Böyle bir kiz degilsen
https://i.hizliresim.com/N4zBQg.jpg
Boyle bir erkek istemeye hakkin yok bence
https://i.hizliresim.com/0kY65Y.jpg
Turk kizlari genelde boyle oldugu icin
https://i.hizliresim.com/L4Bzj0.jpg
Hakettiginiz erkekde bu
https://i.hizliresim.com/aDVQ6g.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılCok tipsizsin fotoğrafta sevgilin de tipsiz cikmis size mutluluklar ☺
En İyi Cevaplar
+1 yılHaklısın ne diyelim
12 Yorumla- +1 yıl
sırf eig icin :d
- +1 yıl
@Thequeennnnn beni tanıyosun 😂 ciğerini bilirim bunların
+1 yıllaan bu ne resmen bir taş bir kaya bir meteor bir oha oha bu ne laaaannnn *-*
yok neyse şaka l*n şaka :D hiç de beğenmedim tipim de değil asdhasd23 Yorumla
Soran+1 yılRabbim özenle yaratmis valla
- +1 yıl
özenerek yaratmış o doğru ama benim ilgimi çekmiyor bu da bir gerçek :D benim sevdiğim gözümde dünyanın en yakışıklısı zaten :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılO degilde köpek cok tatliymis😟
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Harbiden adam yakisikli ama unutma ki o da s. ciyo agzi kokuyo uyandiginda ya da terliyo 😂 ayrica fotograf shoplanmis duzenlenmis, en kaliteli kuaforler adama yakiaan sekilde kesmisler, bizde bu imkanlar yok ozentimizde yok ki boyle biri olsada size bakmaz falan filan
12 Yorumla
Soran+1 yılAdamin surata bak
+1 yılencrypted-tbn3.gstatic.com/images Bunlar kadınsa sen nesin sen kadınsan bunlar ne?
10 Yorumlabence attıgın bu resimler senin ego tatmin etmeye ihtiyacın var galiba aslanım :D tipin ne olursa olsun beynin dilin hızlı olucak yoksa üstüne yogurt döksek cacık olmaz
24 Yorumla
Soran+1 yılHahhahaahah ulan adam yabanci beynin mi noksan 😂😂😃
Soran+1 yılNick bateman adi ml git arastir
Of sanırsın sen sanki 1.80, sarışın, beyaz tenli, renkli gözlü, 90 60 90 hatunsun
54 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyon 😃
Soran+1 yılBoyum 1.82 kumralim 57 kiloyum hadi canim 😏
+1 yılKate Upton İle Utanmadan Aynı Dünya da Nefes Alan Bir Kezbanın Serzenişi.. Yerinde Olsam Göğüslerimi Keser Kedilere Atardım!
34 Yorumla
Soran+1 yıl1.82 boyum var. O kadindan bile uzunum neyin kafasi bu
- +1 yıl
Hemcinslerimi Aşağılarsan Bende Cevap Veririm. Kafa Felan Yok. 1.82 Değil 2.20 Boyun Olsa da Fark Etmez Düşüncene İstinaden Yazıldı. Kimseyi Aşağılamam Zira Hak Eden Oldumu Kendimce Cevap Veririm.
Soran+1 yılGelipte burada kendi hemcinsimi begenmiyorum. Türk erkeklerinin hepsinede tipsiz demedim. Bu adami herkesden cok begeniyorum. Kuyruk ve acini alip git burdan
- +1 yıl
Kuyruk Acısı Sizde Malesef Eğer Kuyruk Acınız Olmasaydı Bu Şekilde Cevap Vermez! Başlık Atmazdınız. Neyse İlk Görüşüm Kapak Gibi Oturdu.. ;)
+1 yıltamam o nick bateman fakat sizde bir adriana lima değilsiniz
22 Yorumla
Soran+1 yılbir Nick degilsin 😏
- +1 yıl
biliyorum fakat vucut olarak ideal sahip olmak istediğim vucut :D
Yakışıklıymış ama böyle ergen gibi ağız suyunuzu akıtmanız gerçekten çok kötü bir imaj çiziyor hakkınızda. Aynı şey erkekler içinde geçerli. Bunu toplum içinde yapmamaya özen gösterin. Şahsen benim, bir çocuk var offff diye ağzının suyunu akıtan kızın yüzüne bile bakasım gelmiyor.
