Evet arkadaslar nedir bu sacma takintinin nedeni? Bir erkek neden kadının ilki olmak ister, guya her ilk cok mu ozel, unutulmaz ve ya ozlenen oluyor? 😂 Aksine bir insan ilk tecrübesini cok berbat bir şekilde hatirlaya ve sonradan hayatina giren kisiyle yasadiklarini unutulmaz sayabilir. Her ilk ozel degildir.
Nedir bu erkeklerde "ilki olayim" takintisi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
İlkinin takıntısı tamamen aileden gelen bastırılmış bir olay... Yoksa aileden böyle öğretilmese ben hiç kimsenin bunu böyle önemseyeceğini düşünmüyorum. Geçenlerde boşanmış bir kadından hoşlandım ve ilk aklıma gelen ailem oldu..
Başlanmış kadınlara boyle muamele gercekten üzücü, yine diger türlü olani biraz bile olsa anlamak oluyor, ama boşanmış kadin bakire degilse bile, yadirganmasi acimasizca bence. Sonucta yalnizligi hakedecek kadar suçlu mu ki bosandigi icin
Ben hatta kocasi iktidarsiz olduğu için bakire ama boşanmış kadin biliyorum
Kesinlikle değil ben bu düşünceyi ailem dahi düşünse de yobazlık olarak görüyorum.. Bu kadın evlenmiş yapamamış sonuçta mutsuzluğu haketmiyor bir ömür boyu veya ayrımcılığı... Çok acımasızca ve kötü bir düşünce.. İnsanlar neden böyle ki?
öyle olsa ne farkeder ki mevzunun bakirelik olmaması gerekiyor ya bence bu değil.. Bu kadar sığ düşünülmemeli asla..!
Haklisin ben evli olmadim ama kendimi yerlerine koyunca cidden kötü.
Kötü olan bir şey olmaması lazım ya niye olsun ki... * bu hayat *
Saçmalık bence. İlk olma takıntısı hatta ilk ve son olma takıntısı aslinda özgüvensizlikten geliyor yani kadın bunu eskileriyle karşılaştırır ve bunun yetersizliği ortaya çıkar diye. Halbuki herkesin geçmişi var. Kadınların da öyle demesi lazim o zaman. Saçma sapan şeyler. Kimse kimsenin sahibi değil.
Ilki olmak elbette ozel bir sey ama asil olay senin iliskiye girdigin adam ilerde evlenecegin kisiden cinsel olarak daha iyi olursa mutlu olamazsin burada bir cok kez bu yuzden aldatmak isteyeni gordum olay bu
Uffff sende varya biz erkeklerin dediklerini takarsan pilot olman lazım 😂
Bana da saçma gelen bir takıntı. Önemli olan ruhunun ilki olsun, ömürlük yaşasın.
afedersin herkesi yapıp yapıp ilki olmak istemek komik
Ilk olmak yerine tekin olayım demek daha hoş.
Zoruna gitmiş yazık 😂😂😂😂
Bunu yazdiysan bence senin zoruna giden birseyler var ))
Soru soran sensin. Merak etme seni de alırlar
Mantıklı açıklama 😄 umarım başarılı olur
İlk olayı mantık dışı sadece hasarı olur
benim özel olmalı
Sen özelsin gel takbe çabuk ol
Seviyoruz 😂
Mantiksiz bir sevgi
Sana göre ama biz erkekler kadının ilki olmayı herşeyi bizde yaşamasını seviyoruz
Buna ustunluk vermeyenler de var, onlar erkek degil mi?))
Her erkek erkek değildir onlar midesi geniş erkekler herşeyi kabullenirler karılarını başka adamın altında görse yinede kabullenir bahsettiğin tipteki erkekler
Mantiksiz) insanlari tanimadan etmeden b*k atamazsin. Dunya uzerinde milyarlarca erkek var bunu kabullenen. Ve o zaman ben de genelleme yapayim, ilk takintisi olanlar kendi her b*ku yiyen, cinsel olarak yetersiz ve kompleksli tipler. Her sevgilim birkere versin, karim bakire olsuncular)) oldu mu?))
Ama nah onlara baklava. Karilari bakire olsa bile diktire bilir, oral ve ya anal yapmis olabilir. Onlar da sazan gibi ilkim diye kabullenir. Mustahak:d
güzel yaklaşım