Aşk İlişkileri Küçük hediyeler le mutlu olur musunuz? Cherryblossom_22 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Ufacık şeylerle mutlu olanlardan en ufak şeyler esirgenir... Hiç birşeyle yetinmesini bilmeyenlerin önüne dünyalar serilir... Küçük hediyeler le mutlu olur musunuz? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cok mutlu olurum. Iki gun oncr yegenimin benim icin yaptigi daha dogrusu yapamadigi origamiyi cok begendim ve asiri mutlu etti beni uzerine teyze seni cok sevijorum yazmis bide 🥰 hadi gelde mutlu olma. 🤷🏻♀️ 1 0 Yorumla
NeFReeT Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. hedıye kıwden olduguna gore degısır awa evet dıyeyıw kucuk buyuk hedıye hedıyedır dusunwus alwıs canı sağolsun s 1 0 Yorumla
ummandakiSandal Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Mutlu olmak için hediyeye ihtiyacım yok içten gelen kocaman bir gülümseme bile yeterli 1 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı. İçten bir günaydın öpücüğü bile milyonluk hediyelerden daha değerlidir. 1 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. biz gülüş bir tebessüm tatlı bir söz bile mutlu eder beni 1 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Bazen bir gülümseme bile insanı mutlu edebilir. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Olurum 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. bilmem olurdum herhalde 1 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Evet olurum. 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mutlu olurum. 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. bana yaranilmiyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cok mutlu olurum. Iki gun oncr yegenimin benim icin yaptigi daha dogrusu yapamadigi origamiyi cok begendim ve asiri mutlu etti beni uzerine teyze seni cok sevijorum yazmis bide 🥰 hadi gelde mutlu olma. 🤷🏻♀️
hedıye kıwden olduguna gore degısır awa evet dıyeyıw kucuk buyuk hedıye hedıyedır dusunwus alwıs canı sağolsun s
Mutlu olmak için hediyeye ihtiyacım yok içten gelen kocaman bir gülümseme bile yeterli
İçten bir günaydın öpücüğü bile milyonluk hediyelerden daha değerlidir.
biz gülüş bir tebessüm tatlı bir söz bile mutlu eder beni
Bazen bir gülümseme bile insanı mutlu edebilir.
Olurum
bilmem olurdum herhalde
Olurum.
Evet olurum.
Mutlu olurum.
Olurum
bana yaranilmiyor.