Aynı dershanede olduğumuz birini seviyorum. Ona bir adim attim soru sormaya gittim sonra sosyal medyadan ekledim ama yazmadı takip etti sadece ben nasilsin falan uazsam belli etsem gurursuz mu olurum nolur görüş bildirin simdi yapicam
Güncellemeler
1 yıl
Mesaj attim yer yarilsa da icine girsem ya cok utaniyorum
Knk bence ilk adımı sen at. Ama sanki seninle zorla yazisiyormus gibi bir vibe alırsan hemen uzaklaş. Gereksiz yere kızı kendinden soğutma. Ama eğer kısa mesajlar yerine gayet hoş yazıyorsa sana karşı boş değil demektir😉Bol şans...
Anladım açıkçası ben yazman taraftariyim ben fazla uzatmayı sevmem seviyorsam seviyorumdur. bana göre yaz direk. Rahatsiz oluyormuş gibi düşünürsen bırak yazismayi direk. Sonra da dershanede normal hiçbir şey olmamış gibi davranırsa sende aynı şekilde davran
Aynn knk uzatmaya gerek yok kendi kaybeder😏 asla ona muhtaçmışsın gibi davranma erkeklerde kızlarda özgüvene çok dikkat eder. asiriya da kaçma da tabii kshddvdjhb
Hayır yaa. Sal biraz kendini. O yoksa da varsa da aynı kalicaksin. pas verirse istediğin olur olmadı, olmadi yani O zaman rahat bırakırsın sanki pat diye sevgili mi olucaksiniz önce arkadaşlık sonra sevgili
Aslında ananla karşılaşma ihtimalimiz var okullarımız yakın sayılır ve aynı dershaneye gidersem belki kalkşiraşırız . Ben onunla dershnedeyken hiç samimi değildim soru bile sormuşlugum yok günaydın dedik o kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiçbir şey kaybetmezsin. Hayata bir kere geliyorsun zaten. Hem bir sene sonra görmeyeceksin bile onu eğer olumsuz yanıt verirse öyle düşün
Rahatsiz ederim diye cok korkuyorum hem yanina gittim soru sordum okulla ilgili hem istek attim sizce sapik gibi mi olurum
Hayır
nasilsin yazıyorum
Okay
Sizce yazmamasi onun istemedigini mi gösterir
Merhaba , bişey kaybetmezsin ama emin olmadan atacak olduğun her adım ümidini kaybetmene ve bir süre depresyona girmene yardımcı olur.
Yanina gittim istek attim ona ragmen yazmadi sanirim istemiyor
Eh , evet belkide istemiyor olabilir ama bence istemediğini anladığın an zorlama çekil.
Anladım. Demek ki istemiyor. Yazmayayım.
Bilmem, ama senin için diyorum bırak taşı sulama boşuna kendini hebâ etme daha iyisi vardır nasipte.
Peki bir erkek neden seni sevgilinke gordum iste neden ayrildiniz falan diye sorar
Ya merakından ya da bazı şeylerin temelini atabilmek için sorar.
Mesaj attim bir saat oldu bakmadi sildim. Saolun
Knk bence ilk adımı sen at. Ama sanki seninle zorla yazisiyormus gibi bir vibe alırsan hemen uzaklaş. Gereksiz yere kızı kendinden soğutma. Ama eğer kısa mesajlar yerine gayet hoş yazıyorsa sana karşı boş değil demektir😉Bol şans...
Kuzu ben onun yanina gittim soru sordum cok durmadim sonra istek attim bunlard aadim rahatsiz edicem diye cok korkuyorum
Peki seni izlediğini falan fark ettin mi?
Yani hoşlantı belirtisi falan aldın mı?
Evet. Arkadasim bize bahsettigim cocugun döndüğünü baktığını soyledi. Bende merdivenlerde ust kattaydim baktim ona oda asagidaydi iki uc kere bakti.
Anladım açıkçası ben yazman taraftariyim ben fazla uzatmayı sevmem seviyorsam seviyorumdur. bana göre yaz direk. Rahatsiz oluyormuş gibi düşünürsen bırak yazismayi direk. Sonra da dershanede normal hiçbir şey olmamış gibi davranırsa sende aynı şekilde davran
Tesekkur ederim nasilsin yazayim o uzatirsa devam ederim mesaja bakar gecerse vazgecerim
Aynn knk uzatmaya gerek yok kendi kaybeder😏 asla ona muhtaçmışsın gibi davranma erkeklerde kızlarda özgüvene çok dikkat eder. asiriya da kaçma da tabii kshddvdjhb
Ama benimki asiri sayilmaz mi
Hayır yaa. Sal biraz kendini. O yoksa da varsa da aynı kalicaksin. pas verirse istediğin olur olmadı, olmadi yani O zaman rahat bırakırsın sanki pat diye sevgili mi olucaksiniz önce arkadaşlık sonra sevgili
Kız cook mu güzel?
KANKA BEN KIZIM KSKXKSKSKSOS
Hshsjsgb özür dilerimm
Yaziyorum bismillah
Kahkaha atiyorum şu an
Bne birazdan ölcem
Kusura bakma cidden jsgsjsh neyse tıp olarak eşit mısınız yani
Eşitiz belki. Ya attim mesajiiiiii
bir şey olmazzzz güven bana o olmadan da sen harikasın sana oğlan mı yok?
