Yeni tanıştık ama muhabbetlerin %80-90 nını ben başlatıyorum. Muhabbetler akıcı. Hatta kız seninle sohbet etmekten zevk alıyorum diyor hafif karısılıklı flörtöz cilvelesmeler de var ama karşı taraftan ciddi hamle gelmemesi acaba kibarca Red etmek mi demek? Yoksa seviyorsa zaten yazar durumu mu? Özellikle kızların bakış açısını merak ediyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYedege almıstır oyalanma bununla
075 Yorumla
Soran+1 yılYüksek olasılıkla.. Ciddi düsünmüyorum zaten takılmalik bir iş çıkar mı sizce?
Soran+1 yılYa bir de öyle diyorsunuz ama yedeği olmayan kadın/ kız neredeyse kalmamıs vaziyette.. En dandiği bile 3-5 erkek yedeklemis gördüğüm kadarıyla
Cevap sahibi+1 yılTakılmalıktır heralde cogu kadın diyorsun ama dusunceli kadının yedegi yoktur, benim yok mesela
Soran+1 yılYani sizce takılmalık işaret çıkar mı bu kıZdan? Bana iltifatta ediyor konuşmalarımız cilveli ama sohbeti başlatan genelde benim.. Karakteri biraz sıcakkanlı onunda etkisi var gerçi
Soran+1 yılHatta seni özlüyorum dediğim de ben de dedi
Cevap sahibi+1 yılAma bende diyip devamını getirmemiş daha az ilgi göstermiş sence bişeylerenişaret değilmi açıkça yedege almış yoksa daha fazlasınınyapardı seninle vakit geçirmek için fırsat kollardı
Soran+1 yılHaklısınız hanımefendi ama sürecin yeni olduğunu da hesaba katarsak. Bir de gördüğüm kadarıyla mizacı da böyle gibi. Ben yazınca samimi konuşuyor. Rahatsızlık veriyorsam yazmam dedim ben keyif alıyorum dedi. Hatta tatili seninle beraber geçirmeyi istiyorum dediğim de çok keyifli olurdu yazmıs. Bende dedikten sonra umarım beni görürsün rüyanda demiş birde bu ne anlama geliyorsa.. Sizden istediğim bu kadınla aşk ilişkisi olmasa da reel de muhtemel bir ilişki yaşama olasılığı varmıdır?
Cevap sahibi+1 yılVar tabii ama dedigim gibi sevse senin soylemeni beklemez biseyleri seninle yasamaak icin firsat kollar yedek olmayı goze aliyosan boyle devam edebilirsin
Soran+1 yılYazıyor hocam
Cevap sahibi+1 yılYazmak yetmez biseyler yapalım bulusalım diyo mu baskalarına sana yazdıgı seyleri yazmadıgını nerden biliyosjn
Soran+1 yılHocam farklı illerdeyiz ikimiz de çalışıyoruz. şu an fırsat yok.1-2 aya belli olur zaten Dediğiniz mevzu.. Başkaları konusun da bende tereddüt içerisindeyim açıkçası.. Ama yaşadığım tecrübelerden sonra kendime bir söz verdim kimseye bağlanmayacağım.. Zaten benim amacım reele döküp beraber hoş vakit geçirmek.. Onun harici beni pek ilgilendirmiyor, İlgilendirse biliyorum ki büyük ihtimalle üzüleceğim
Cevap sahibi+1 yılO zaman takıl hocam kafana gore zaten ciddi istemiyosun ama dikkat et aşık falan olma üzülürsün
Soran+1 yılİşte benim korkum da o zaten duygusal olarak bağlanmamak.. karşımdaki kişi olgun birine benziyor yaşı da benden 5 yaş büyük zaten ailesi de varlıklı. Ben ona göre çıtır erkek konumunda oluyorum xD. Gördüğüm kadarıyla yaşam tarzı da özgür, Çevresi de var gibi duruyor. Yani pek kapılmamakta lazım. Reele dökemeyeceğimi anlarsam zaten iliskiyi sonlandırırım. Yoksa duygusal olarak zarar verir.
