Eder
Etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hediyeler, maddi değerlerinden daha çok anlam ifade ederler. Ucuz bir hediye de olsa, içtenlikle seçilmiş ve düşünülmüşse alıcısını mutlu edebilir. Hediyenin önemli olan yanı, karşımızdaki kişinin sevdiği şeyleri, ilgi alanlarını, zevklerini göz önünde bulundurarak ona özel bir şeyler seçmektir. Örneğin, sevdiği bir yazarın kitabı, hoşuna gidebilecek bir biblo, özel bir kupa, sevdiği bir çikolata markasının küçük boy paketi gibi uygun fiyatlı hediyeler, verilen önemli bir anlam ve düşünceli bir hediye paketiyle, alıcısını mutlu edebilir. Özetle, hediyenin maddi değeri ne olursa olsun, sevgi ve düşünceli bir yaklaşımla seçildiyse, alıcısını mutlu edebilir.
Eder
Çünkü marka insanın kendisidir
Hayata yasama ne kattığındir
Düşünün 6 Subat depremi sonrası milyarlarca lira kira isteyen ev sahibi ile kiracısı aynı ateşin başında ısındı
Koca Sakip Sabancı ben çocuklarıma bir ayakkabı bir elbise alamadım dedi İki evladı Dilek Sabancı ve Metin Sabancı için
Emek en içten en güzel hediyedir sana bir insan değer verip seni dusunmusse bu en güzel olgudur
San şöhret mevki makam gibi gelip geçici hırsları olan insanları ne kendim sevdim nede öyle oldum
Teşekkürler sagolun onure ettiniz
Hediyenin ucuzu veya pahalısı olmaz. Kendisi benim için düşünceli bir davranış sergilemiş ve benim hoşuma gidebileceğini düşündüğü bir şeyi yapmış ya da satın almış. Beni düşünerek bir hediye hazırlaması beni çok mutlu eder.
Yani evet benide aynı şekilde. Öyle hediyenin fiyatına falan takılan biri değilim aslada olmadım. Benim için en önemli olan şey benim için düşünüp alması ve bana değer verdiğini göstermesi.
Önemli olan karşı tarafın bizi düşünüp bizim için birşeyler yapma çabasıdır. bu davranışı hediyenin etiket fiyatından daha değerlidir
Bu sebep bile mutlu etmesi lazım bir insanı.
Beni mutlu eder
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim sizin ile. Fiyatı önemli değildir benim için. Ben genelde beni düşünmesine çok daha değer veririm. Yani öyle yüksek hediyelerde gözü olan biri değilim düşünmesi bile yeter.
Cevap
26Cevap
Hediyenin kendisinden çok bana hediye alan kişiye ve manevi değerine bakıyorum o yüzden evet mutlu eder
Aynen öyle bende aynı şekilde. Benim içinde manevi değeri yüksek olan hediyeler hediyeler zaman daha değerli ve daha özeldir. O yüzden yüksek bir hediyede gözüm yok öyle düşünmesi yeter.
Birinin beni düşünüp bana ufakta bir hediye alması hoşuma gider. Maddi olarak değeri önemli değildir benim için.
Aynen öyle benim içinde öyle. Birinin beni düşünmesi ve değer vermesi her zaman benim için çok daha önemli ve değerli. Öyle ucuz veys pahslo hediye falan arayan biri değilim. Düşünmesi bile yeterli.
Manevi degeri önemli oldugu için ucuz pahalı önemsemem
Aynen öyle bende aynı şekilde pahalı hediye arayan biri değilim. Beni önemsemesi bana değer vermesi benim için çok daha önemli. Yani öyle ucuz pahalı hediye falan arayan biri değilim öyle.
Hediye hediyedir benim için ucuz olması hediyeyi değersiz yapmaz
Aynen öyle benim içinde aynı şekilde. Yani ne alınırsa alınsın her şekilde mutlu olabilen biriyim. Öyle hediyenin parasına veya yüksek oluşuna falan takılan biri değilim. Her şekilde mutlu olurum Yani.
