyorum hayatım🤪 sorun olursa çözülür sevdiğin insandan da zaten bıkmazsın ikna konusunu bilemiycem bi tık zorlasam mı😄
Cevap
2Cevap
Bence sana güveniyor ve kaliteli vakit geçiriyorsanız neden olmasın. Saygı ve sevgi çerçevesinde her şey çok güzeldir. Birbirinize daha çok vakit ayıracagınız için kabul eder diye düşünüyorum.
Bence çok güzel hisseder çok hoş düşünmüşsün ama istemesede kırılma derim malum ailevi veya güvenle ilgili problemi olabilir
Umarım her şey gönlünce olur ve karşınıza cahil insanlar çıkmadan ilişkiniz mükemmel ilerler😇
Rica🤗😇
Ben normal buluyorum sevgiliyle aynı eve çıkmayı. Beraber vakit geçirmekten zevk alan iki insan gayette aynı eve çıkabilir. Sonunda istet evlenir isterse de evlenmezler. Bence gayet doğal bir olay.
Burayı kullanan gizli üye kadınlar genelde türbanlı BTS Fanı Oluyolar Onları Takma Aga
Çok saçma bir düşünce ayrı eve çıkmadan da taniyabilirsin. Nikahın yokken ayrı evde beraber olmak dinen de uygun değil..
Evlenince olur sevgiliyken zor
Umarım sevgilin o hatayı yapmaz
En İyi Cevap