Ciddi tavsiye verebilirmisiniz lütfen?

Merhaba,
lütfen bana ciddi tavsiyeler vermenizi rica ediyorum. 26 Yasindayim, Üniversite Hayatımda, Kariyerimde basarili, güzel, doğalar, bakimli, sosyal ve cana yakin biriyim. Hic Sevgilim olmadı hep kendimi Kariyerime vs, adadım hayatımda. Ilk kez 23 yaşında aşık oldum, geç yani.
Girdigim ortamlarda Üniversite, Özel Hayat vs, veya Sokakta yürürken yabancı insanlardan iltifat alan ve beyenilen biriyim. Cogu insanlar beni sıcak kanlı bulur. O kadar iltifat vs almama rağmen, yas ilerliyor kimse çıkma teklifi etmiyor. Girdigim Ortamlara bakıyorum Kadinlarin hepsi cok bakimsiz, kendilerini salivermisler. Bakimli , makyajına, giyime, saçına özen verip Davetlere vs, katılan tek benim. Ama hepsinin yaninda birileri var, iliskileri var. Ben sadece bana baktiklarini ve iltifat ettiklerini duyuyorum. Yani yalnız olan tek benim. Tüm Hayatim boyunca kendimi kariyere adadigim icin daha önce hic önemsemezdim. Ama 26 yasindayim ve acikcasi her Kadin gibi bende sevilmeyi özlenmeyi istiyorum. Bir can yoldaşı. Corona dan dolayı, doğrular düzgün biryere gidip fazla insanlada görüsemiyorum. Ve Almanyada dogma büyümeyim, yani Türk birini bulmak imkansız gibi birsey. Yalnızlıktan cok yoruldum. Konuşabileceğim sevebileceğimiz birini istiyorum. Sanki etrafımdaki herkes, yasitlarim büyük Asklarini buluyorlar hatta ikinci iliskilerini yasıyorlar ben daha ilkini bile bulamadım. Bir Kadin olarak insani cok incitiyor maalesef. Cisma teklifi eden vs. daha cok hep Alman oluyor.

Görücü usülü asla istemiyorum ayni zamanda Internetden tanismayida.
Corona varken, ve yabancı bir Ülkede nasıl, nerede biriyle tanışma şansım olabilir?
ciddi cevaplerinizi tüm icten kalbimle rica ediyorum lütfen
Ciddi tavsiye verebilirmisiniz lütfen?