Tünaydın KS ailesi. Sevgilimiz bize iyi geceler ve günaydın mesajı atmıyorsa nasıl hissederiz? Ben şahsen ilişkim yok gibi hissederim. Yalnız ve ıssız. Insan başını yastığa koyduğunda sevgilisini düşünmez mi?Düşünmezse neden hala o kişiyle beraberdir ki?
Sevgililikte günaydın ve iyi geceler mesajı almanın önemi nedir?
Şöyle açıklamak isterim günaydın iyi geceler mesajı almak herkesi olduğu gibi beni de mutlu eder, böyle mesajlar almak isterim sevgilim olduğunda ama her gün mesaj atmasını beklemem bu haksızlık olur diye düşünüyorum. Yani sürekli her sabah akşam mesaj atmasa ben darılmam açıkçası, arada atarsa sevinirim düşündüğü için ama bunu sürekli beklemem ondan işi vardır sabah erken gitmiştir işe veya uyuyakalmıştır. Sevgilim olsa ben de günaydın iyi geceler mesajı atarım severim atmayı ama uyuyakaldığım uzun süre telefona bakamadığım zamanlarım da oluyor.
Birisine günaydın demek güne onunla başlamak demek iyi geceler demek geceyi onunla bitirmek önemsendiğini gösteren iki kelime basit iki kelime ama anlamı çok derin
Gün seninle aydı ey güzel gözlüm Ruhum seninle canlanıyor işte bu gün.. Günün aydın olsun gül sen hep sevgilim dedikten sonra
Gece ağır ağır çökmeye başladı.. uyku ise kovalamaya başladı gözlerimi Geceler ne güzeldir sen aklımda ve kalbimdesin
Demek lazım :) anlam kazandırmak lazım basit kelimelere
Iliskinin ilk ayi tamam yapilir fakat iki senelik iliskide her gun gunaydin iyi geceler mesaji benlik degil. Hele bunun icin bana trip atiyosa deliririm. Gun icinde napiyosun diye aramasi bana yeter ki gorusmeyi daha cok severim. Rutine bindigi zmn bazi seyler pek bir havasi kalmiyor benim icin