18 yaşındayız biraz birikimle (3-4 bin) hiç bilmediğimiz bir şehire gidip iş bulup evleneceğiz hiç kimseden destek alamayız aile, arkadaş. tek başımıza ikimizde çalışırsak yapabilir miyiz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fikir sorup insanları terslediginix için git bu yasta evlen de gör sacmalama okulunu bitir ilk belki istediğin insan degil bir tanı uzun süre aynı evde olucaksınız çalışıp para kazanmak kolay mı ekonomiye bak abla tavsiyesi meslegini eline almadan böyle birsey düşünme kimseye de güvenme
ben mecburiyetten yapıyorum zaten kimse öldürülmekle tehdit edildiği evde kalmak istemez ergenlikten gideceğimi sandıkları icin bos bos yorum yapiyolar ondan tersledim
Bak ne yaşıyorsun bilmiyorum bebeğim yaşında küçük 18 yaşından bende geçtim 17 18 çok kritik yaşlar ergenlik çağında insanlar çok mantıklı düşünemiyor gerçekten bu dediğime inan çünkü yanındaki insan yaşadığın evden daha kötü olabilir
Çalış çabala oku sonra evden ayrılabilirsin reşitsin sadece kendine güven
teşekkür ederim <3
Biraz daha büyü ve ergence düşünmeyi bırak canım 3 4 bin ne ki şu devirde para denmiyor ona maalesef
3-4 binle evin 1 aylık kirasini veririz en azindan geri kalanini çalışıp tamamlarız
Hahaha 500 bin liraya para demiyorlar çocuk 3 4 bin lirayla hayat kurmaktan bahsediyor tutacakları evin depozitosunu verirler onla ancak😁
Yok bak canım benim öyle bir hata yapayim deme sonra ağlayarak babanın yanına dönersin lütfen dediğimi tut
Yazık 😁
O iş zor. ev bile kiralayacaj paranız yok. Kira var depozito var elektrik açma bedeli
Şu açma gaz açma bedeli vs birsiru gider
Birde öyle gider gitmez iş bulunmaz ki
Çok büyük pişman olursun
3.4 bi ile mi ya aklını başına al otur babanın dizinin dibinde klasik ergenler sizi 4 bin tlyi para olarak görüyorsunuz
kardeşim okuma yazman yok mu calisicaz diyorum ömür boyu 4 binle mi gecinicez?
Ne kadar kolay geliyor size şu zevk uşağı gerçekten çok komik 2 gram aklın var otur annenin babanın yanında aklını başına topla
annem babam beni istese niye gideyim?
yaparsınız tabide 18 çok küçük sakın yapmayın pişman olursunuz
başka çarem yok maalesef bende istemem evimden ayrılmayı :(
neden yok nolduda çaren yok
şiddet, baskı
ailemi
evet
Hayaller güzel ama 3 bin tl ile ancak 1 ay kira verirsin
zaten hedef o sonrasinda çalışacağız
İmkansız o ise hiç girme hayat çok zor
Yapmayın, hayat şu anda o kadar zor ki, sadece kendinizi eskitirsiniz.
2 kot aşağıda rutubetin dibine vurmuş bir daire bulursanız kendinizi şanslı sayın o parayla
3-4 e anca şehir değişir 10 gün zar zor yaşarsınız ev kurmak o kadar kolaymı
çalışacağız evi tutariz zamanla eşyalar tamamlanır
İmkanı yok iki tane çocuk çalışsa alacagı en fazla asgari ücret ve bu dediklerin tr şartlarında zor kardeşim cahilce bi hareket yapma bence zamanla olması gereken bir şey bu dediğin
Hayaller güzel eşyalı ev bul olur 😊
teşekkürlerr☺️
Ama geri dönüşü sancılı olur
Özgürlük güzel fikir ayrılınca ne yapacaksın bunu iyi düşün ne kadar uzun sürecek ilişkin ailene ihtiyacın olduğunda şimdi bırakıp gittiğin ailene nasıl döneceksin anladığım kadarıyla ailen bunu istemiyor
aileme donmek istemiyorum onlarda beni istemiyor zaten, sevgilimle de uzun ilişkimiz var 2 yıllık evet özgürlük çok güzel fikirr
Güven önemli tanımak önemli doğru tanımak ciddiyet önemli zorluklarakarsi yaşanacak şehir ve o şehirdeki iş durumu önemli ne kadar geri kafalı diye düşünsende evlilik önemli madem seninle bı hayata başlamak istiyor ciddiyetinin anlamak için bence önemli iyi şanslar
Kimle yapıyosun tüm bunları
sevgilim
Cocuk hayat o sandığın kadar kolay değil en az 30 40 bin lira olması lazım başlangıç yapmak icin sen 3 4 bin lira ile evin depozitosunu anca verir kirasını veremezsin hayat sandığınız kadar kolay değil
İkinci el eşyalarla kurulabilir
ya da eşyalı bir daire de olabilir
Eşyalı evler genelde bitik oluyor tavsiye etmem gereksiz yere her ay bitik eşyalara para odemek yerine eşyaları kendiniz görerek alın
Yaparsınız
teşekkürler
Biraz daha büyü. 😉
devlet yeterince büyüdüğüme karar veriyor size bu konuda söz düşmez
Ya he he.
:D gitte gör e...
Aynen kardesim
Mümkün
teşekkürler
Eşyalı stüdyo daireler var çok rahat değil tabi en azından ev yani bazı şehirlerde cidden uygun fiyatlı bulunabilir
dogru diyorsun hicbir sey imkansiz degil