Beni kandırmasın yeterli. Bazen manipüle ettiğinde tam inanacakken zekasından dolayı etkileniyorum ama daha sonrasında bir kez yapan bir daha yapar edasıyla her hareketinden kuşku duymaya başlıyorum. Yalan söylemedikten sonra yanımda gaz da çıkarsa saçma sapan hareketler de yapsa onu sevdikten sonra umursamam -ki umursamıyorum da-
sokak ortasında mahalle ağzıyla ve küfürlü şekilde bağıra çağıra konuşmalar.. denk gelmiştir hemen herkes böylelerine.. kastettiğim şeyin gözünüzün önüne geldiğine eminim..
Bazıları var hem kariyer sahibi , dikkat çekicek yakısıklılığa sahip, vucut desen mankenlere taş çıkarır, bilgili , tecrübeli, gezmedigi görmediği yer kalmamış, dünya görüşü inanılmaz ama öyle çok kendini övüyo ki herseyi yerle yeksan ediyo... Bahsettigim övmek ego değil, egolu insanları severim tasıyabildikleri sürece. Ama bunun adını kendini beğenmislik. Ve bu o kişiyi cidden dibin dibi yapıyo.
Ukalâ olması ve küçük düşürücü bazı hareketler yapması (görgü kuralları, toplumsal kurallar, dini ve düşüncel her türlü fikire kapalı olması). Saygısız her türlü insana tahammülüm yok.
Ukalayım saygı göstermeyene göstermem. Dini düşüncem Türkiye standartından farklı. Sadece biz bizeyken hakaret sayılabilecek sözleri şaka amaçlı (Zilli der gibi) kullanırım. Gri bölgedeyim galiba?
Genel olarak söylediğim şeyler bunlar. Taraftar değilimdir ama görüşlere saygısızlık edenleri sevemiyorum. Insanların düşüncelerine ve yaşayış biçimlerine saygı duyarım. Bana ters olsa bile. Zillinin ağa babası burada. Saygı görmek için bir kereliğine saygı gösterisinde bulunurum bunu anlatacak kapasitesi yoksa 🤷🏻♀️
Bak neden dinsiz olduğumu soruyorlar anlatmaya başlıyorum şu şu olaylar benim mantığıma uygun düşmüyor diyorum o da sen çok saçma düşünüyorsun diyor. E ben buradan sonra gördüğüm tüm saçma dini kuralları sayıp bak şu saçma bu saçma burası bariz yalan dersem haksız mı oluyorum? Olabildiğince saygılı davranıp "Kendi mantığıma yatmıyor" dedikten sonra sen saçma dersen ben de asıl saçmalığı gösteririm 🤷♂️ Bunu saygısızlık olarak görmüyorum daha ziyade elit vs yobaz savaşı gibi oluyor.
Ek olarak not: Ben dinden çıkmadan önce pek çok Müslüman arkadaşımı karşıma alıp şu konuya neden inanmalıyım bunun mantığı nedir neyini eksik anladım diye sorardım. Bilmiyorum belki sorularım yanlıştı ama kimse doğru cevap veremedi. Ancak nereye gitsem oo haWli diyip de dinden çıkmış 14 yaş ergenlerle aynı kefeye konuyor ve ne yani şimdi havalı mı oldun sorusuyla baş ediyorum. Bence bu soruyu soranlara bırak saygısızlık etmeyi hakaret davası açmam bile uygun düşer.
Hayvanlara kötü davranması ya da onlardan kaçması Bir çöpünü bile çöp kutusuna atmaktan aciz bir varlık olması Sürekli küfürlü bir konuşma sitili Kendini beğenmişlik Kadınlara bakış açısının dar olması Bana iyi ama dışardaki herkesi aşağılaması ya da küçük görmesi ya da kötü söz söylemesi Erkeklerin hiçbirine güvenmeyin diyip ama sen dediğimde ben farklıyım cümleleri kurması Kadın erkek ayrıcalığı yapması Düşüncesiz olması Konuyu dönüp dolaşıp her firsatta cinselliğe getirerek aklının bomboş olduğunu göstermesi...
Sürekli başka insanların yanında yılışık yılışık davranması irite ediyor. Bir de kendinizi olmayan biri gibi göstermeyin neyseniz öyle kabul ettirin değişmek zorunda da değilsiniz.
Beğenmeye bilirsin toplu insanları ancak böyle yerlerde belirtmemen gerekir bu yazıyı okuyan toplu kadınlar kendilerini kötü hissedebilir ve bu bir görgü kuralıdır ayrıca benden sana kadın tavsiyesi böyle şeyleri söylersen sende toplu ya da zayıf sende çekiciliğini kaybetmiş itici bir erkek olursun
Kilolu kadın sevmiyorum istediğim derim zaten kilolu kadınlar beni itici bulsa keşke hepsi peşimde ayrıca göbek yapıp da buna "toplu kadın" demek komik oluyor yemeyin içmeyin zayıflayın fit olun sizde benle muhatap olmayım istediğim yorumu görüşü fikri düşünürüm yazmaya devam ederseniz engel atarım iyi geceler.