Cevap sahibi+1 yılSendeb buyukse hic girme bile, ilgi istiyo olabilir sadece mutlaka senden kucuklere ya da yasitlarına bak
Soran+1 yılEvet hocam ilgi istediği belli histrionik kisilik nozukluğu bile olabilir bence.. Ama Zeki ve olgun biri.. Yani ne istediğini biliyor trip, Naz yok.. Ben kendimden küçüklerle de flört ettim yaşıtlarımla da flört ettim. Çok kızla flört ettim. Küçükler daha fena hocam.. Genellemek gibi olmasın ama vizyonları oturmamıs. İlkimsin diyenden korkacaksın bu devir de
Cevap sahibi+1 yılOyle deme bence hocam kucuk deyip de cok olgun olan insanlar da tanıdım kisiye bagli ama sen dikkat et yine de
Soran+1 yılÇok nadir hocam kadınlar geç olgunlaşıyor artık sosyal medyanın etkisiyle.. Yaş 30 ları geçince kafa danklamaya başlıyor.. Benim önceki sevgilim benden 3 yaş küçüktü ne boynuzlar yedim. İlkimsin derdi. Farklı illerdeydik. Gelirdi kalırdı yanımda yedirdim içirdim giydirdim. Kendi ilin de adı çıkmış meğer. Nasıl da rol yapmıs.. Ayrıldıktan sonra çok koştu peşimden yüz vermedim.. Ne zaman haline acıdım acınacak hale geldim.
Ben dürüst insanı severim. İliski gecmisi önemli değil.
Cevap sahibi+1 yılBence herkes icin aynı dusunme ben sana anlatsam sende hikaye anlatma dersin ama yinede on yargi olma bence onlar kendilerine yapıyor kötülğü
Soran+1 yılyok hocam düzgünü gelmiyor hele hele duygusal bosluk yasadıgımız zamanlar da inadına denk gelmezler Ya da ters insanlar denk gelir doğanın kanunudur bu
Cevap sahibi+1 yılHaklısın insallah bulursub gonlune göre birini fazla kaptırma dikkat et:)
Soran+1 yılDediğin gibi sadece ilgi yemi de atıyor olabilir..2-3 aya kadar reele dökülmezse zaten kesinleşir histerik olduğu. İnsallah senin de saol
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim, durum degisirse yazar misin merak ettim
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılEig icin tesekkur ederim
Soran+1 yılRica ederim
Soran+1 yılHocam muhabbeti bayağı ilerlettik. Karşılıklı kalp atma aşamasına geldi. Flört evresinde Yani. Ama 2 hafta da sürecin bu noktaya gelmesi beni korkuttu biraz. Dediğiniz gibi başka birileri de olabilir çünkü whatshap online süreleri de düşük değil. büyük olasılıkla bana dediklerini bir kaç erkeğe de diyor olabilir bilemiyorum. Gelecek yaz için beraber tatile gidecek tatil arkadaşı arıyorum sen gelir misin demiştim neden olmasın dedi. Ama ben bu ara süreçte de bu bayanla bir buluşma ayarlamak istiyorum. Şımartmadan ve onu kaybetmeden nasıl yapayım? Biraz daha mı bekleyeyim teklif için? Yoksa onun teklif etmesini mi bekleyeyim? Yoksa bu hafta içerisinde buluşmak istediğimi söyleyeyim mi?
Cevap sahibi+1 yılBence belirli bir zaman soyle ve teklif et gelmezse de baska zaman onerme istiyosa o soylesim
Soran+1 yılBu aralar mı teklif edeyim?