00 Yorumla
+1 yıldenyo harbi yakışıklıymış ,
napalım bize tip verilmemiş , napak yane napak ölek mi napak ölek mi :D13 Yorumla
Soran+1 yılÖlme be 😃 denyo dene aşkima 😡
- +1 yıl
:D :D konuyu biliyosun Allahım amin :D :D abi koptum kopan parçalarımın dans edişlerini izledim :D tebrikler dişi cem yılmaz :D
Soran+1 yılBizede versin bundan ya da direk kendisini 😍
Kaşına, gözüne, boyuna, posuna, yavrum
Tütütütü maşallah
Bir hayli özenip bözenip yaratmış seni Allah
Endamın havan yakıyor yeri göğü
Tütütü maşallah 😂
Tamam abartmayalım fazla yakışıklı sadece..10 Yorumlabiz at hırsızıyım :)
saka bıyanada bu adam yakışıklı karızmatık sempatık herne kadar yediremesekte itiraf ediyorum :)20 YorumlaAcaba tip'e tapmaktan ne zaman vazgeçecek bu insanlar
12 Yorumla
Soran+1 yılSiz vazgectigiiz zaman
+1 yıl1 sene fitnes yapsam bir ağda yapsam saçlarımı kestirsem sakal bıraksam bunun gibi olurum tek sorunum 174 boy onuda artık bir şekil halletmek lazım =D
10 Yorumlakocam daha yakışıklı :) 2 baklava eksiği var ama böle de seviyoz senin kide sağlammış Allah sana bağışlasın :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece kafasını kesip ver gerisi senin olsun o gülüş ne sempatik oyyşş :)
11 Yorumla
Soran+1 yılDimiiiiii 😍
+1 yılOlum oğlum demekse oğlum ne? Oğlum oğlum demek ise olum ne? Başka cevap bulamadım ne yapayım :D :D :D
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yıloff cidden yakışıklı ama lütfen o gerizekalı erkekler gibi karşşılaştırma yapmayın kızlar :/ herkes güzel olacak diye bir kadie yok
10 Yorumla
+1 yılsenin anana bacına bu erkekse diğerleri ne deseler hoşuna gidermi :D
20 Yorumlabu şunlar yanında keko kalır :D
www.kizlarsoruyor.com/.../a41197-en-yakisikli-asyali-erkekler00 Yorumla
+1 yılSen buna yapılan bakımları yapılmamış say tamam mı? Bunu koy aksaray dolmuş hattında muavinliğe cılız böyle gangster sakallı olsun. ha bire dikizden göz atsın sana. Bak o zaman meşhur gerizekalı. s. s tribini atıyo musun atmıyo musun.
00 Yorumlaaman bize nasip olur inşallah boyuna da posuna da bin maşallah :D
10 Yorumla
+1 yılNick batemandır kendisi ve erkeğin dibidir gerçekten 😍
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyleleri genelde erkeklerle geziyo kizim sen neyin kafasini yasiyon 😀😀
Bunu bilmeyen kalmadi ki 😀12 Yorumla
Soran+1 yılBu oyle degil camur atma 😂
Cevap sahibi+1 yılLa sanki taniyon. %80ni öyle
+1 yılİşte erkekler olarak biz aynı kıyaslamayı Rus ile Türk kızları arasında yapıyoruz ve bir kez daha tanrıya lanet ediyoruz neden lanet olası neden? ?
10 YorumlaYani simdi bacim sonuna kadar haklisin
bir icim su :D10 Yorumla
+1 yılSen çohhh güzel değilsen böyle birini bekleme kardeşşşşş
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılOk ok ok😍😍😍😍😍😍
🚬 #rr
Acayip bişi bii😳😳😳😳10 Yorumla
+1 yılSacmalik. Yakisikli oyle neden abarttin ki gece gece libidona bagliyorum
10 Yorumladiğerleri dediğin sakal bıyık bırakmış erkeklerden daha kıllı kızlar sanırım
20 Yorumla
+1 yılBas cavusun essegiyiz biz :D
bizde bu soruyu sizin icin cok soruyoruzda daha yukaridan net bir cevap alamadik. idare edin iste diyor :p10 YorumlaO sana bakmaz emin ol çevresinde kaba tabirle TAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ gibi hatunlar vardır :D
10 YorumlaBuraya bir kız fotoğrafı atarım ben insan değilmişim dersin ne olduğunu anlıyamazsın :) Böyle erkekler varsa öyle kızlarda var bilmem anlatabildim mi :)
00 Yorumla
+1 yılTamam kendimi asla kıyaslayamam ama benimde ona yakım tipim var ne yanii😁😁😁😁
10 Yorumla
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=Q1ydPLuUGG0sormayın artık
10 YorumlaBu erkek biz adamız 😎😎
62 Yorumla
Soran+1 yılHele gülüm he 😃
+1 yılYakışıklı bir genç ama bu soruyu keşke kendini gizlemeden sorsaydin bak biz erkeğiz kendimizi gizlemeden yorum yapabiliyoruz.
Sen nesin?20 YorumlaAnalar hep normal çocuk doğurur o çocuk kendisine bakarsa güzel veya yakışıklı olur ;)
O zaman bende şunu söyleyim sizler kızsanız '' İNNA '' ne?00 Yorumla
+1 yılçoğu erkek bundan da yakışıklı sadece kendine bakmış adam. ki herkeste aynı durum yok. normal bişey.
