Yeni tanıştık aynı siniftayz. Baya yakın olduk her gün yemek vs yiyoruz. Bugün bana geldi beni öptü bende karşılık verdm ileri gitmedik ama doğru mu yapıtgm
2 haftadır tanıdığın biriyle öpüşülür mü?

Bana kalırsa bu tamamen karşılıklı olarak aranızdaki çekime bağlı.. Lakin ben o kadar kısa zamanda öpüşmeye sıcak bakmıyorum.. İnsanlar artık aceleci davranıyorlar.. Neden derseniz, şimdi ki kızlar da o olmazsa bu olur, o öpmezse bu öper kafasında takılıyor.. Sanıyorlar ki duygusuz tutkusuz ilişki keyifli olur.. Tükettik artık duyguları, heyecanı birini arzulama hissinin kıymetini.. İçinizden geldiği gibi davranın ama bana kalırsa asla kimse için kendinizden taviz vermeyin, kaybetmemek için giriyorsanız o toplara hiç girmeyin.. Sizi sadece cinsel olarak arzulayan biriyle zaten işiniz olmasın.. Keyifli geceler..
#smellsmoke
Cevap
17Cevap
Yapmışsınız zaten daha neyini soruyorsun. Hayır öpüşülmez deseler zamanı geriye mi saracaksın?
4 gün içinde tanıştığım kızla öpüşmüştüm, ne 2 haftası.
Real de rütük yok si... Ş var si... Ş yanına koruma almayı unutma genc yaşta hamile kalır sürünürsün
Korumayı anladınmı acaba
Yaptığın yanlış evlenene kadar kimseyle bu şekilde yakınlaşman çok yanlış. O kişiden derhal uzak dur nasıl izin verirsin bunlara.
hayır. iki haftalık flörtümün elimi tutmasına bile izin vermedim erken diye. amacı başka oldugu için benden kaçarak uzaklastı :dd kendini kullandırtma
Nişanlı olsam onu bile öpmem dudaktan ne bu hız abi
Kesinlikle öpüşülmez sonra ciddiye almaz seni türk erkeği bu anlama kapasitesi böyle
genç yaşlı farketmez nane kokusu affetmez.
Abi siz yaşlanınca akıl neden gidiyor
Doğru değil tabi nasıl kendinizi bu kadar ele verebiliyorsunuz
Bazı kızlarla burada tanışıp ilk buluşmamızda yaptıklarımızı duysan senin öpücüğün yanında masum kalır.
2 hafta tanışmaya da gerek yok daha yeni tanıştığın bir insanla dahi öpüşülür yani
Olan olmuş artık daha fazla ileri gitmeden takıl oralarda
biz ilk gün yapmıştık şimdi 1.5 yıl oldu sevgiliyiz
Sevin için yaptın bence içini rahat tut insan sevdiğini ister
Az bile yapmışsın ileri gidin bi dahaki sefere sık iş olsun öpüşme fragmandi
Aurası etkilemişse neden olmasın.
Ver gitsin tohumuna para mı verdin mk
Daha 2 gün tanıdığım adamı öptüm ne var bunda.
İlerisini istedin mi?
Öpüşmenin zamanı olmaz
sexinde zamanı olmaz di mi?
Siz okumaya değil oro. spuluga gidionz herhalde
En İyi Cevap