Aile & Toplum Yaptıracağım evim böyle oluçak! tasarım bana ait nasıl sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor eksikler neler orada soyadımız yazdığı için karaladım Güncellemeler1 yıl dağ aslanları Bizim aile sembolümuz oyuzden orada dağ aslanları var Yaptıracağım evim böyle oluçak! tasarım bana ait nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Planını at bakayım. İşlevli mi? 0 0 Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl bu 😉 0 2 Yorumla Soran 1 yıl çok güzel Yorumla 7densonra 1 yıl nex proje uruguay. Seviyorum o ofisin çizimlerini ve gerçekleştireceğim tek ev kendime Yorumla
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl havuz minicik garaj kapısının önünde havuz varduvarlar çok alçak bu mahremiyeti azaltırözetle yapay zeka ile tekrar çiz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 150 cm metre duvar Yorumla Soran 1 yıl arsa 2 dönün Yorumla Soran 1 yıl dönüm Yorumla hakan-salihoglu88 1 yıl peki Yorumla
Özleyen34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Garaj kapısının önünde havuz olması biraz ilginç 😂😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yapay zeka sağolsun Yorumla Özleyen34 1 yıl 🤷🏻♂️ Yorumla
CT_____ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Yapay zekaya yaptırmışsın görsel hatalı garaj kapısının önünde havuz var 😅 0 5 Yorumla Soran 1 yıl evet ama bana ait sonuçta benim fikirlerimle yapılmış Yorumla CT_____ 1 yıl Ortada bi fikir yokki normal bi ev Yorumla Soran 1 yıl dayimlarin evi aynı böyle Yorumla CT_____ 1 yıl Bide kopya çekmişsin Yorumla Soran 1 yıl çok çekmedim onların evi u harfi fıskiye ortada arabalar fiskiyenin etrafında dönen biliyor ve Mardindeki taş evlere benziyor Yorumla
NorthOffHeLL Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl kendi ev fikrim hicbirseye benzemeyen 0 5 Yorumla Soran 1 yıl nasıl acaba Yorumla NorthOffHeLL 1 yıl daha farkli ve degisik kimsede gormedigim bir fikir Yorumla Soran 1 yıl ben böyle şelaleli havuz yaptırmak istiyorum bide ateş çukuru Yorumla Soran 1 yıl mükemmel olur bide siname sistemine benzer birşeyi de havuzun yanında olursa yazin gecelere doyum olmaz Yorumla NorthOffHeLL 1 yıl evet guzel olabilir dediginiz Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Estetik bulmadım, zevksiz 😒 0 1 Yorumla Soran 1 yıl nasıl seviyorsun
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Gereksiz abartılı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl canım benim zaten abartılı olucak napıyım apratman dairesini Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. El chapo filanmisin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl tövbe tövbe benim zevkim böyle Yorumla whysosreious 1 yıl Guzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Planını at bakayım. İşlevli mi?
bu 😉
çok güzel
nex proje uruguay. Seviyorum o ofisin çizimlerini ve gerçekleştireceğim tek ev kendime
havuz minicik
garaj kapısının önünde havuz var
duvarlar çok alçak bu mahremiyeti azaltır
özetle yapay zeka ile tekrar çiz
150 cm metre duvar
arsa 2 dönün
dönüm
peki
Garaj kapısının önünde havuz olması biraz ilginç 😂😂
yapay zeka sağolsun
🤷🏻♂️
Yapay zekaya yaptırmışsın görsel hatalı garaj kapısının önünde havuz var 😅
evet ama bana ait sonuçta benim fikirlerimle yapılmış
Ortada bi fikir yokki normal bi ev
dayimlarin evi aynı böyle
Bide kopya çekmişsin
çok çekmedim onların evi u harfi fıskiye ortada arabalar fiskiyenin etrafında dönen biliyor ve Mardindeki taş evlere benziyor
kendi ev fikrim hicbirseye benzemeyen
nasıl acaba
daha farkli ve degisik kimsede gormedigim bir fikir
ben böyle şelaleli havuz yaptırmak istiyorum bide ateş çukuru
mükemmel olur bide siname sistemine benzer birşeyi de havuzun yanında olursa yazin gecelere doyum olmaz
evet guzel olabilir dediginiz
Estetik bulmadım, zevksiz 😒
nasıl seviyorsun
Piyango mu çıktı 😂
no,.
Gereksiz abartılı
canım benim zaten abartılı olucak napıyım apratman dairesini
El chapo filanmisin
tövbe tövbe benim zevkim böyle
Guzel
Fazla yapay