AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Güzellik göreceli bir kavram. Kişiye kim güzel gelirse onunla olur.
Dış görünüşünü beğenmediğim biriyle sevgili oldum daha önce..
Kalbi - karakteri güzel olan birinin dış görüşüne takılmam pek.
Gözüme hoş gelmiyorsa olmam.
Açıkcası sanaldan tanıştığım biriyse şans vermem ama mesela arkadaş ortamımdadır karakteri düzgündür bana ilgisi olmasa bile aşık olurum
Gerçek ve çok acizce biz insanlar böyleyiz ne kadar inkar etsekte herseyden önce dış görünüşe bakarız ama sonrasında bana göre olmadığını anladığım an hiç düşünmeden bırakırım
Olurum.. yeter ki karakterine aşık olayım. Aşık olduğum birinin karakterini tanıdıktan sonra sogumustum.
Olmam birbirimize yakışmamız lazım dışardan biri görünce bi kıza bak bı çocuğa bak demesinler
Evet olurum ben iç güzelliğe bakan o nadir insanlardanım
Yani begenmedigim biriyle aynu ortamda calisiyorsam veya surekli iletisim halindeysem zamanla asik olabilirim. Ama tanimiyorsam begenmedigimle konusmaya calismam tabiki
dis gorunusunu begendigim kisilerin de kisilikleri bozuk oluyor bazen, ben kisiligi daha cok onemsiyorum ya, temiz, bakimli, saglikli, spor yapan birisi olmasi benim icin yeterlidir
Ben diş görünüşe cok önem veren birisiyim. Ben bir gay birey olduğum icin kasli vücutlu erkekler bana hep cekici gelir. Bu zamana kadarda hep vücudu güzel erkeklerle beraber oldum
Ben tipsizim kısayım zaten benle kimse sevgili olmazki ama yakışıklı uzun boylu olsaydım dışını beğenmediğim birine asla şans vermezdim dış görünüş herşeydir
Benim için davranış ve kişilik daha önemli zaten o bana iyi olduğunda ben onu dünya yakışıklısi görürümm
Yaniiii bilmiyorum herkesin kendi zevki bana göre yakışıklı olan başkasına göre yakışıklı olmayabilir
Her şey dış görünüş değildir kimi yakışıklı/güzel var kalbi ne kadar kötü
Ben başta beğenmediğim iğrenç dediğim insana aşık oldum ) içi güzel olunca dış görünüşe bakmıyor insan
Yani aslında dış görünüşte önemli ama içinin güzelliği benim için daha bi önemli sonuçta onun içinin ne olduğunu bilmem lazım
İç güzelliğe her zaman önem verilmeli tabi her erkeğin bir hayalindeki kız stili var iç güzelliği onda arıyoruz. 😂
Kadınlar lafa gelince iç güzellik den bahseder ama beğenmediği biri selam verde savcılığa bile verir.
Yalan dolan iç güzellik den bahsetmeleri yani
Yakışıklı biri ile çıktım noldu hiçbir halt olmadı. Birde şansımı böyle denerdim. Sonuçta gönül bu kime konacağı belli olmaz
Önemli olan dış görünüş değilki karışıdakine duygusal bir yaklaşım sağlayıp sağlayamamakla alakalı
Çekici bulmak önemli
Yakışıklılık demiyorum ama çekici bulmak diyorum
Yaa her sey tip degil. Zeki ve komik olmasi, yerine gore davranmasi daha iyi bencee.
Mesele diş görünüş değil, mesele beğenmek. Eğer beğenirsen diş görünüş sorun olmaz.
İç güzellik tabi ki önemli gel gelelim ruhlar âleminde de yaşamıyoruz 😁
Dış görünüşe önem vermeyen kimse yok eğri oturup doğru konuşalım
Erkekler olurda kadınlar adamın parası yoksa katiyyen olmaz
Önemli tabiki ama arkadaşça tanıştıysak daha sonra tanıdıkça bakış açısı değişebiliyor bence
Hiç tanımıyorsa dış görünüşe illa ki bakılıyor ama Bi ortamda denk gelip veya öncesinde tanışiklik varsa eğer dış görünüş 2. Planda da kalabilir
Olurum ruhu güzel olsun yeter ki
Evet zamanla kendi istediğim gibi biri yaparım yapmışlığım vardır 😁
dışını sevmeyen içini merak etmez ki
Sadece bir çıkar doğrultussunda olabilir.
Olmam gözüme hitap etmeli
Zevk vermez. Olmam herhalde.
Dış görünüşünü beğenmediğim biriyle sevgili olmam.
Olurum karekteri önemsiyorum zaten
Hayır işim olmaz hahhh
Kilolu olmadıgı muddetce sorun yok
Olamam diye düşünüyorum
Tanımak konuşmak bunlar olmadan olmaz.
En azından gözüme güzel gelmesi lazım
Olamam dış görünüş önemli
Büyük konuşmayayım ama olmam.
Hoşuma gidiyor ise olurum
Olmam hoşuma gitmesi lazım az da olsa.
arkadaşlık kurulursa eğer olunabilir.
Kesinlikle olamam zor beğenirim zaten
sevgili olmam ama tanimak icin flört ederim
rabbimin ne dusundugunu bilemem
Begenmezsem selam bile vermem.
Yani evet dış görünüşün az da olsa beğenmem lazım.
Kalbi güzel olsun dış görünüş lazım değil bize
Evet olurum ve oldum.
Olmam , bana hitap etmesi gerekiyor
Ay ben korkarım hayır.
olabilirim ama düşük bi ihtimal
Oldum yine olurum
Olamam sanirim
Duruma göre bakarız