Hiç birimiz sevgilim tamamen özgür diyemeyiz. Mutlaka davranışları, giyimi ya da karakterinin bazı özellikleri kısıtlanır. İlişkinin olumlu gidişatı için bazı noktalarda yasaklar koyabiliriz. Sevgilinizi hangi noktaya kadar özgür bırakır. Hangi noktada kısıtlarsınız?
Kendi özgürlüğünü nasıl kısıtlayacağı bileceğini düşüneceğimden bizzat kendim müdahale etmem çünkü ben, tapulu bir ev veya arsa değil, kalbimi emanet edebileceğim bir hayat arkadaşı ediniyorum. Yani kısacası kadına yapılan kısıtlamayı yanlış buluyorum.
Özgürlüğümüz karşılıklı olmalı ki adı özgürlük olsun. Benim yapmamı istemedigi ne varsa oda yapmamalı. Ben böyleyim deyipde işin içinden sıyrılmaya çalışırsa işte o zaman sorun çıkar ve ben arızaya bağlarım. Giyim konusunda zaten sorun yaşayacağımızi sanmıyorum eşimin rahatsız olacağı şekilde giyinmek, keza eşimde benim rahatsiz olacağım şekilde giyinmez. Kendi arkadaşlarımız ile zaman geçirebilmek adına ayrı ayrı eğlenebiliriz. Karşı cins arkadaşı olabilir çünkü benimde var. Fakat gereğinden fazla samimi ve fala temas hoşuma gitmez. Herkes yerini bilmeli...
Davranış giyimde mi kısıtlıyorsunuz gerçekten. Öyle bi sevgilim olsa baya zor yürürdü ilişkim. Ben şahsen hiç kısıtlamıyorum sevgilimi. O beni kısıtlıyor. Arkadaş çevremdeki insanlara karşı davranışlarımı kısıtlıyor.