Cevap sahibi+1 yılEvet bu ara soyle bakalim geçistirecek mi yoksa gelmek isteyecek mi ona gore anlarsin niyetini
Soran+1 yılHocam ben 2 hafta içinde istersen buluşalım dedim. Olur dedi ama kendi ilinde buluşmayı kabul ediyor. Bu arada ilk buluşma olacak olursa.. Bu arada ilk muhabbetleri yine genellikle ben açıyorum.. Yazdığım da ilgili davranıyor ama çok laubali olması biraz soğuttu açıkcası.. Dün wp de konusurken mesajlara da 5-10 dakika geç cevap vermeye başladı.. Acaba hamleyi erken mi attım biraz daha mı bekleseydim? 1.5 aydır tanışıyoruz. O da bir sanal platform dan.. Ne yapmak istediğini çözemedim gerçekten
Cevap sahibi+1 yılZaten eninde sonunda bulusmayacak mıydınız üc sene gerekmez ki konusmak icin bence yokus yapıyo olabilir geri adım at bu ne yani istese her turlu orta hol bulur
Soran+1 yılHocam 2-3 gün önce beraber yıldızları izlemekten bahsediyordu kendisi, Hatta iltifatlar ediyordu.., Bugün ben biraz dozu kaçırdım sanırım.. önümüzdeki Hafta sonunu seninle geçirmek istiyorum dedim.. O da bu hafta ameliyat olmuştu ameliyatı gerekçe göstererek tuhaf bir süreç duygularımdan çok emin değilim yazmış bu sefer. d.. Oyun oynuyor sanırım.. iletiŞimi kesmelimiyim durum net sanırım
Cevap sahibi+1 yılBencede kes hayır gelmeyecek gibi duruyo
Soran+1 yılYani madem niyetin yok niye buluşmayı çok istiyormuş gibi konuşuyorsun, Arada bir yazıyorsun.. Hep mi problemli insanlar denk gelir arkadas ya.. Bu kız grupların da da çok teyyareler dönüyor aslında.. Ben ilgiyi çekeyim gelecekse kendi gelir o zaman
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle olayı bildigim icin en bastan soylemek istedim ama umudunu kırmak da istemedim, hayırlısı olsun
Soran+1 yılHocam durumlar karıştı.. O günden beri buluşma konusunu ne o ne ben açtık. Aslında buluşmaya niyeti vardı kahve içelim diyordu ama ben hafta sonunu beraber geçirelim dediğim için de kabul etmemiş olabilir.. arada konuşmaya devam ediyorduk.. Dün gece saat 23 gibi ben buna wp den seni arayabilirmiyim dedim.. Yanıt vermedi. O saatler de uyuyor olma olasılığı da çok düşüktü. Daha sonra ben gece 1 de wp ye girip mesajımı sildim. Bunun üzerine kendisi yazdı. Neden mesajını sildin, Ağrı kesici aldığım için sızdım, Mesajını üst pencereden gördüm dönecektim ama uyuduğunu sandım yazmış. Bende berrak bir gelecek göremediğim ve kafam da soru işaretleri olduğu için muhabbeti bitirelim birbirimizle iletişime geçmeyelim yazdım.. kendisi alt alta 20-30 cümle yazmış. Seni önemsiyorum, seni kaybetmek istemiyorum , seni seviyorum, Benim için değerlisin benzeri zırvalıklar.. daha 2 ay olmamış, buluşma teklifini bile kabul etmemişsin, Ama benim için önemlisin mesajı veriyor.. Ben bu kadının ne yaptığını çözemedim açıkçası..
Ayrıca bazen akşam saatlerin de müsait olmuyor evli olduğunu bile düşünmeye başladım.
Hocam ne yapayım son bir kez tekrar teklif vereyim mi ve sizce bu kadın ne yapmaya çalışıyor?
Cevap sahibi+1 yılHocam o işler laf söylemekle olmaz, bu kadın sana ciddi ciddi görüşelim demeli, sana vakit ayırmalı yoksa herkes söyler canım cicimli lafları, bence çok takılma sen şimdi peline düşmezsen emin ol gelecektir sana
Soran+1 yılYani hiç yazma karşı taraf yazsın.. illaki buluşursunuz birşeyler yaşarsınız diyorsunuz..
Cevap sahibi+1 yılSen çabalama artık diyorum gerisini bilmem artık sen zaten bişeylerden şüohe etmeye başlamışsın da niye onda takılı kaldın
Soran+1 yılAslında ben birine reel de bile kolay kolay bağlanan biri değilim ama o kadar yoğun iltifatlar ediyordu ki manipülasyon yapıyordu ki bende tiz bir hoslantı bıraktı.. Aslında bakarsanız benim 2-3 alternatifim daha var.. Ama bu kadının manipülasyonları süreci bu kadar uzattı sanırım
Cevap sahibi+1 yılHocam borak takılma takıldıkça takılıyorsub yaklaşık nir aydır bu kadınla uğraşıyorsun değer mi çok isityorsa o gelsin sen zaten davet etmedin mi
Soran+1 yılAyrıca ben muhabbeti kesmistim esasen.. Muhabbeti kestikten sonra bu sefer kendisi mesaj yazdı 4 gün sonra.. Yani mesaj yazmasa ben belki çoktan çekip gidecektim. Gerçi Şuanda ilk dönemlerde ki beklentim ve sempatim yok. Hepsi yavaş yavaş silinmeye başladı.. Ama sanaldan ilk defa böyle bir durum başıma geliyor
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur ama sana her iltifat edenle bu ladar oyalanma, tutulmadan kaç, bunlar değer verme gostergesi değil
Soran+1 yılİşte açık kapı bıraktığı için emin olamıyorsun.. Süreç yeni acaba güvenmiyor mu , biraz daha beklesem mi derken 1 ay geçiyor zaten
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ama hiç değmez.
