Ev & Yaşam Yaptıracağım müstakil ev nasıl? barbie1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Arkadaşlar Müstakil ev yaptıracağım nişantaşında aynı bu şekilde yaptırıcam sizce nasıl? Yaptıracağım müstakil ev nasıl? Cevapla Nişan Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Phantosos Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Gayet huzurlu gözüküyor ama nisantasinda çok zor, hem nisantasinda hem bahçeli olsun dersen maksimum nişantaşı koru olur 😅 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Ablamın da böyle var nişantaşında bende yanına yaptırıyorum Yorumla Phantosos +1 yıl Ahaha pekii Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzel duruyor. Nişantaşı'nda arsa var sanırım. Biraz daha büyük olabilir sanki ama oldukça hoş bir durum gibi 0 0 Yorumla
KaRa-YaZı Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Türkiye'de böyle bir arsaya iki katlı eve izin verirler mi orasida ayrı bir konu 0 6 Yorumla barbie1997 +1 yıl Arsa sana ait ise kim ne karışabilir Yorumla KaRa-YaZı +1 yıl Oho bizim evin çatısı 10 cmre büyük diye adamlar ya yikicaz ya da çatıyı düzeltin demişlerdi o sırada ben koydeydim Yorumla barbie1997 +1 yıl İmara göre izin aldık biz ya zaten yanında buna benzer daha büyük evde ablam yaşıyor Yorumla KaRa-YaZı +1 yıl Yani bunlar hakkında tam bilgi alın.. evin arsanın tapusu var diye 10 cmre büyük yapılan çatıyı yıkmak istediler.. Yorumla barbie1997 +1 yıl Ya zaten yapıcağım yerde bu yaptığımdan çok daha büyükleri var o yüzden sıkıntı olmaz dedim ya imara uygun Yorumla KaRa-YaZı +1 yıl İyi o zaman hayırlı olsun.. Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Arka tarafta bahçesi var mı? Bu tarafından bakınca güzel 0 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Güzelmiş ancak Nişantaşı'nda bunu yaptırmak için boş yer var mı 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Evet var Yorumla zabıtkatibi +1 yıl O zaman çok iyi güle güle oturun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel degil bence hobi evi gibi paran varsa daha iyileri vardır 0 1 Yorumla barbie1997 +1 yıl Ne gibi mesela örnek atat mısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Turkiye deki lere gore hayal haliyle ama ben zaten boyle bi evde oturuyorum burada 😃 0 11 Yorumla barbie1997 +1 yıl Ablam zaten böyle evde oturuyor aynı şekilde Almanya’da bundan büyük evimiz var ben İstanbul’a taşındım diye böyle inşa ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende New York dayim burada da boyle evler cok guzel bence de Yorumla barbie1997 +1 yıl Aynen daire aldım ama 3 ay dayanamadım nasıl kalıyorlar anlayamıyorum çok basık ve tanımadığın onca insan var binada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be ya daire de yasanmaz Hatta cekilmez bile gercekden varya Hic bana gore degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordamisin? Yorumla barbie1997 +1 yıl Bana göre de değilmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelsene bi sen Yorumla barbie1997 +1 yıl Anlamadım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazamadim sana yaz diyorum Yorumla barbie1997 +1 yıl Sana neden yazayım iyi misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaw Tamam Iyi yazma sorun degil sen bilirsin Yorumla
Sevlsrc Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Sen Almanya’dan gelme değil misin 0 12 Yorumla barbie1997 +1 yıl Hıhı Yorumla Sevlsrc +1 yıl Bende almanyada yaşıyorum Bu Amerikan evlerinin neresi hoşuna gidiyor Yorumla barbie1997 +1 yıl Alışmışım kendimi bildim bileli müstakil evde yaşadım berlinde İstanbul’a taşındım dairede yaşayamadım bana göre değil o nedenle yaptırma kararı aldım Yorumla Sevlsrc +1 yıl Elbette yaptır Bence de Ama Alman yapımı evler sence de daha güzel değil mi Yorumla barbie1997 +1 yıl Yok ben sevmiyorum öyle ya amerikan evleri daha güzel Yorumla Sevlsrc +1 yıl Zevk meselesi tabi ki Kannst du gut deutsch reden? Yorumla barbie1997 +1 yıl Kanka şöyle almanca konuşmaya başlayınca sinir oluyorum o yüzden cevap vermiyorum 🤦♀️ Yorumla Sevlsrc +1 yıl Neden sinir oluyorsun Bilmiyor musun yoksa Yorumla barbie1997 +1 yıl He bilmiyorum 20 yıl sadece Türkçe konuştum Almanya’da Yorumla Sevlsrc +1 