Öyle birini bulmak zor ama insallah evde kalmam oyle biri yok çunku bu fikrime saygısi olan bile yok ya herkes her seyi istiyor ben kucuk bir sey istiyorum cok mu milelte ne yani madem ozguruz benim fikrimden millete ne
en basitinden bizim komşumuz var 30 lu yaşlarda bir çift gayet dindar kendi halinde tatlı insanlar sen sahil kenarından ev falan tuttuysan heralde ondan görememişsindir çünkü düşüncenden yazına yalan
İzmir değince akan sular durur kardeşim , öyle hemen ön yargılı olup bu sözleri söylemen doğru değil ülkenin her yeri aynı olmadığı gibi İzmir de de aynı değildir biraz kafanızı kumdan çıkarın @askeriimuhendiss
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öpüşmeyen kız mı kaldı
Millet başka erkekle yatmış kızla evleniyor sn ne opusmesinden bahsedion
Onlar kavattt erkrkler
Daha önce evlenip ayrılmış biriyle evlenmek senin icn öyle olabilr
Öylede olmaz istemem kendim bekarsam neyse öylesini isterim
Bu kafada biri olarak send öyle biri olursun ilerde yani ayrilms biri
Ne alaka bu kafayla birini bulunca hrmen boşanıyor musun dnjd
Başkasının altına yatmış öpüşmüş kadını ne yapayım söyler misin şahsen
Farkndaysan sevgili iken yapmış olandan bahsetmiyorum
Tamam evlenincede eşiyle yatmış sayılmıyor mu ne farkı var seks sekstir
Evli boşanmışları küçük gördüğümden değil ama ilki bana ait değil onun
Asla olmaz evlenmeden önce yemin ettirmeyi düsünüyorum yoksa evlenmem 😐
Bencede öyle yap
Şahsen ben istemezdim ama öpüşmedim diye yalan da söyleyebilir.
Başka bir kızla öpüşmüş bir erkeği istemem ben nasıl bu zamana kadar öpüşmediysem o da öyle olmalı bu konularda anlayışlı olmalı evliliği beklemeli
Hakkındır öyle birini ara evet
öpüşmemiş kız kalmışmı? nere kundakta falan mı?
Kalmıştır illaki
:D :D çok zor sana kaldığını inandırır sadece.
O zaman bekarlıga devam kral dmmd
en güzeli.
olmaz bunu yapan bir erkeklede olmaz
Bencede
Öyle birini bulmak zor ama insallah evde kalmam oyle biri yok çunku bu fikrime saygısi olan bile yok ya herkes her seyi istiyor ben kucuk bir sey istiyorum cok mu milelte ne yani madem ozguruz benim fikrimden millete ne
Haklısın benim kafadasın
Ben hep haklıyımdir sodacı
Kızılay
Beypazarı
Olunmaz, bende olmazdım
Olma hhjh
boş bi düşünce
İzmir'in kızları geniş oldugu için normaldir benim düşüncemin sana boş gelmesi
Hop orada duralım. İzmir diye niye genelleme yapıyorsunuz ya her izmirli geniş mi bu nasıl bi mantık
Haklısın. Arkadaş fazla büyük laflar ediyor. Bi gün anlar belki büyük konuşmaması gerektiğini
@Nightwalk35 İzmirli kızları bizzat gördüm geniş olmayanı yok
Ya yürü git geniş olmayanı yokmuş sen ne gördün? İzmirde yaşıyorum ben bizzat da kendimi biliyorum. Bunlar boş laflar
@Nightwalk35 yok bişi olmaz djdj kendinize bakın siz
yaklaşık 1 senedir yaşıyorum ve cidden yalan evet öyle bir kısım var ama senin tabirinle geniş değil normal insanlar
@Nightwalk35 bende İzmir'de yaşadım
Büyük konuşup da başına gelmeyen kimse tanımıyorum. Kim bilir nasıl biriyle evleneceksin İleride evlendigin zaman bu dediğimi hatırlarsın
Vallahi geniş herkesin altına yatan tipler popo deliklerine kadar açıyorlar ya İzmir'de yaşadım bana mı anlatıyorsunuz djdj
Cenabet bir şehir resmen dnfj
İyi halt ettin yaşayarak. Bi işe yaramamış
@Nightwalk35 bişi olmaz bana merak etme fnnf
ben bir kız olarak yaşıyorum gerçekten öyle değil sadece senin çevren öyleymiş öyle biri olduğun için
Benim çevrem yoktu ben heryerini dolandım kapalı kız mız görmedim dmdjskf
@Nightwalk35 zaten kurtuldum cenabet şehrinden
Arkadaş İzmir'de yaşadım derken galiba orada evden hiç dışarı çıkmamış. Pencereden baksan bile bişeyler görürdün
@Nightwalk35 siz kandırıyorsunuz kendinizi acıyorum size ama
Biz sana acıyoruz asıl. İzmirin kızlarını İzmirin kızlarına anlatmaya çalışıyor zavallı 😂
en basitinden bizim komşumuz var 30 lu yaşlarda bir çift gayet dindar kendi halinde tatlı insanlar sen sahil kenarından ev falan tuttuysan heralde ondan görememişsindir çünkü düşüncenden yazına yalan
@Nightwalk35 işte İzmir'in kızı kendini farklı gördüğü için acıyorum dışarıdan bakmanız lazım kendinize dkkf
Ben gördüğümü söylerim f altaydaydım ben
Neyse daha fazla yorum yapmicam
@Nightwalk35 aynen elimize yazık
@Irmak_Solsoy aynen
@Nightwalk35 jhjh haklısın zamanıma yazık tipik İzmirliler sizş
Kes
@Nightwalk35 kestim jhj
bende senin çükünü kestim
Kıyma çüküme lazım bana o😄
İzmir değince akan sular durur kardeşim , öyle hemen ön yargılı olup bu sözleri söylemen doğru değil
ülkenin her yeri aynı olmadığı gibi İzmir de de aynı değildir
biraz kafanızı kumdan çıkarın
@askeriimuhendiss
@_Magnificent_ boş ver uğraşma laftan anlayacak birine benzemiyor
@Nightwalk35 bunların bana boş düşünüyorisun demesi ile benim yaptıgım şey aynı işte anlamışsınızdır belki
Yok olmm
Opusmus bir erkekle *