10 Yorumla
+1 yılbizde erkeğiz sadece böyle bakım yapacak paramız yok hepsi bu
10 YorumlaBu erkek. Biz adamiz.
82 Yorumla- +1 yıl
Biz deme ben de. Herkes adam olamaz maalesef.
kızlar genelde böyle erkeklere vcermeyi seviyor heralde
10 YorumlaNapicaksin sana da verse karın kaslarını mi yalayacaksin
10 YorumlaBakım ve gym biyere kadar birazda allah vergisi olcak
10 YorumlaModa & Stil konusunda 422 cevap paylaştı. Digerleri erkek ama bunu bilemedim ya. Bence o kadar abartmiyalim.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 514 cevap paylaştı. ne yapalım yani yakışıklıysa diğerleri camdan mı atlasın normalde kızlar erken olgunlaşır derler
10 YorumlaYeminle öyle adamlar cok ülkemizde yolda görsen aldırmadan geçip gidersin :D
00 Yorumla
+1 yılElin gavuruda neymiş bizim göbekli sakallı maço erkeklerimiz varken :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim bu ya biri söyesin çok tatlı adını söyleyin :D <3
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBu dövüşçü çocuk mu, kim bu🙆
122 Yorumla
Soran+1 yılNick bateman 😚
- +1 yıl
Ben o kadar kolay etkilenmem ama Allah😍
Soran+1 yılHastayim bu adama telefon ekranim bilgisayar ekranim odamda duvarlarimda defter kaplarimda hep bu adam dovmesini yaptırıcam 😍
- +1 yıl
Hobaaa. Ama kanka, bu adam sanat eseri, yansıtamazlar bunu dövmeye adsdfad😂
Soran+1 yılParasi neyse vericem sıkıntı degil aşığım resmen. Yaşadığı şehrede gidicem 😃
- +1 yıl
Zengin kız adaddas sen bu hırsla adamla evlenirsin 😂😂
Soran+1 yılDüşünmüyo degilim boyumda 1.82 kumralim o da kumral seviyomus 😍
- +1 yıl
Oha didim. Maşallah, maşallah. Anam o boy ne, naptın sen😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😃😘 valla herkes saka saniyo ama ben bu adama cidden aşiğim bunun yüzünden hic sevgilim olmadi. Unide 2ye gectim. 3. Yılımi onun sehrinde okucam inşallah 😍😍😍
- +1 yıl
Ayy inanamıyorum, helal la. Ahhaha. Bende Cedi Osmana aşığım, İstanbul'da okursam direk onu bulucam. Şimdi diyecen Cedi Osman kim adsddada kanka, gizli olmasan fotonu göreydimde Nick abimizin yanında bir kız gördüğümde ben bu kızı tanıyorum diye hava atıyım ahahhahaha
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/RVWzV1.png
Bu da ben oluyorum adim defne 😃
Sahi kim o 😂- +1 yıl
Oha, beyenmesse şerefsiz😂😂 basketçi kanka🐵
Soran+1 yılDemin baktim tanidim osmani aşkısı 😂 begenmezse begendiririm sıkıntı yok 😃
- +1 yıl
Ovv fena adadada kanka seni gazatelerde haberlerde sosyal ağlarda Nick abiyle görmeye görmeye alışssak iyi olru adaddaada
Soran+1 yılDalga gecme kiz ciddiyim ben takintiliyim herife onun yuzunden ailem psikologa götürmek istedi 😃
- +1 yıl
Anam dalga geçmiyom, çok hoş olur valla. Milli gururmuz olursn kızlar arasında😂😂
Soran+1 yılHahahah bir kerede olsa görücem onu 😍
- +1 yıl
Görmek mi, yoksa😏 dadsdsa
Soran+1 yılFace varsa ekle kanki Defne Eroğlu (defne bateman 😂)
- +1 yıl
Yok kanka, hiç kullanmıyorum öyle şeyleri. Yoksa Nick in gelecekteki kı arkadaşını eklememek aptalllık olurdu, adadad ks den takibe takip yapak😄
Soran+1 yılYaa yerim 😍
- +1 yıl
🙆😍
Bu ne mk kesip attiracaksiniz malafati bana 😂
24 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaha erkek bu iste 😃
Soran+1 yılSevdim seni. Digerleri gibi salakca yorumlar yapmiyosun
+1 yılGayligimden nefret ediyorum. Bu adamı cekici buluyorum. 😐
00 Yorumla
+1 yılgelir şimdi eleştiriciler :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen he
- +1 yıl
Gelmiş ler bile :D
+1 yılbizi babalar mı doğurdu acaba :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHahhaah bu iyiydi 😃
- +1 yıl
amma kırıcısın yahu -_-
+1 yıl5 sene sonraki halim mk
22 Yorumla
Soran+1 yılGüldurme 😂
- +1 yıl
Sordugum sorularda fotolarm var girip bak
+1 yılAnalar kaç tane barbara doğruyor manken olan merak konusu
00 Yorumlabögle erkek mi olur şişirme balon gibi hiç begenmedim
00 YorumlaSonra deyin ki tüm erkekler aynı
20 YorumlaGay diyorlar bu adam için 😃
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama yakin takipcisiyim 😍
+1 yılBence bu melek digerleri erkek
11 YorumlaModa & Stil konusunda 632 cevap paylaştı. Şortun içini görmeden karar verme.
10 Yorumlatam boys band tipi. beğenmedim.
10 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne