Sevgilimin aklı sizce hâla eski sevgilisinde mi onu kaybetmemek icin neler yapabilirim?

Merhabalar 28 yasindayim, Eskisehirde özel bi sirkette calisiyorum. Bi sevgilim var evlenicez ama yaklasik 1 haftadir ayri gibiyiz resmen.
Sevgilimin eski sevgilisi varmis ayrilali cok cok uzun zaman olmuş ve ayrildiktan sonra psikolojik tedavi gormuş. Patavatsiz bir arkadasi yanimizda onun adini andi bi kac kez benimki kas göz yapti hemen. Bende gidince siz o kiz hakkinda mi konusuyorsunuz hep dedim birdaha o kal... tagin adini anma benim yanimda da yokkende dedim. Bana bak dogru konus onun hakkinda lafini bil dedi. Bende trip atip eve geldim butun gece arastirdim kizi sosyal medyasi falan yok arkadaslarinin profillerine bulabildim sadece ve bi ortak arkadasimiz cikti.
Neyse ona sordum ogrendim tabi cokta zor oldu laf almam buyuk yeminler ettim. Sevgilimle buyuk ask yasamislar hemde yillarca sonra bu kiz sevgilimden ayrilmis terk etmis ve sarkicilarla falan takilmaya baslamis ismini vermiyim ama baya taninan biriyle birlikte saman altindan su yurutuyormus o Şu an birlikte olduguylada tek fotograflarini bile bulamadim ama birliklelermis evli degil ama hala sevgilimin ona karsi bi umudu olur diye korkuyorum sevgilimi cok seviyorum ben kaybetmek istemiyorum.😔
Sevgilimin aklı sizce hâla eski sevgilisinde mi onu kaybetmemek icin neler yapabilirim?