Hadi bakımm hayırlı olsunn😘
Kuzum allah razi olsun cjdkxkx bak bu bana bir sene once gelip sevgilinle seni gordum neden ayrildiniz falan diyordu
Anladım belki boş değildir boşsade bir şey olmaz kendine güven her zaman
Gelişmelerden haber verr heyecanlandım simdi
Valla hesaptan cikis yaptim daha da girmeyi dusunmuyom kdkskdksks
Anlamadım? Instadan mii?
Evet😂😂
Size teşekkür ederim tekrardan❤.
Hshsjsgb telefon her titrediginde bakmazsan adam değilim
Çok utanıyorum valla
Ben teşekkür ederimm 😘inşaallah istediğin gibi olur her şey
Ayy yerim. Iste böyle kızları harcıyorlar ya uyuz oluyorum neyse bu sefer öyle olmıycak inşaallah olursa da o kaybederrr
Kuzu artik zaten istemezse yazamam oyle yuzsuz gibi hissettim. Ama oda zamaninda geldi bana kac kere soru sordu ozelim hayatımla
Tabii canım reddederse öyle yaparsın ama anlattığına göre boş değil gibi
Evet gecmiste ozel hayatimi sormustu o yapiyorsa bende yaparim aman nolcak diyerek cesaret buldum ya
Yazmamış..
Ayn knk böyle devam bu arada instada aktif görünme beklediğini düşünmesin bazı erkekler aşırı sevgiyi kaldıramıyor ya
Bekle biraz dışarda falandır daha 15 dk oldu yazalı
Knk olcağı varsa her türlü olur zaten. akisina bırak...
Doğru kuşum benim. Daha 11 dk olmuş cjskxndmd
Hshsjsgb işte hep sabirsizliktan kaybediyoruz
İyi sen dediktem sonra iyi yazayim devam ettirirse oldu bu iş deriz
Aynn knk
Iyi biraz fazla soğuk değil mi iyiyim bende yazarsın senin istemediğini düşünmesin sonra msvdhjd
Hala yazmamış yuhh
Knk yoğundur belki bilemezsin. pozitif olll
Sanırım bilerek
Hımm o zamn bekle knk. dershanede falan tavırlarına bak. Ama asla triplenme aynı davran.
Geri cektim boş ver artik ugrasmam..
tamam iyi yapmışsın şimdi ise asla ama asla üzülmek yokkkk okey?😚
Bu arada sakın trip atma bu çocukça olur. sanki hiç yaşanmamış gibi davran tamam mi? bu çok önemli
Tamam❤.. gormemis olmasina sanirim imkan yok
Onu Allah bilir... Eğer bir gelişme olursa söyle ama tamam mi? Merak ederim kötü olsa bile söyle. Istemezsen o ayrı mesele tabii
Söylerim kuzum saol❤ destegin icin.. kesje girmemis olsa
Ne demek umarım faydam olmuştur. hakkında en hayırlısı olsun...❤
Bende dershanede bir çocuktan başlanmıştır ama ne sosyal meydan takipleşiyoruz ne de bunu ona söyleyebildim.
Adim at baksana ben neler yaotim ki cok korkarim hadi gel ikimiz birden istek atalim ben yazayim sen at
Kullanicı adını da bilmiyorum ki
Sence ben yazayim mi gurursuz mu olurum
Gurursuz olmazsın cesaret ediyorsan yaz arkadaşça muhabbet edersin sonra hoşlandığını söylersin
Samimi misiniz çocukla
Yaa keske olsak değiliz tabiki
Attın mı mesaj cevap yazdı mı
Bakamadim korkudan hâla daha. Cidden ben yaotim seviyorsan arkadas ol soyle vallahi boyle yasanmaz
Aslında ananla karşılaşma ihtimalimiz var okullarımız yakın sayılır ve aynı dershaneye gidersem belki kalkşiraşırız . Ben onunla dershnedeyken hiç samimi değildim soru bile sormuşlugum yok günaydın dedik o kadar
Olsun sor kuzu. Ananla ne kiz küfür ediyorsun sandm xjdjdjd
Bence fotosunu beğen
bir şey degismez ki baksana o kadar sey yaptim.
Bence bi beğen oda beğenirse yaz
Cevap attı mı
1 saat oldu bakmadi sildim bene.. gormustur dimi muhakkak
Eğer işi yoksa dışarda değilse görmüştür bildirimden Dalan ayıp etmiş
Buna nasıl emin olucam hicbir fikrim yok.
Whatsappı varsa son görülmesine bak
Wp bende yok maalesef 😔 sasirdim ya..
Olsun ğzülme o böyle saf seven bi kızı kaybetti :):)
Hayatında biri vardır
Ciddi misiniz. Gittim mesaj attim ben bide. Insallah oyle bisey yoktur
İnşallah yoktur sen kazanırsın olsada sorun olmaz normal selamlaştığını sanır kendini belli etme sen kızsın ağırdan git 😂
Iyiide gittim soru sordum istek attim beni kucultur mu bunlar istemezse asla yazmam.
Küçültmez bazı erkekler utangactır kızların da adım atması lazım
Haklisiniz tabi daha ustelemem emin olayim sadece. Bu cocuk bir sene once sevgilimle neden ayrildigimi sormustu
En iyisini sen bilirsin
Hiç bisey
Sapik gibi rahatsiz ediyor gibi hissediyorum