Soran+1 yılO gece de bırakıp gidecektim bana çok yalvardı.. Hep iyi niyetimden oluyor aslında
Soran+1 yılO yazmadan ben yazmayı düsünmüyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılİyi yaparsın
Soran+1 yılBu kadını ayırtana kadar tinder dan kız düsürdüm hatta beni kendi ilin de yemeğe çağırmıştı 😂.. Gerçi bu kadın kadar güzel değil ama.. Dediğin doğru Yani işin çıkıp çıkmayacağı başta belli oluyor
Cevap sahibi+1 yılAklın yolu bir yani
Soran+1 yılKurtulamıyorum ki mk ben yazmayınca bu sefer kendisi yazıp kendisini hatırlatıyor.
Cevap sahibi+1 yılKestieip at o zaman iletişimi kopar
Soran+1 yılBuluşma teklifimi kabul etti. Seninle vakit geçirmek istiyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılBırak bence o ayarlasın istiyosa artık
Soran+1 yılHafta sonuna okey verdi ama kuru bir yemek yiyip kalkadabiliriz..
Soran+1 yılNe yapayım gideyim mi sence?
Cevap sahibi+1 yılGitmek istşyorsan git ben yönlendirmeyeyim
Soran+1 yılBak yine kendini çekti. Normalde ben yazmadan kendisi yazardı naber, günaydın diye.2 gündür mesaj atmıyor. Ben bu kadınla apartta veya otelde zaman geçirmek i istiyorum Tabiri caizse başka amacım yok. Sadece bana zamanlamayı söyleyin. Ayrıca son telefon görüşmemiz de ben arkadaşım da kalırım dediğim de olur mu Ya kalınır bir yer de demişti yeşil ışık olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılÖyle söylüyor ama devamını getirmiyor ki. bence açıkça söyle yoksa zaman kaybından başka bişey değil
Soran+1 yılBen seninle bir araya gelmeyi çok istiyorum demişti. Evet devamını getirmiyor şu hafta buluşalım demiyor benden bekliyor olabilir.2. Defa da defansla karsılasırsak durum bellidir zaten bende yedek kadroya geçerim
Cevap sahibi+1 yılSenin çoktan geçmen lazımdı bunu bir aydır
Soran+1 yılYa 2 hatunla daha konuşuyorum zaten.. Hatta dediğim gibi biri buluşmayı gerçekten istiyor.. Bu kadın da saplanıp kalmam birsz manipülasyonlarının sebebi sanırım.. Zaten olsa da olur olmasa da olur psikolojine çoktan geçmeye başladım. Amacım yatmak dediğim gibi.. İleri vadeli iliski konusunda bir düşüncem kalmadı.. Bana davranısları, eski sevgililerinden bahsetmesi tuzu biberi oldu.. Ama benimle çok sıcak konuşuyor özlediğini vurguluyor. Zaten bu noktaya gelmesi kendisinin diretmeleriyle oldu ben iletişime geçmedim. Çoktan bırakmıştım
Soran+1 yılYani ben 1 hafta yazmayı bıraktığım da ve umudu kestiğim de kendisi yazdı her gün.. Bu durumun bu sürünceme de kalmasının sebebi bu. Ama dediğin gibi sadece ilgi yemi de olabilir. Baktı ki benim ona ilgim zayıflıyor bu sefer bulusma konusunu gündeme getirdi ve sıcak bakış açısı sergiledi ama hepsi manipülasyon olabilir buhu zamanla göreceğiz.
Ben simdi bu kadına basit gözükmeden ve ilgisini kaybettirmeden bir araya gelmeyi istiyorum. Erken bulusursak kuru bir yemek yiyeceğiz gibi geliyor bana. Siz kadınların bakıs acısıyla “ kolay erkek” imajı çizmeden süreçten kurtulmam lazım.
Cevap sahibi+1 yılKuru bi yemek için değer mi
Soran+1 yılHocam gece selam yazmıs geç gördüm bunun telefonunu 4 kere çaldırdım kapattım uyuyordur diye ısrarlı çaldırmadım. Sabah müsait misin arayayım mı yazmıs bende geç gördüm internet kapalıydı.4-5 saat sonra yazdım biraz mesajlaştık. En sonunda bu hafta Sonu gelecektim rezervasyon yapacaktım biraz işler yoğunlaştı gelemedim ama haftaya belki gelebilirim dedim. bu mesajıma görüldü atmıs saat 1 den beri görüldü de duruyor.
