Merhabalar 🎈 Sevdiğimiz insandan “Günaydın/ İyi geceler” mesajı almak önemli mi bilmem; ama bana göre önemsemeyi göstermenin bir yolu gibi gelir bana. Yani “Güne senle başlıyorum günaydın” ya da “aklımdasın iyi geceler” demek karşı tarafa illaki özel hissettirir. Demek zorunda mı ; belki hayır. Ama o mesajı okumak insana tebessüm ettirir. Değerli hissettirir aslında. “Seni seviyorum” demek yerine böyle bişey yazmak güne onunla başlayıp; onunla bitirmek gibi hissettirir insana..
Çünkü sırf sabahın 6 sında daha en az 3 saat uyuyabilecekken uykumu bölüp o o saatte uyanıyor diye ona günaydın diyorum. Çünkü insanın hayatında ona ilk Günaydın diyen insanın özel olduğunu düşünüyorum. Çünkü o saatte ona günaydın demek kurabileceğim bütün seni seviyorum içeren cümlelerden daha anlamlı, daha gerçek. Ona günaydın diyorum aslında seni seviyorum diyorum. Ona iyi geceler diyorum aslında seni seviyorum ve aklımda seninle uyuyorum diyorum. Böyle.
Aslında önemli diye bir şey yok kişi Günaydın İyi geceler gibi başlangıç ve bitiş mesajını Yazması o kişinin aklında sen olduğunu gösterir ama tabii Yukarıdaki görseldeki gibi hiç gereği yok ama Günaydın gibi söylemler samimiyetsizlik içerde için kişinin seni düşündüğü de aşikârdır onun için sadece bunlarla da sevgi hiçbir zaman belirlenmez Ama dediğim gibi bunlar karşı tarafın Seni önemsediğini gösteren sadece bir parça diyelim içten yazıldığı takdirde ama Altını çiziyorum
Aslında pek bir önemi yok ama seni önemsiyorum ya da benim için değerlisin demenin küçük ve basit bir yolu bence. İnsanlara değerli hissettirmek güzeldir, insanları mutlu ettikçe kişi kendisi de bundan mutluluk duyar. Bir nevi win-win metodu.. 🙂🙂
Günaydın günün güzel aydın olsun demektir İyi geceler ise iyi gecelerin olsun Allah rahatlık versin veya ne kadar güzel. Hayatınızda ki insanları bu kadar takmayacaksanız almayın hayatınıza 24 saat konuşun demek değil ama uyanınca yatarken 1 dakika bile iyi dilekler dinlemeyen insanında hayatınıza pek yer yok çünkü siz aslında onun için yoksunuzur zaten..
Ben eski kafadayım biraz ben seviyorum gün içinde zaten çalıştığı için zırt pırt mesajlaşamıyoruz o yüzden sabah Bi Günaydın akşam iyi geceler de olsun, ne gibi biliyo musun sabah sana günaydın diyorum gece sana iyi geceler diyorum hayatımdaki tek kişisin mesajı gibi bişey bu
Sevdiğim ve önemsediğim herhangi biri günaydın ve iyi geceler mesajı attığında “Yatmadan önce düşündüğüm (aklıma gelen) son, uyandığımda düşündüğüm (aklıma gelen) ilk kişisin.” demiş gibi hissediyorum.. 😅 [“Aklıma gelen” mi yoksa “düşündüğüm” mü daha uygun olur bilemedim 😂]
Günaydın/iyi geceler mesajı sembolik ama hayatın her alanında gizli semboller var, bunun anlamını taşıyan da klasiktir, sabah ilk aklımda sen varsın, gece senin hayalinle uyuyorum demektir bir bakıma, buna yüklediğimiz derin manalardan teşekkül, ilşkide duygusal taraf her kimse bu birkaç sözcük karşısında, kendisini karşı tarafın gözünde kıymetli bir yerde. Açıkçası beni enterese etmeyen bir durum.
bazen yalnız uyuyup uyandığınızı hatırlayıp acı veren, bazen sinirle yataktan kalkmak isterken yüzünüzde ufak bir tebessümün belirmesine neden olan ve bazen de gecelerin ne kadar uzun olduğunu bizzat yaşatan mesajlardır. çok alışmamak gerekir, bu mesajların bir gün kesilmesi demek hayatın o günden itibaren durması demektir öyle kimseler için, Tıpkı ilgi bağımlısı insanların ilgisiz bırakıldığı anda, yaşadığı ilgi eksikliği esnasında içine düştükleri mental rahatsızlık gibi...
Ya söz konusu bir aşk ilişkisindeysen ortada belli bir samimiyet de olması gerekiyor. Tabiiki de ilgi manyağı olacak derecede olan bir samimiyetten bahsetmiyorum; çünkü bireyin kendi hayatında yoğunlaşması gereken başka şeyler de varken sevdiği kişiyi hayatının merkezine koyması çok da doğru bir şey değil. Ancak "Günaydın." ve "İyi geceler." mesajları önemli; çünkü söz konusu ortada bir samimiyet varsa selamsız sabahsız asla olmaz. Bu yüzden önem verildiğini düşünüyorum.
Herkes diyor diye ben de diyorum. Yoksa günün aydınlık olduğunu o da biliyor. Bana diyene ben de diyorum. Ama daha çok tatlı rüyalar ya da Allah rahatlık versin diyorum. İyi geceler ne çok saçma düşününce. 😄
düşünüyorum da.. böyle görevmiş gibi değil yaa... ille de her sabah beni arayıp günaydın demesini beklemezdim ama göresi gelsin, sesimi duyası gelsin isterdim.
Son ilişkilerimde hiç bu tarz meseleleri takıntı etmedik ne ben ne onlar. Böylesi daha iyiydi. Önemli dediğiniz şeyler bir süre sonra sorumluluk gibi hissettiriyor
Tamamen katılıyorum karşımdaki kişiye önem erdiğini göstermek istersem birsuru şekilde gösterebilirim bana bir anlam ifade etmeyen rutin mesajlar yazmanın hiç bir faydası yok ve bana çok samimiyetsiz geliryo samimi olduğum kişilere hiç demem onlarda beni bildikleri için bunu yanlış anlamazlar
Zorunluluk halini aldığını hissettiğiniz o nokta birtakım duyguların nirvanada olduğu zamanlardaki kadar geçerli olmadığının belirtisidir , bu tür mesajların olmaması çok da önem arz etmemekte
Bencede bir önemi yok. gerektiğinde mesajlaşmak en iyisi..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim için önemli değil her gün aynı şey anladık günaydın iyi geceler yani çok saçma… Benimde sevgililikte dönemim oldu nişan söz döneminin oldu 4 sene sürdü 4 sene boyunca günaydın mı yazıcam yuh
Bence karşı tarafa hissettirebildikten sonra pek önemi yok Kişilerin taktığı durum sadece gün sonunda konuştuğu son kişi ve günün başında konuştuğu ilk kişi olmak bence
Önemli çünkü insana kendini değerli hissettiriyor.. Mesela şimdi birazdan uyucam ama kimse bana iyi geceler mesajı atmadı bu durumda bende kimsenin gözünde değerim olmadığını düşünüyorum.