Ne güzel keşke diğer kızlarda sizin gibi düşüncelerdi
Hediyenin ucuzu, pahalısi olmaz. Düşünmesi yeterli.
Aynen öyle düşünmesi bile yeter. Ben öyle ucuz veya pahalı hediye diye aramam ya. Benim için önemli olan düşünmesi o dışında gerisini pek umursamam ya.
neye ihtiyacım olduğuna bağlı. ama günümüzde her şey pahalı yani ucuza bir şey kalmadı. o nedenle ucuz hediye mutlu etmez diyorum :))))))
Önemli olan içinden gelerek alması ne olduğu önemli değil
İmkanlar dahilinde almışsa pintilik yapmamışsa tabiki ucuzda olsa mutlu olurum.😊
Benim için önemli olan hediyenin kaç para olduğu değildir. Yürekten kopmuş olmasıdır
Beni mutlu eden hediye değil, hediyeyi verendir..
Benim için önemli olan hediyenin manevi degeri, maddi degil
Hediyenin fiyatı önemli değil ucuz olsa bile mutlu eder önemli olan maneviyattır.
Hediye düşünülmektir önemli olan o isterde 1₺ olsun
İçtenlikle verilen ufacık bir şey bile mutluluk verir. Fazlasında gözüm olmadı, olmaz da.
Yav buradaki amaç aslında hediye değil, kişiyi düşünerek bir şey almak, eşya burada sadece aracı.
Hediyenin fiyatı önemli değil benim için. bunu düşünüp, içinden gelerek yapmış olması önemli
Ucuz demeyelim de düşünülüp alınmış pahada hafif şeylerden de mutlu olabilirim
Beni etkileyecek en güzel hediye manevi hediyedir.
Eder tabi ki. Düşünmesi bile yeterli benim için
Aynen öyle aynı şekilde benide mutlu eder. Ben öyle pahalı hediyeler almayı seven biri değilim. Benim için ucuz bir hediye falan olması asla bir sıkıntı falan değil yani sorum etmem asla. Düşünmesi yeter.
Önemli olan hediyenin fiyatı mı yoksa düşünülmüş olunması mı?
Düşünmesi yeterli ki hediye yerine ufacık bir iltifat bile mutlu eder illa hediye almaya gerek yok
evet eder, önemli olan beni düşünüp dğer verip hediye alması
Fiyatı önemli değil, düşünülmüş olmak yeterli.
Aynen öyle benim içinde öyle. Fiyatına pek takılan biri değilim o yüzden benim için her zaman düşünmüş olması çok daha önemli. Yani ucuz veya pahalı falan diye takılmam ben öyle ya.
Kimin aldığına bağlı hediye olayı. Çöpe attığım hediyeleri de bilirim kitabımın arasına sakladığım bir müsveddeyi de..
Hediyenin maddi değeri umrumda bile olmaz.
Düşünülmüş olması bile mutlu eder
Ne kadar manevi olması önemli
Hediyenin büyüğü olmaz düşünmesi yeterli
Ben emeğe bakarim fiyatına değil.
Gönülden olsun fiyat önemli değil
En ufak nişeyde mutlu olurum
Eder hediye hediyedir sonuçta
Etmez pahalı hediyeler lazim
Elbette önemli olan hatırlaması hatırlanmak
Onun bana değer verdiğini görmek mutlu eder.
Hiç fark etmez biliyorum musun Snsmsns
Maneviyatı daha çok mutlu eder..
El emeği yapmışsa gönlümü alır
Düşünülmesi yeter
Hediyenin fiyatı beni ilgilendirmez
Bir kalem dahil yeterli
Eder tabii önemli olan düşünülmek✨
Hediye alan kişiye bağlıı
Ediyor
Neden etmesin
Fazlasinda gözüm yok düşünmesi bile yeterli
Eder.