Sizin dediğinize çıkıyor Yani her türlü durum. İstediği sadece “ilgi”. Baktı ona karşı ilgim azalıyor bu sefer bulusma muhabbetlerini açtı. Baktı işler ciddileşiyor yine arka planda durmayı seçiyor. Yani böyle böyle ilgiyi revize etmek Amacı ama birşeyler de yaşanmasın aynı zamanda
Soran+1 yılAma terbiyesizlik Ya bir insan net olmalı bence.
Cevap sahibi+1 yılBence vazgeç artık çok net kendin de söylüyorsun bırak bu kadını iletişimi kes gerekirse engelle
Soran+1 yılHocam numarasını sildim ve engelledim zaten, sonsuzluğa uğurladım kendisini. Çok tiz bir burukluk oldu ama ne yapalım. Manipülatif biri ve yol yakınken dönmek lazımdı. Bende eskisehirde ki alternatifi mi değerlendireceğim. Belki onunla bir iliskiye baslarım. O daha dengeli gibi. Yapacak bir şey yok :( yorumunuz için tesekkürler
Cevap sahibi+1 yılBana düşmez belki ama sen cinsellik dışında birşeyler de arıyorsun yoksa ne diye bunda bu kadar oyalanasın bak kaç gündür konuşuyoruz
Soran+1 yılHem cınsellık hem arkadaslık aramıştım. Bir ara kafa yapımız uyuştu gibi hissettim ama maalesef öyle degilmis.. Manipülatifin tekiymis.. Keşke yazıp yazıp durmasaydı ben günler öncesinden bırakmıstım zaten bunu
Cevap sahibi+1 yılboş ver her şey bi tecrübe bu hayatta sıkma canını , önüne bakmak daha sağlıklıdır
Soran+1 yılHani canımı sıkmak değil alternatiflerime geçerim bende ama insanlar neden net değil bu ülkede. İki medeni insan gibi konusmaktan acizler. Ülke de çok büyük bir kitlenin ruhsal sağlığı yerinde değil. Aslında en iyisi bu ülke den gitmekte
Cevap sahibi+1 yılinsanlar kaypak diyelim bazen açıkça konuşmak gerek her şeyi neyse hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılHakkımız da hayırlısı olsun. Değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim. İyi geceler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılYazarsa ilgisi var demektir garanti
Yazmıyorsa rahat bırak112 Yorumla
Soran+1 yıl3 sefer yazdı ama ben 10-12 defa yazdım yani
- +1 yıl
Bir daha yazma bekle onun yazmasını yazmıyorsa zaten cevabını alırsın bu kadar basit :)
Soran+1 yılHocam sohbetimiz çok akıcı cilveli geçiyor, bana iltifatta ediyor hatta.. Benim öyle fazla bir beklentim yok. Reelde buluşmadık bile zaten internetten tanıştık. Ben takılmalık olarak düşünüyorum.. yaşı da benden büyük zaten. Ben bir süre yazayım bana ilgisi oluşsun sonra geri çekilirim diye düşündüm.. Alıskanlık oluşuyor cünkü o zaman.. Yani yazmayı erken kesince de bu sefer karsı tarafla olma olasılıgı olsa da kaybediyorsunuz.. Bilemiyorum bu iliski işlerini
Soran+1 yılHatta seni özlüyorum dediğim de ben de dedi
- +1 yıl
Yalan ya can sıkkınlığı hep kullanmış seni şimdi kurtulmak istiyor
Soran+1 yılValla kışın tatile gidelim dediğimde iyi fikir olabilir aslında demisti. Ama yazmayınca yazmıyor.. Yazınca anın da cevap veriyor diyebiliriz.. Ben bununla 5-10 gün reelde takılsam bile yeter.. Ciddi düsünmüyorum. Sizce iş çıkar mı buradan? Bu arada yakısıklıyım
- +1 yıl
Ya kandırmış seni işte buluşmaz ki bak gör
Soran+1 yılHer ihtimal olabilir de bu kadar keskin bir durum olduğu kanısına nereden vardınız?
