Sevgiliniz sizi sessizce neden terk eder?

Anlayamıyorum gerçekten sesiz sedasız benden ayrıldı konuşmadık bitti bile demedi 2 yıl emek 2 yıllık anıyı hır çırpıda nasıl sildi? Bir derdi var bunu biliyorum çok calisiyo çok yoruluyo hafta içi yanına gitmezsem görüşemiyoruz bir pazar günü var onuda ailevi islerlebugrastigibicin geçen pazar beni ekti dışarıda olduğumu onu beklediğini söyledim tamam dedi 20.00 dan 12.00 a kadar yalnız onu bekledim bu arada bir kaç kere aradım açamadı sonra geri aradı nerdein diyorum arkadaşımdayiz annemle diyor sonra tekrar aradım aynı dedi yüzüme kapattim arkadaşımı arayıp anlattım o arada sinir olup bunu her yerden engelledim oda aradı saat 12 de beni arakadasim geri aradı eve gelmiş şimdi gelicekbyanina engelini kaldır aricak seni bekle diyor kaldırdım oturduğum kafeden kalkıp kapıya ciktim saat 12.20 oldubhala yok bende aradım onu meşgul de sonra eve doğru yurum bana döndü telefonu ne var ne oldu dedim sen aradın dedi nerdesin dedim evdeyim dedi yüzüne kapattım ağlayarak eve gittim hemen uyudum sabah engelleri kaldırdım bakayım ki wp profildeki fotoğrafımızı kaldirmis instaya baktım kardeşimden oradakiler duruyordu ama canım baya sıkıldı ise gitti sonra aradım bi daha oda aramadı eve geldim tekrar kardeşimde profiline baktım instadaki fotolarına kaldirmis baya cajim sıkıldı aradım açmadı bir daha dönmedi ve 3 gündür hiç konuşmadık.
Bana olan sevgisinden hiç şüphem yok canı sıkkın biliyorum ama benim bildiğim şeylerden daha fazlası varmış gibi hissediyorum tüm ortak arkadaşları araya soktum nu çocuğun neyi var anlatsın neden böyle yapıyor diye kimseye birsey soylemiyo dün akşam en yakın arkadaşlarıyla görüştüm anlattım olanı biteni gece almışlar onu konusmakbicin arkadaşı sabah bana yazdı hiç biseh anlatmayı kanka sorduk oturup ağladı sadece diyo benim ona olan kızgınlığım geçti ben artık onun neye bu kadar üzüldüğünü neye canının sıkıldığını merak ediyorum ne onun üzülmesine dayanabilirim nede onsuzluga ne yapicam bilmiyorum arkadaşlar bi akıl verin lutfen
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada erkek arkadaşım 22 ben 25 yaşındayım ama hiç bizaman tanımadığımız bi konu yaji bizim için önemsiz
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada erkek arkadaşım 22 ben 25 yaşındayım ama hiç bizaman sorun etmediğimiz bi konu yani bizim için önemsiz
Sevgiliniz sizi sessizce neden terk eder?