yıl Deli deli cevap verme Belki unutmuş olabilirsin Yorumla barbie1997 +1 yıl İnsan hiç Ana dilini unutabilir mi 20 yıl yaşadım hala 3 ayda bir gidiyorum arkadaşlarım çevrem orada Yorumla Sevlsrc +1 yıl Nerden bileyim Hayatını okuyamam ya 😂Hep böyle hırçın mısın Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Güzel günler olsun inşallah 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnşaat sektöründe olan biri olarak beğendim :) 0 1 Yorumla barbie1997 +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Anlıyorum seni canım, ilaçlarını almadın mı yine😆 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl nişantaşında pek mümkün değil ama ev güzel.. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Güzel proje 0 0 Yorumla
doyumsuz_insan Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl tam benim hayalim bu. hayalimi çalmışsın yaaa :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gayet huzurlu gözüküyor ama nisantasinda çok zor, hem nisantasinda hem bahçeli olsun dersen maksimum nişantaşı koru olur 😅
Ablamın da böyle var nişantaşında bende yanına yaptırıyorum
Ahaha pekii
Güzel duruyor. Nişantaşı'nda arsa var sanırım. Biraz daha büyük olabilir sanki ama oldukça hoş bir durum gibi
Türkiye'de böyle bir arsaya iki katlı eve izin verirler mi orasida ayrı bir konu
Arsa sana ait ise kim ne karışabilir
Oho bizim evin çatısı 10 cmre büyük diye adamlar ya yikicaz ya da çatıyı düzeltin demişlerdi o sırada ben koydeydim
İmara göre izin aldık biz ya zaten yanında buna benzer daha büyük evde ablam yaşıyor
Yani bunlar hakkında tam bilgi alın.. evin arsanın tapusu var diye 10 cmre büyük yapılan çatıyı yıkmak istediler..
Ya zaten yapıcağım yerde bu yaptığımdan çok daha büyükleri var o yüzden sıkıntı olmaz dedim ya imara uygun
İyi o zaman hayırlı olsun..
Arka tarafta bahçesi var mı? Bu tarafından bakınca güzel
Güzelmiş ancak Nişantaşı'nda bunu yaptırmak için boş yer var mı
Evet var
O zaman çok iyi güle güle oturun
Güzel degil bence hobi evi gibi paran varsa daha iyileri vardır
Ne gibi mesela örnek atat mısın
Turkiye deki lere gore hayal haliyle ama ben zaten boyle bi evde oturuyorum burada 😃
Ablam zaten böyle evde oturuyor aynı şekilde Almanya’da bundan büyük evimiz var ben İstanbul’a taşındım diye böyle inşa ediyorum
Bende New York dayim burada da boyle evler cok guzel bence de
Aynen daire aldım ama 3 ay dayanamadım nasıl kalıyorlar anlayamıyorum çok basık ve tanımadığın onca insan var binada
Yok be ya daire de yasanmaz Hatta cekilmez bile gercekden varya Hic bana gore degil
Ordamisin?
Bana göre de değilmiş
Gelsene bi sen
Anlamadım?
Yazamadim sana yaz diyorum
Sana neden yazayım iyi misin
Yaw Tamam Iyi yazma sorun degil sen bilirsin
Sen Almanya’dan gelme değil misin
Hıhı
Bende almanyada yaşıyorum
Bu Amerikan evlerinin neresi hoşuna gidiyor
Alışmışım kendimi bildim bileli müstakil evde yaşadım berlinde İstanbul’a taşındım dairede yaşayamadım bana göre değil o nedenle yaptırma kararı aldım
Elbette yaptır
Bence de
Ama Alman yapımı evler sence de daha güzel değil mi
Yok ben sevmiyorum öyle ya amerikan evleri daha güzel
Zevk meselesi tabi ki
Kannst du gut deutsch reden?
Kanka şöyle almanca konuşmaya başlayınca sinir oluyorum o yüzden cevap vermiyorum 🤦♀️
Neden sinir oluyorsun
Bilmiyor musun yoksa
He bilmiyorum 20 yıl sadece Türkçe konuştum Almanya’da
Deli deli cevap verme
Belki unutmuş olabilirsin
İnsan hiç Ana dilini unutabilir mi 20 yıl yaşadım hala 3 ayda bir gidiyorum arkadaşlarım çevrem orada
Nerden bileyim
Hayatını okuyamam ya 😂
Hep böyle hırçın mısın
Güzel günler olsun inşallah
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
İnşaat sektöründe olan biri olarak beğendim :)
Teşekkür ederim ☺️
Ayıptır sorması meslek ney?
Ben olsam Beykoz’a yaptırırdım
Hizmetçi lazımsa gelirim.
Anlıyorum seni canım, ilaçlarını almadın mı yine😆
Güle güle otur hemşire
parası olan geçiniyor abi
nişantaşında pek mümkün değil ama ev güzel..
Beni de alsana koca olaraktan
Fena değil
Yani işte idare eder 🤣
Güzel proje
tam benim hayalim bu. hayalimi çalmışsın yaaa :)
var mı o kadar paran
Müstakil ev hııı pardon zengin sjssjj
Gayet güzel. İyi günlerde kullan.
helal knk
Çok Kötü Tabikide
Yap da gelir bakarız