- +1 yıl
Kendimden biliyorum boşluğa giriyorum bazen biriyle konuşmaya başlıyorum ama aslında ilgilim olmuyor yanlış ama sonradan anlıyorum
Soran+1 yılOna duygusal bosluk diyorlar iste.. Birde karşı tarafın çok alternatifi varsa olasılığın azalıyor.. Benim için fark etmez zaten olsa da olur olmasa da olur.. Vakit geçireyim duygu felan beni bağlamaz.
- +1 yıl
İyi bir şey değil kesinlikle karşı taraf ciddiyse bi nevi onun hisleriyle oynuyor oluyorsun
Soran+1 yılYa benim sorduğum zaten reele dökülecek bir iliski olup olmama olasılığı idi. Ask olmasına gerek yok.
+1 yılYazmiyorsa yazma merak edip yazarsa yazarsin merak etmezse kisadan kesmen iyi oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten takılmalık vakit geçirmek için istiyorum. yeni tanıstıgımız için biraz sempatisi oluşsun. Sonra geri çekilirim diye düsündüm. Netice de insan beyni alıskanlılara toleranssız
- +1 yıl
Dostum sende kişiliği bozuk cıktın ne demek sana ilgi duyunca geri cekilirsin seninde vicdanına sığar mi
Soran+1 yılYani henüz yeni tanıstık reelde bulusmadık bile. Ben kendisini tanımak istiyorum zaten. Başka flört alternatifleri de var belli ki.. Ama dısarıdan ciddi düsünülecek biri gibi durmuyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel kardeşim muhabbet edip ne yapacan boş işler
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim anlamadığım önüne gelenle muhabbet etmek boş iş
Soran+1 yılMuhabbet etmeyelim mi? Doğanın kanunu bu zaten. Bunu diyenlerin bizden fazla yedeği oluyor
Cevap sahibi+1 yılMuhabbet et tabi kardeşim bak şu an muhabbet ettik se93 le muhabbet ettik senle ediyoruz ama şimdi bu konu üzere muhabbet ediyoruz fikir alışverişi olur biter diğer türlü herkes herkesle ne muhabbeti yapacak ki özelden bir anlamı kalmaz bir anlamı olmayan muhabbet de kısa sürer ya da askıntıda kalır yoksa muhabbet etme diyen yok
+1 yılYazma sende ben öyle yapıyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılYazmayınca da olacağı varsa da elimizden kaçırmazmıyız? Bazı kadınlara kaç kovalasın taktiği işe yaramıyor en azından biraz sempati kazandıktan sonra kaçmak daha iyi
- +1 yıl
Kardeşim kovalarsan cepte olursun bırak aşk seni bulsun. Diger türlü bi tarafları kalkıyor
Soran+1 yılYa aslında belli bir leveli geçtik flört aşamasına geldik. Ama çok flörtöz var gibi duruyor. Konuşmalarımız cilveli... Seni özlüyorum dediğim de bende yazmıştı.. İltifatta ediyor. Ama benden 5 yaş büyük olduğu için biraz abla aksanıyla mı konuşuyor anlamadım
- +1 yıl
Olabilir belki senin duyguların var ama ona göre bi kardeş gibisin yanlış düşünme ihtimalin var mı senden büyük biri seninle ilgileniyorsa o belli eder zaten saklamaz
Soran+1 yılbir de rüyamız da birbirimizi görürüz inşallah yazmıs. Tatili sadece seninle geçirmek istiyorum demistim seninle çok keyifli olurdu yazmıştı. Bir de beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli. Belliki ciddi bir alternatif kitlesi var.. Benim çok bir beklentim yok zaten.. Reelde buluşup birşeyler yapacak bir arkadaş arıyorum. İş çıkar mı bilmiyorum
- +1 yıl
Dene o zaman ama çok yazma bak bakalım sen uzak durunca o geliyormu😉
Soran+1 yılBunun profili genelde yazmayınca yazmayan bir tip. Kendisi de yazmıştı geçen hafta zaten. Ama işlerden dolayı 1.5 gün yazamamıstım karsı taraftan mesaj gelmemisti. Acaba biraz daha yazıp ilgisi iyice oluştuktan sonra mı geri çekilsem diye düşünüyorum.. Bu arada ben yazmayı kesince karsı taraftan hamle gelmezse yol vereyim o zaman..
- +1 yıl
Aynen önce yürü itfat et begendigini belirt sonra geri çekil ve avın tuzaga düşmesini bekle 😂😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım